Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja minule těhu měla myslím 13dpo úplně bílo, tak jsem myslela, že nic, ale za dva dny už krásnou čárku 🤷🏼♀️ tak to nevzdávejte😊 💪
Já jsem teď 2DC, tak první snažení již brzy 😂 💪 a sejdeme se na testovačce v lednu😄 😊
@Gracetheworld moc děkuji, objednávám a zkusím brát. Bere to i tvůj chlap? Ten můj by klíďo prý něco bral, tak potřebuji načíst co je dobré pro chlapy ![]()
Jinak já jsem dneska 4 DC, od pondělí začnu testovat
tak doufám, že se nám všem tento měsíc zadaří ![]()
@Venesí nevím jestli budu testovat i zítra, to uvidím ráno jak se mi bude chtít.
Kdyžtak zkusím vydržet do středy, kdy mám dostat ms.
No, trochu mi ten bílý test ráno zkazil náladu. Už 3 dny mě bolí v podbřišku a je to jiná bolest než na ms, tak jsem si dovolila věřit že tam ty // budou.
@deni2912 Jojo, budu zkoušet vydržet do termínu ms. Pořád doufám že se tam ty // objeví ![]()
Tak jsem taky poprvé testla, nevydržela jsem 🙈 ms zatím nikde a dnes ani žádný náznak ničeho.. jsem z toho jelen
ale je brzy, tak uvidíme. Další budu dělat v pondělí ![]()
@Ajfa píše:
Tak jsem taky poprvé testla, nevydržela jsem 🙈 ms zatím nikde a dnes ani žádný náznak ničeho.. jsem z toho jelenale je brzy, tak uvidíme. Další budu dělat v pondělí
Kolik DPO jsi? Protože já tam ducha vidim 😁
!!! Holky, co vy ostatní, taky vidíte ten stínek, nebo si mám zajít na oční já?
@papousekkakadu píše:
Kolik DPO jsi? Protože já tam ducha vidim 😁!!! Holky, co vy ostatní, taky vidíte ten stínek, nebo si mám zajít na oční já?
Taky tam vidim
@papousekkakadu
Já bohužel nikdy ducha neviděla, tak jako většina z vás
takže až testnu, pošlu fotku
ale vzhledem k tomu jak mě už druhý den bolí břicho, předpokládám v pondělí pravidelný nástup ![]()
Jsem 10. nebo 11. DPO. Já tam teda nic nevidím, asi jsem slepá či co… ale jak jsem četla vaše reakce, úplně ve mě hrklo a rozbušilo se mi srdce
sakriš holky dali jste mi brouka do hlavy, musím se udržet v klidu 🙈 🙈
@Ajfa
no těším se na zítra na novou fotku
!!! A herdek, tak já to zítra taky ráno už testnu 😆
@MrsSnow a co ty, zatím se držíš a odoláváš pokušení testovat 😁?