Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí
Jj bude nás dost, tak snad tady v prosinci bude nával //
Jsem dnes 3-4 dpo a ms by měla být 8.12. Tak jsem zvědavá, dnes od rána mám takové slabší křeče v podbříšku. Střídá se to s tupou bolestí, ale ne nijak moc.
Ovulka byla u mě nějak později. (22DC) vždy jsem ji mívala kolem 14 dne.
Jak je to v tomhle případě s testováním?
Nejspíš až kdyby náhodou ms vynechala co? Poraďte holky prosiiiim ![]()
@Ajfa hele normálně
10-11 dpo by už mohl být první duch na testu. ![]()
Ahoj, jsem tady nová. Snažíme se druhý měsíc a 5.12. má přijít MS. Myslím, že to nevyjde. Nemám žádné příznaky (oproti minulému měsíci, kdy jsem měla snad všechny a nic). Jediný, ale to vlastně nevím, jestli může být příznak, je vlčí hlad. Včera i dnes jsem se až přejedla (fuj, doufám, že mě to pustí). Ale to mívám občas i před MS, takže vlastně nic neobvyklého.
@Ajfa píše:
Jsem dnes 3-4 dpo a ms by měla být 8.12. Tak jsem zvědavá, dnes od rána mám takové slabší křeče v podbříšku. Střídá se to s tupou bolestí, ale ne nijak moc.
Ovulka byla u mě nějak později. (22DC) vždy jsem ji mívala kolem 14 dne.Jak je to v tomhle případě s testováním?
Nejspíš až kdyby náhodou ms vynechala co? Poraďte holky prosiiiim
Když je ovulace později, o to se posune i termín očekávané MS. Takže teď přičti těch 8 dní…
@papousekkakadu já jsem dnes ca 7DPO, ale nevím to úplně přesně a (ne)dostat bych to měla 9.-10.12., tak uvidíme.
To čekání na ms je hrozné, vůbec to neutíká. ![]()
Já jsem dnes tak 2DPO, mám ale hodně krátkou lutealni fázi, takže MS nejpozději 12. Já si právě vůbec neumím představit, ze by to mohlo vyjít, přijde mi to hrozně nepravděpodobný. Přitom vím, ze většina z nás jednou otěhotní, jen si nějak neumím představit, ze by se mohlo postestit i mě.
@MrsSnow Takže máš náskok a my tě v testování budeme koukám slušná grupa následovat 😆… No to budou nervy a vykoukavani duchů 😁
@Lucie1209 dneska už bych to pojistila a až bude pozitivní, tak též ![]()
Tak to já vám budu držet palce, já jsem ještě týden před ovulaci (snad 😁), tak já až fakt kolem Vánoc uvidím asi
Holky mám radost minulej měsíc sem v tom byla jen s jednou holcinou ![]()
@Karla22 já čekám ovu až kolem 24.12, takže testík až po novém roce pokud bude ten cyklus jako teď 😁