Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí píše:
Holky ten prosinec nějak váznenapište všechny jak natom zrovna jste
já 7dpo
Ja teprve 3 DPO, takze cekani. ![]()
Já teď čekám na ms - ovu a první snažení, takže není co řešit
jsem 27DC, no už by to mělo prijit, ale nevypadá zatím.. a dnes se mi zdálo ze se nám narodil chlapeček Antonín😂
Ahojky přidávám se ikdyz pozdě k vám. Každý den jen čtu, vaše příspěvky neměla jsme odvahu zde napsat..Snažíme se přes rok, mám za sebou 2 tehotenstvi, které nedopadly. Jednou ZT 12+0 v lete MT s odebráním pravého vejcovodu..
Nyní byl pozitivní ovu test 29.11. A 30.11.. takže ani přesně nevím, jestli jsem 7DPO nebo cca 5DPO. ještě v tom nejsem takový znalec, jak se správně počítá 😇
Ale moc tomu nedávám, že by se zadarilo ![]()
Ale budu se těšit i z vašich úspěchu. A doufám, že brzy tu bude plno testiku s // ![]()
Krásný dne všem přeji
@deni2912 píše:
Já teď čekám na ms - ovu a první snažení, takže není co řešitjsem 27DC, no už by to mělo prijit, ale nevypadá zatím.. a dnes se mi zdálo ze se nám narodil chlapeček Antonín😂
Treba ani uz nedojde. Testik jsi nezkousela? Nebo cekas na vynechani. ![]()
Já se od soboty potýkám s nemocí, takže to je všechno takové na prd. Do toho mi je zle od žaludku, ale tím, že jsem nemocná, tak to vše přisuzuji tomu, protože mě strašně bolí v krku, rýma do toho, tak to známe, to člověku není celkově dobře. Dnes je relativně zatím dobře, tak uvidíme co den přinese
v sobotu máme vánoční večírek, tak doufám, že budu v pohodě
jinak NEdostat to mám 12.12. tak uvidíme. ![]()
@Gracetheworld já to mám úplně stejně předpředevčírem jsem se vzbudila v 00,00 zpocená, srdce busilo musela jsem vypít sklenici vody a pak sem nemohla spát.. Předevčírem v 1 ráno s zas sem nespala s včera jsem šla spát až po 22,30 a stejně v 00,00 a nemohla sem zas spát
![]()
Ja nevim kolik jsem dpo, kvuli nemoci jsem netestovala
a menses ma dojit dnes az sobota. Vcera a v noci me bolel podbrisek, hlavne bodava bolest v levem vajecniku a sem tam behem dne se ozvou prss. Coz je u me bezny pms
zitra zkusim test, ale neverim tomu
dalsi ovulka přímo na svatky kdy je manzel v práci a ma 24tky ![]()
Jsem cca 8 DPO, druhý den jsem unavená, ale dnes se k tomu přidala ještě bolest v krku, takže na mě něco leze. Zase chřipka a v nesprávnou dobu
zítra se má dostavit ms, ale že jsem měla později ovulaci, prý se mi lut. fáze podelší ![]()
Tak jen čekám, jinak sem tam mě pobolívá dole, tak jako bych ji měla každou chvíli dostat
Jaký den bych mohla nejdříve testnout?
Já moc neliší, protože já jsem ještě dny před O 🙈 😁 která snad dorazí 🙏
Příští týden se to tady snad rozjede // ![]()
A hlavně doufám, že mě přejde ta nemoc, už mě to nebaví
![]()
Ahoj holky, já se taky hlásim do klubu nemocných, strašnej moribundus tohleto. Já už se pomalu dávám jakž takž do kupy, už i mužů mluvit a dýchat. Teď ale tou akutní fází prochází dcerka. U odsávání nosu jsou šílený boje, řev. No na palici… Termín MS mám přesně za týden, tak buď vydržim do středy, nebo nejdřív v pondělí bych chtěla. No uvidíme jaká bude reálná výdrž 😁
@papousekkakadu
Já právě taky říkala jestli vydržím, ale zase jsem si řekla, že když to má přijít 12.12.2022 tak to je krásné datum a počkám s testem na to pondělí ![]()
Jinak koukám, že choroby momentálně vládnou skupinou ![]()