Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka1702 ono snad i lehký nacházení v době uhnizdovani nemusí být úplně na škodu. Tělo bojuje s nemocí a nemá čas řešit „vetřelce“, tedy vajíčko. Takže já si preventivně ani nebrala žádný léky, přešla jsem to jen se zázvorovým čajem. No uvidíme… Takže v pondělí se těšim na fotky ![]()
@papousekkakadu
Já si akorát koupila sprej do krku, protože to už se nedalo vydržet, jak extrémně mě to bolelo, prošla jsem si xkrát angínu, ale tentokrát to mám fakt jen v krku a lehce rýmu, tak jsem byla už úplně zoufalá, protože jsem nemohla nic polknout, ale zase na druhou stranu, nic víc mi nebylo a není
tak tomu tělu fakt tentokrát nerozumím.
Určitě dám v pondělí vědět
Jsem zvědavá na výsledky holky!
Já si pro jistotu dávám jen cibuli s medem na ten krk, není to tak špatný. Čekala jsem, že to bude hnus ![]()
Take jsem zvedava. Tento cyklus jsem pouzila myovulelle cipky, ale 2 dny po sobe a pak jeden obden uz. K tomu jeste gel, tak aby to k necemu bylo.
![]()
@Ajfa píše:
Jsem zvědavá na výsledky holky!Já si pro jistotu dávám jen cibuli s medem na ten krk, není to tak špatný. Čekala jsem, že to bude hnus
To já úplně nesnáším
![]()
@Terka1702 každý máme jiné chutě
mě se popravdě do obchodu nechtělo, navíc prcek spinká, tak to bych čekala celkem dlouho.
Hlavně že nám něco pomůže ![]()
@Ajfa píše:
@Mgree asi je to blbá otázka, ale k čemu ten gel a čípky?
Cipky jsou pro vytvoreni idealniho prostredi pro snazsi oplodneni a gel vlastne take. V nem spermie maji vyssi pohyblivost a vydrzi dele. Zkousim kde co. ![]()
@Mgree Gel jsme tento měsíc použili poprvé, ale o těch čípcích jsem jetště nikdy neslyšela. Mrknu na to. Díky za tip!
@Mgree dobře děkuji, já ani nevěděla, že něco takového existuje ![]()
Tak já jdu od paní doktorky, tak u mě dlouhá doba do testování. Jeden tolik velký 13-14, tak jestli bude obilka tak až o víkendu ✊ 🤗. No asi si musím vymyslet nějaký dárek na Vánoce, nějak to tento cyklus nevidím
Gelik mám taky, čípky jsem neslyšela, tak děkuji za další tip 🤗
@Venesí koukám že nejsem jediná kdo je zmrzlý jak psí exkrement ![]()
Jak včera, tak dneska mi je šílená zima, a to v práci máme 21.5°C tak bych rozhodně takhle mrznout neměla. K tomu mám dnes i dost nateklé prsty na rukou.
Kéž by to znamenalo že příští týden budou // na testu!
@Venesí to jsem měla poslední dva dny, ale přisuzuju to nemoci. Čoveče, nesleduj se takhle moc, fakt je ještě brzo na nějaký příznaky…