Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hustý, tak je nás tu víc, co se “snažíme” už 4 měsíce
k_hand_tone2: 😁 😁
Takže holky, konec roku, tak se to konečně povede! 💪🏼
@Šugybugy ja doufam, ze 8.cyklus v prosinci bude nas
ikdyz ovulace mi vychazi na Štědrý den a to je manzel v práci ![]()
Já uvažuji, že zkusíme v prosinci 1. IUI. Co vy někdo? Máte zkušenost? Čekám teď na MS a mám pocit, že na 90 % nic. Včera mě dvakrát sice divně píchlo v břiše (jako by mi někdo píchnul dvakrát po sobě injekci, tak ostře), tak jsem se toho hned chytla, jestli to nemůže být nidace, ale testy jsou negativní a MS za dveřmi.
Holky kdo je 4-5dpo
já teda zatím žádné příznaky
minule 2 měsíce sem je měla pořád a nic
a teď už tomu vůbec nevěřím ![]()
@Venesí Já jsem 5-6 dpo
nesnažili jsme se, ale zlobit se vůbec nebudeme ![]()
@Venesí to je brzo na příznaky. Kdyz teprve 6dpo se vajicko zavrtává ![]()
@Venesí Já jsem tedy 12 DPO a taky čekám, kdy dnes nebo zítra MS přijde. Nevěřila jsem tomu celý měsíc, nějak jsem rezignovala. Nejspíš po tom, co jsem si minulý měsíc myslela, že to vyjde a cítila všechny příznaky, dělala ovu testy, souložila jako o život. Tak tento měsíc jsem se na to vykašlala a spíš tak nějak smutně očekávám MS. Cítím se úplně jako jindy. Spíš taková protivná jako před MS.
@Majule1811 píše:
@Mgree doufam ze ma natolik dobre plavce
Já musim věřit, že naši plavci vydrželi z neděle do středy. No snad nejsou jako manžel, kterej v moři je zásadně max po pás, v bazénu se drží v dosahu kraje 😁 🙈
@Anonymní píše:Čekáš na zpoždění? Chválim za vytrvalost netestovat!!! A držím palce, třeba to vyjde
@Venesí Já jsem tedy 12 DPO a taky čekám, kdy dnes nebo zítra MS přijde. Nevěřila jsem tomu celý měsíc, nějak jsem rezignovala. Nejspíš po tom, co jsem si minulý měsíc myslela, že to vyjde a cítila všechny příznaky, dělala ovu testy, souložila jako o život. Tak tento měsíc jsem se na to vykašlala a spíš tak nějak smutně očekávám MS. Cítím se úplně jako jindy. Spíš taková protivná jako před MS.
@Venesí Jsem cca 5 DPO, první asi dva dny jsem měla křeče v podbříšku, ale určitě to bylo zažívání, na nějaké příznaky bylo sakra brzy
ale nic na sobě nepociťuji, snažím se nesledovat a nemyslet na to. Celkem to funguje, alespoň nejsem ve stresu ![]()
Ahoj,
Přidávám se ![]()
My už doma dítka máme nejmladší 5mes a rozhodli jsme se ještě pro poslední. ![]()
Uvidíme jak to půjde. Cyklus nemám ještě úplně pravidelný, tak nasadíme bylinky a snad se to srovná a podaří se co nejdříve. ![]()
Ovu si tento cyklus budu hlídat testama, protože vůbec netuším.
jsem 12dc a zatím nic