Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2963
7.12.22 07:33
@Venesí píše:
Holky ten prosinec nějak vázne :lol: napište všechny jak natom zrovna jste :lol: já 7dpo

Ja teprve 3 DPO, takze cekani. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.12.22 07:49

Já teď čekám na ms - ovu a první snažení, takže není co řešit :D jsem 27DC, no už by to mělo prijit, ale nevypadá zatím.. a dnes se mi zdálo ze se nám narodil chlapeček Antonín😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.12.22 07:53

Ahojky přidávám se ikdyz pozdě k vám. Každý den jen čtu, vaše příspěvky neměla jsme odvahu zde napsat..Snažíme se přes rok, mám za sebou 2 tehotenstvi, které nedopadly. Jednou ZT 12+0 v lete MT s odebráním pravého vejcovodu..
Nyní byl pozitivní ovu test 29.11. A 30.11.. takže ani přesně nevím, jestli jsem 7DPO nebo cca 5DPO. ještě v tom nejsem takový znalec, jak se správně počítá 😇
Ale moc tomu nedávám, že by se zadarilo :(
Ale budu se těšit i z vašich úspěchu. A doufám, že brzy tu bude plno testiku s // :srdce:
Krásný dne všem přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
7.12.22 07:57
@deni2912 píše:
Já teď čekám na ms - ovu a první snažení, takže není co řešit :D jsem 27DC, no už by to mělo prijit, ale nevypadá zatím.. a dnes se mi zdálo ze se nám narodil chlapeček Antonín😂

Treba ani uz nedojde. Testik jsi nezkousela? Nebo cekas na vynechani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
7.12.22 08:58

Jsem 2dc, takze začínám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 09:08

Já se od soboty potýkám s nemocí, takže to je všechno takové na prd. Do toho mi je zle od žaludku, ale tím, že jsem nemocná, tak to vše přisuzuji tomu, protože mě strašně bolí v krku, rýma do toho, tak to známe, to člověku není celkově dobře. Dnes je relativně zatím dobře, tak uvidíme co den přinese :lol: v sobotu máme vánoční večírek, tak doufám, že budu v pohodě :lol: jinak NEdostat to mám 12.12. tak uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.12.22 09:09

@Gracetheworld já to mám úplně stejně předpředevčírem jsem se vzbudila v 00,00 zpocená, srdce busilo musela jsem vypít sklenici vody a pak sem nemohla spát.. Předevčírem v 1 ráno s zas sem nespala s včera jsem šla spát až po 22,30 a stejně v 00,00 a nemohla sem zas spát :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
7.12.22 10:29

Ja nevim kolik jsem dpo, kvuli nemoci jsem netestovala :roll: a menses ma dojit dnes az sobota. Vcera a v noci me bolel podbrisek, hlavne bodava bolest v levem vajecniku a sem tam behem dne se ozvou prss. Coz je u me bezny pms :nevim: zitra zkusim test, ale neverim tomu :roll: dalsi ovulka přímo na svatky kdy je manzel v práci a ma 24tky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.22 10:36

Plánujeme na to hupsnout :andel: držíme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.12.22 11:37

Jsem cca 8 DPO, druhý den jsem unavená, ale dnes se k tomu přidala ještě bolest v krku, takže na mě něco leze. Zase chřipka a v nesprávnou dobu :zed: zítra se má dostavit ms, ale že jsem měla později ovulaci, prý se mi lut. fáze podelší :nevim:
Tak jen čekám, jinak sem tam mě pobolívá dole, tak jako bych ji měla každou chvíli dostat :? Jaký den bych mohla nejdříve testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.12.22 11:58

Já moc neliší, protože já jsem ještě dny před O 🙈 😁 která snad dorazí 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.12.22 11:58

*nepíší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 12:07

Příští týden se to tady snad rozjede // :potlesk:
A hlavně doufám, že mě přejde ta nemoc, už mě to nebaví :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
7.12.22 12:51

Ahoj holky, já se taky hlásim do klubu nemocných, strašnej moribundus tohleto. Já už se pomalu dávám jakž takž do kupy, už i mužů mluvit a dýchat. Teď ale tou akutní fází prochází dcerka. U odsávání nosu jsou šílený boje, řev. No na palici… Termín MS mám přesně za týden, tak buď vydržim do středy, nebo nejdřív v pondělí bych chtěla. No uvidíme jaká bude reálná výdrž 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
7.12.22 13:02

@papousekkakadu
Já právě taky říkala jestli vydržím, ale zase jsem si řekla, že když to má přijít 12.12.2022 tak to je krásné datum a počkám s testem na to pondělí :lol:
Jinak koukám, že choroby momentálně vládnou skupinou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital