Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí píše:😁 👍 No ale ještě je dnes i cesta že školky, že 🤣?
@papousekkakadu tak zatím jsem nekoupila
@Štěpínek1 Jestli je ten 19DC dnešní, tak ten vypadá krásně pozitivní. Hádám že večerní program s manželem/přítelem je víc než jasný ![]()
Jsem na tom zhruba podobně, snažíme se tak od dubna (to jsme si přestali dávat pozor), ovulaci sleduji od září.
Na sledování ovulace doporučuji papírkové testy (zatím mi nejlepší přijdou livsane a hned poté dr max) a aplikaci premom. Testy si tam načteš a ono ti to samo vyhodnotí pozitivitu. Já to zkusila teď poprvé a jsme z toho celkem nadšená. Pro představu přikládám obrázek jak to vypadá.
@Gracetheworld píše:
@Štěpínek1 Jestli je ten 19DC dnešní, tak ten vypadá krásně pozitivní. Hádám že večerní program s manželem/přítelem je víc než jasný
Jsem na tom zhruba podobně, snažíme se tak od dubna (to jsme si přestali dávat pozor), ovulaci sleduji od září.
Na sledování ovulace doporučuji papírkové testy (zatím mi nejlepší přijdou livsane a hned poté dr max) a aplikaci premom. Testy si tam načteš a ono ti to samo vyhodnotí pozitivitu. Já to zkusila teď poprvé a jsme z toho celkem nadšená. Pro představu přikládám obrázek jak to vypadá.
Díky ❤️️ sex proběhl dnes v noci, museli jsme využít toho že nemáme v ložnici malého okupanta 🤭 tak třeba to vyjde i dneska, že by mohl zůstat spát ve svém pokojíčku. Já už za ty ovu testy utratila takových peněz že jsem teď zkusila tyhle levný a hle takový výsledek.
@papousekkakadu píše: 😁 👍 No ale ještě je dnes i cesta že školky, že 🤣?
Vyzvedáva chlap ![]()
Asi ještě vydržím a zkusím asi v neděli
@Venesí
Já mám plný šuplík a taky mám vždy nutkání, tak si počkám na tebe v neděli a já se pak přidám v pondělí ![]()
Holky, tak už se k vám oficiálně přidávám. Dnes 1DC, mestruace po revizi přišla za 26 dní, takže paráda. Už jen ten pozitivní ovulační test a je to. ![]()
@Štěpínek1 Co je to za testy? Já teď kupovala ty livsane v Benu, měli 3+1 zdarma, takže to vyjde na cca 75 Kč krabička, kde je 7 testů. To mi nepřijde úplně špatné…
@Venesí @Terka1702 Já se k vám o víkendu přidám. Testy mám doma, o to hůř se odolává. Snažím se vydržet aspoň do soboty ![]()
@Gracetheworld tak to je hezká akce tyhle jsou z Action je jich tam 5 kolem 65,–
@Gracetheworld
Taky kupuji Livsane a nemůžu si stěžovat na použití
Tak se těším na víkendové fotky
Já mám v sobotu od rána program a v neděli musí dodělat konečně úklid a výzdobu a ještě nějaké cukroví, tak se zabavím a nebudu na to myslet ![]()
Tak jsem zkusila teď znovu, i ty jiný co jsem ještě měla doma. Tak jen doufám že naše malá žížala bude dneska spát a nebude ponocovat 😊
Ahoj, taky se přidávám. Dnes jsem 1 DC a k Vánocům si přeji miminko, což je vlastně reálné, že by u mě 24.12. bylo (jen bych to netušila). A pak si přeji bezproblémové těhotenství a za dalších 9 měsíců zdravé, krásné miminko, kterému budeme moci dávat lásku a ono zase nám a bude to vše nejlépe ideální.
Nejsem zrovna skromná, co?
To stejné ale přeji i vám všem!
![]()
Ahoj děvčata, včera jsem byla na gynekologii, kdy mi bylo řečeno, že 14 DC vidí akorát jeden větší folikul o velikosti 13-14 mm (takže za ní by snad mohl dorůst zhruba v sobotu). Od 16h mě dnes ale bolí podbřišek, jak kdybych měla MS (první den trpím na bolest) i jsem letěla na záchod, zda náhodou, ale naštěstí ne. OT negativní, o moc tmavší čárka než včera není.
Nemáte někdo zkušenost s bolesti před ovulaci? Já to za 4 měsíce, co to sledují, nezažila, tak vůbec nevím, co se děje 🙈 😁
@Sundance1 píše:
Holky, tak už se k vám oficiálně přidávám. Dnes 1DC, mestruace po revizi přišla za 26 dní, takže paráda. Už jen ten pozitivní ovulační test a je to.
Já budu asi zítra 1DC, tak to máme zhruba stejně, též jsem po revizi v rijnu, tak jsme v tom spolu😄 ale už to bude druhá Ms, budete se snažit hned po te první jo?