Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@deni2912 Tak to jsem teda zvědavá, co u mě, ale ty jsi měla tedy štěstí. ![]()
Ahoj holky, my se snazime od leta. Minuly cyklus jsem mela pozit. ovu test 19 a 20 DC. Akorat muj cosi nechtel, takze nic nebylo.
Tento jsem nyni 17 DC a dnes zkusime. Mam i plodny hlen a ovu test nejspis pozit. jeste nebude. Mam uz skoro 6-letou dceru. ![]()
Ahoj, my se snažíme už přes tři roky. Tak uvidíme jestli nám Ježíšek naježí. Já budu zítra 1DC. Dnes bolesti
Držím všem palce
Ahoj, já měla v říjnu i teď v listopadu slabší čárky, ale mrcha dorazila. Dnes teda 1DC ![]()
@Kacikac5659 píše:
Ahoj, já měla v říjnu i teď v listopadu slabší čárky, ale mrcha dorazila. Dnes teda 1DC
Tak to jsme na tom stejně… Mně se to teď rozjelo
Ale alespoň víme, že jsme zdravé ![]()
@Holula máš pravdu. Tak si budeme aspoň společně držet palce ![]()
Ahoj všichni..
Jsem tu úplně nová a přidávám se k vám. Snažíme se o druhé dítě už 4 cykly a teď jsme ve fázi, že už zkouším i ovulační testy. Vůbec se v tom nevyznam
myslíte, že je pozitivní nebo teprve bude? Poslední je dnes
@Lucie1209 Jeste neni, ale je to na dobre ceste. Testuj dal.
Ja tez testuji a zatim nic. ![]()
@Lucie1209 testuj několikrát denne idelane stejnou znackou. Jeste se to pozitivninu ani neblizi, takze jeste testuj
![]()
@Venesí @Mgree @Majule1811 ano díky všem. Testuji vždy kolem 16 hodiny a mám stejnou značku (intime).
@Lucie1209
Já začala tento měsíc taky poprvé testovat a když přišli 2 stejně silné krásné čárky, tak jsem se na vteřinu zasnila a představila si, že to je test těhotenský a ne ovulační
no už mi hrabe
![]()
Nehrabe ti
jen si to moc přeješ, což je normální
ten nejhezčí okamžik (pozitivní TT) máme každá před sebou! ![]()
Ja mam jeste negat. ovu test, plodny hlen spis nemam a ovu bych mela mit v pondeli, pokud bude. Chlap jede ale pryc, tak jedine dnes.
No nevim, zda by byla sance, takto pred ovu, kdyz nebude ani pozit. ovu test. ![]()
@Mgree šance je vždycky 🙂 Až 7 dní může být spermie uvnitř a čekat na vajíčko…To mi tvrdili v CARu ![]()