Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
3.12.22 21:22

Hustý, tak je nás tu víc, co se “snažíme” už 4 měsíce :ok_hand_tone2: 😁 😁
Takže holky, konec roku, tak se to konečně povede! 💪🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
3.12.22 22:09

@Šugybugy ja doufam, ze 8.cyklus v prosinci bude nas :roll: ikdyz ovulace mi vychazi na Štědrý den a to je manzel v práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
3.12.22 23:58

@Majule1811 To nevadi, staci i pred ovu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.22 04:26

Přesně tak 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 06:53

Já uvažuji, že zkusíme v prosinci 1. IUI. Co vy někdo? Máte zkušenost? Čekám teď na MS a mám pocit, že na 90 % nic. Včera mě dvakrát sice divně píchlo v břiše (jako by mi někdo píchnul dvakrát po sobě injekci, tak ostře), tak jsem se toho hned chytla, jestli to nemůže být nidace, ale testy jsou negativní a MS za dveřmi.

• Citovat
  • Upravit
4519
4.12.22 08:45

@Mgree doufam ze ma natolik dobre plavce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.12.22 10:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
4.12.22 10:12

Holky kdo je 4-5dpo :lol: já teda zatím žádné příznaky :lol: minule 2 měsíce sem je měla pořád a nic :lol: a teď už tomu vůbec nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.12.22 10:17

@Venesí Já jsem 5-6 dpo :lol: nesnažili jsme se, ale zlobit se vůbec nebudeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
4.12.22 10:35

@Venesí to je brzo na příznaky. Kdyz teprve 6dpo se vajicko zavrtává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 10:36

@Venesí Já jsem tedy 12 DPO a taky čekám, kdy dnes nebo zítra MS přijde. Nevěřila jsem tomu celý měsíc, nějak jsem rezignovala. Nejspíš po tom, co jsem si minulý měsíc myslela, že to vyjde a cítila všechny příznaky, dělala ovu testy, souložila jako o život. Tak tento měsíc jsem se na to vykašlala a spíš tak nějak smutně očekávám MS. Cítím se úplně jako jindy. Spíš taková protivná jako před MS.

• Citovat
  • Upravit
434
4.12.22 10:43
@Majule1811 píše:
@Mgree doufam ze ma natolik dobre plavce :D

Já musim věřit, že naši plavci vydrželi z neděle do středy. No snad nejsou jako manžel, kterej v moři je zásadně max po pás, v bazénu se drží v dosahu kraje 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
4.12.22 10:45
@Anonymní píše:
@Venesí Já jsem tedy 12 DPO a taky čekám, kdy dnes nebo zítra MS přijde. Nevěřila jsem tomu celý měsíc, nějak jsem rezignovala. Nejspíš po tom, co jsem si minulý měsíc myslela, že to vyjde a cítila všechny příznaky, dělala ovu testy, souložila jako o život. Tak tento měsíc jsem se na to vykašlala a spíš tak nějak smutně očekávám MS. Cítím se úplně jako jindy. Spíš taková protivná jako před MS.
Čekáš na zpoždění? Chválim za vytrvalost netestovat!!! A držím palce, třeba to vyjde :wink: 🍀 🍀 🍀
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.12.22 12:26

@Venesí Jsem cca 5 DPO, první asi dva dny jsem měla křeče v podbříšku, ale určitě to bylo zažívání, na nějaké příznaky bylo sakra brzy :D ale nic na sobě nepociťuji, snažím se nesledovat a nemyslet na to. Celkem to funguje, alespoň nejsem ve stresu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
4.12.22 12:52

Ahoj,

Přidávám se :mavam:

My už doma dítka máme nejmladší 5mes a rozhodli jsme se ještě pro poslední. :oops:

Uvidíme jak to půjde. Cyklus nemám ještě úplně pravidelný, tak nasadíme bylinky a snad se to srovná a podaří se co nejdříve. :dance:

Ovu si tento cyklus budu hlídat testama, protože vůbec netuším. :mrgreen: jsem 12dc a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí