Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gracetheworld já dělala jen jeden ovu test 29.11 v 13,00 a byl pozitivní, ale čárky byly tak nastejno nebyla výraznější jak kontrolní protože mě ráno bolel podbrisek
já nevím nejraději bych netestovala ale v pátek má chlap firemní večírek i s ženama ![]()
@Gracetheworld
My máme v sobotu vánoční večírek, tak já asi v sobotu ráno, sice je to brzy, ale spíš tak pro jistotu ![]()
Holky, i kdybyste si daly alkohol takto v zacatku, to nevadi. Embryo neni jeste napojene na matku.
Já se těším i na to vaše testování, příští týden tady očekávám fotky testíků
a všem držím palce.
Já si počkám až na 23.12. - to by měla MS dorazit, ale budu doufat, že se tak nestane a budeme mít na Vánoce radost ještě větší.
Dneska mě opravdu dost bolela jakoby pochva nebo spodek. Nevíte, co to může být? Může se tak projevovat PMS?
@Suelika mám to úplně stejně, akorát já mám termín ms přímo 24.12., tak doufam, že si ráno udělám test a tam budou konečně II jak minuly rok. To jsem ale v březnu musela na potrat skrz ukončení srdeční aktivity 😪 No doufáme ve šťastné Vánoce ![]()
Jsem byla dnes na preventivce a deloz. sliznice vysoka jako pred ms, nebo tehu. Ovu probehla asi vcera, dnes zadne vajicko nevidela. Ms mam dostat az 15.
No za 10 dni zkusim testnout, jestli to nedostanu driv. ![]()
@Mgree jsi si jistá že ovu nebyla dřív? Pokud by byla včera, doktorka by viděla žluté tělísko ![]()
Já to mám dostat 14.12. Ovulaci jsem měla ale už minulý týden, 29.11.
Jak dlouhou máš lutealni fázi?
@Gracetheworld Ja jsem si delala ovu test. Pozit. jsem mela v sobotu dopoledne 19DC, vecer jsem byla nafoukla a citila bolest v podbrisku. V nedeli test uz negat. Snazeni bylo v patek.
Mluvila jen o sliznici. Nic jineho nevidela.
Ja ted posledni 3 cykly mam ovu az 20-21DC a lut. fazi jen cca 10-11 dni.
@Venesí píše:
Tak dneska cítím malinko podbrisek a únavu
To zni nadejne ![]()
Holky ten prosinec nějak vázne
napište všechny jak natom zrovna jste
já 7dpo
Jojo, je tu nějaké ticho…
Já 8dpo a neskutečně se to vleče! Navíc nevím co se to děje, ale tenhle týden se mi strašně špatně spí, a to se spánkem normálně problémy fakt nemám.
Buď mám hrozně živé sny (a ještě k tomu děsný kraviny), že mě to každou chvíli budí, nebo včera jsem pro jistotu skoro do půl čtvrté nemohla usnout vůbec. Prostě mi nešel vypnout mozek ![]()
Jsem dneska úplně K. O. a to je teprve středa ráno ![]()