Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, tak ted vsichni cekate uz na ovulaci? Kdo bude prvni s ovu testama?. Ja teda cekam spis na vysledky stitne zlazy a v pulce prosince teprve menstruace.
Zdravím holky, narazila jsem na tuhle stranku a je to celkově super čtení ![]()
Jinak my se snažíme 8 cyklus. Včera večer pozitivní OT, dnes už proužek slábnul.
Dnes je jediný večer kdy můžeme zkoušet, to to teda vyšlo ![]()
Snad se konečně poštěstí.. mohlo byyy ![]()
Ať už vidíme každá ty vysněné // ![]()
@Ajfa aa tak prvni uz je tady😁. Jo to je dneska tedy nejvyssi cas ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, zatím anonymně. Snažili jsme se zatím jeden cyklus, teď v prosinci zkusíme znovu. Vy všechny se snažíte o první dítě?
J.
My ano ![]()
@Adelaiida
U mě pozitivní OT v neděli a včera už slabý. Snažení snad bylo dostatečné, tak teď už je to na přírodě ![]()
Všem bych Vám to holky moc a moc přála //
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, zatím anonymně. Snažili jsme se zatím jeden cyklus, teď v prosinci zkusíme znovu. Vy všechny se snažíte o první dítě?
J.
My o druhé, malý má 2 roky, povedl se ani nevím jak, druhé jsme se cinkli z vína a hahaha zkusíme, jeden jediný nechráněný a bum, ale ZT, tak teď už se budem snažit, ale asi nějak nenásilně, zatím bez ovu testu, z lásky 😄 co vy?
Já o první miminko 😊. A na ovulaci čekám ještě snad v příštím týdnu 😊. Nechtěla jsem dělat OT ale pak jsem byla nervózní, zda po HA vůbec ovulace probíhá a jak jednou člověk začne testovat… 😁
@Karla22 píše:
Já o první miminko 😊. A na ovulaci čekám ještě snad v příštím týdnu 😊. Nechtěla jsem dělat OT ale pak jsem byla nervózní, zda po HA vůbec ovulace probíhá a jak jednou člověk začne testovat… 😁
Tak to ja spis naopak, testovala jsem asi 6 dní a nic, tak jsem se na to vyprdla protože mi z toho hrabalo
zkusíme proste teď v prosinci během zhruba plodných dní párkrát, a uvidíme, zatím úplně ovulaci stopovat nechci, protože ty testy každý den mě hrozne otravujou ![]()
@Adelaiida píše:
Ahojda, tak ted vsichni cekate uz na ovulaci? Kdo bude prvni s ovu testama?. Ja teda cekam spis na vysledky stitne zlazy a v pulce prosince teprve menstruace.
Ahojky, a ty se teď lecis se stitnou? Ja jdu po tom ZT na endokrinologii zítra prave, protože mi to vrtalou hlavou, že mamka se léčí a u mě se to nikdy nezkoumalo, tak jsem se radši objednala
@deni2912 netestuji každý den, v prvním měsíci jsem zjistila kdy zhruba u mě je nárůst LH, tak teď ty dva měsíce jsem testovala jenom 3 dny před tím dnem a zatím jsem na testu vždy O chytla. Což ale neznamená, že pak vajíčko prasklo či tam bylo… 😊 Ale po více jak deseti letech s HA mě to uklidnilo, že tělo nějak pracuje 😊. Kord po všech zdravotních problémech, co jsem měla a mám 😊
@deni2912
Ahojky. Já se léčím už víc jak 10 let, mám sníženou funkci spojenou s autoimunitou. Naštěstí mám úžasnou doktorku, které jsem na začátku roku oznámila, že se budeme po svatbě snažit a půl roku jsme upravovali léky podle hladiny v krvi a říkala, že by to momentálně mělo být správně nastavené. Chodím co půl roku pravidelně na kontroly, říkala že v těhotenství budu muset na krev co 3 týdny, ale nevím jestli to je u všech stejné. Moje tělo štítnou doslova ničí, podle paní doktorky vypadá, jako bych měla v těle moly
ale jak říkám, ona je úžasná, takže v tomto směru ji naprosto důvěřují a věřím, že to nebude překážka.
Ahoj všem, tak se k vám také přidám, i když zatím jako pozorovatel. 11.11. proběhla revize po ZP, tak teď čekám na první ms, dle doktorky se hned po ní můžeme začít snažit, tak snad dorazí co nejdříve. Jinak my se také snažíme o první, v říjnu se povedlo na druhý pokus, tak snad to bude tak i teď.
@deni2912 Můžu se tě zeptat, za jak dlouho po revizi ti ms přišla? ![]()
@Terka1702 Já se štítnou chodila každý měsíc na kontroly. Takže ty 3 týdny jsou klidně možné.
Sundance1:
Přesně na den po 4 týdnech
uvidíme, co ta druhá, snad přijde jak má ![]()
Příspěvek upraven 30.11.22 v 11:43
Ty jo, půl roku nastavovat léky, no uvidím co mi řekne, teprve jdu za chvilku na první odběry, modlím se, aby se nic řešit nemuselo ![]()