Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
7.12.22 13:13

@Terka1702 ono snad i lehký nacházení v době uhnizdovani nemusí být úplně na škodu. Tělo bojuje s nemocí a nemá čas řešit „vetřelce“, tedy vajíčko. Takže já si preventivně ani nebrala žádný léky, přešla jsem to jen se zázvorovým čajem. No uvidíme… Takže v pondělí se těšim na fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 13:35

@papousekkakadu
Já si akorát koupila sprej do krku, protože to už se nedalo vydržet, jak extrémně mě to bolelo, prošla jsem si xkrát angínu, ale tentokrát to mám fakt jen v krku a lehce rýmu, tak jsem byla už úplně zoufalá, protože jsem nemohla nic polknout, ale zase na druhou stranu, nic víc mi nebylo a není :D tak tomu tělu fakt tentokrát nerozumím.
Určitě dám v pondělí vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.12.22 14:00

Jsem zvědavá na výsledky holky!

Já si pro jistotu dávám jen cibuli s medem na ten krk, není to tak špatný. Čekala jsem, že to bude hnus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
7.12.22 14:03

Take jsem zvedava. Tento cyklus jsem pouzila myovulelle cipky, ale 2 dny po sobe a pak jeden obden uz. K tomu jeste gel, tak aby to k necemu bylo. :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.12.22 14:09

@Mgree asi je to blbá otázka, ale k čemu ten gel a čípky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 14:12
@Ajfa píše:
Jsem zvědavá na výsledky holky!Já si pro jistotu dávám jen cibuli s medem na ten krk, není to tak špatný. Čekala jsem, že to bude hnus :lol:

To já úplně nesnáším :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.12.22 14:21

@Terka1702 každý máme jiné chutě :D mě se popravdě do obchodu nechtělo, navíc prcek spinká, tak to bych čekala celkem dlouho.
Hlavně že nám něco pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 14:29

@Ajfa
Přesně tak, hlavní je účinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
7.12.22 14:33
@Ajfa píše:
@Mgree asi je to blbá otázka, ale k čemu ten gel a čípky?

Cipky jsou pro vytvoreni idealniho prostredi pro snazsi oplodneni a gel vlastne take. V nem spermie maji vyssi pohyblivost a vydrzi dele. Zkousim kde co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
7.12.22 14:41

@Mgree Gel jsme tento měsíc použili poprvé, ale o těch čípcích jsem jetště nikdy neslyšela. Mrknu na to. Díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.12.22 14:46

@Mgree dobře děkuji, já ani nevěděla, že něco takového existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.12.22 14:52

Tak já jdu od paní doktorky, tak u mě dlouhá doba do testování. Jeden tolik velký 13-14, tak jestli bude obilka tak až o víkendu ✊ 🤗. No asi si musím vymyslet nějaký dárek na Vánoce, nějak to tento cyklus nevidím
Gelik mám taky, čípky jsem neslyšela, tak děkuji za další tip 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.12.22 16:12

Holky mě byla zima včera a dnes mám vyloženě zimnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
7.12.22 16:47

@Venesí koukám že nejsem jediná kdo je zmrzlý jak psí exkrement :lol:
Jak včera, tak dneska mi je šílená zima, a to v práci máme 21.5°C tak bych rozhodně takhle mrznout neměla. K tomu mám dnes i dost nateklé prsty na rukou.
Kéž by to znamenalo že příští týden budou // na testu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.12.22 16:49

@Venesí to jsem měla poslední dva dny, ale přisuzuju to nemoci. Čoveče, nesleduj se takhle moc, fakt je ještě brzo na nějaký příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí