Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, přidávám se k vám. Snažíme se už 7 měsíců, ale až od září sleduji ovulaci a tak, předtím jsme se jen už nechránili.
Jsem dnes 5DPO, je tu někdo zhruba na stejno? Ms (ne)očekávám cca 14-15.12, tak další ovulace mi vychází mezi svátky, tak bude klid a čas na snažení ![]()
Holky kdy budete testovat? My jdeme v pátek na akci tak možná ráno zkusím ale bude brzo 9-10 dpo
@Venesí budu zkoušet vydržet do termínu ms. Takže moje cílové datum je 14.12. V pátek 16.12. máme firemní vánoční večírek, tak to budu chtít vědět na čem jsem
@Venesí píše:
Holky kdy budete testovat? My jdeme v pátek na akci tak možná ráno zkusím ale bude brzo 9-10 dpo
My máme večírek 10.12 a taky si testnu, protože chci vědět případně co a jak ![]()
@Majule1811 píše:
@Veveka0 tomu rikam odvaha, kdyz mas doma 5 mesicni miminko
Z předchozí zkušenosti, kdy předchozí trvalo rok, to vyjde tak akorát jak chceme.
a kdyby se náhodou zadařilo hned, tak to bude výzva, ale budeme vděční ![]()
Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám. Doma mám 6ti letého chlapáka, nějak jsem si myslela, že budu mít jedináčka a teď se mi to rozleželo… manžel málem bouchnul šampaňské, druhé si moc přeje. Teprve jsem si nechala vytáhnout tělísko po 5ti letech, tak jsem zvědavá jak se to podaří. ![]()
@Veveka0 my se taky o dceru snazili 18 mesicu. Ale nejak jsem se na to citila az v jejich 2,5 letech tedka na jare ![]()
@Veveka0 Taky už máme doma dvě děti a najednou mě přepadla touha po třetím. Moc bychom si to přáli.
Dobre ranko holky, ja se v noci zbudila úplně zpocená a dehydratovana, ale spíš blbý sny než těhotenství
5-6DPO
@Venesí
Mě od včera píchá v podbřišku a taky už spíš blouzním
Do toho se o mě snaží nějaký bacil, takže to přičítám jedno k druhému
6-7 DPO ![]()
Vzhůru do dalších dní ![]()
@Venesí Hele, já měla dnes v noci tak živý sny, a ještě k tomu blbý! Že jsem se skoro nevyspala. Každou chvíli jsem byla vzhůru a pak nemohla usnout ![]()
Navíc mi včera vyskočil úplně brutální opar, tak se upřímně modlím, že je to kvůli hormonálním změnám a ne předzvěst virózy. Na nějakou nemoc teď fakt nejsem zvědavá!
kdy budeš testovat? Už v pátek?
Vím že jsme na stejno, já předpokládám že jsem dnes 6DPO, ovulační test jsem měla pozitivní 28.11. večer a podle hlenu a chuti na sex si myslím že ovulace byla hned druhý den, 29.11.
Já tak nějak váhám kdy testovat, nejradši bych testovala už v sobotu kvůli trhům a svařáku, což by mělo být 11 DPO, ale vím že by asi bylo nejlepší vydržet až do příští středy, kdy je termín ms. LT mám 14-15 dní.
@Terka1702 To jsme tedy 3 které jsou zhruba nastejno! Kdy budeš testovat? Taky mě sem tam pobolívá v podbřišku, ale myslím že to bude spíš vsugerovaný příznak, jak se člověk víc pozoruje ![]()