Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka1702
tak tak, s tou prací to tak mám i já. Když se nám nepoštěstí mimi než malý půjde do školky, tak na jednu stranu tu práci nemám rada, chodila jsem tam s odporem. (Špatný kolektiv, pomluvy, naschvály..) jakmile mě předělali na vedoucí směny, tak si dokážete představit ty kecy a zavist. Na mě toho bylo už moc.
Tak jsem hledala novou a po 2 měsících jsem zjistila těhotenství. Takže teď tu práci také nemá smysl měnit když chceme druhé. Ale na druhou stranu, když se nepoštěstí na miminko, tak jsem ráda, že alespoň mám něco jistého.
Když člověk nepřemýšlí nad miminkem, tak je raz, dva ženská těhotná.
Jakmile si tehotenstvi moc přeje, tak to někde vázne. ![]()
@Lucie1209 hele já s prvním neměla na ovu testech nic a otěhotněla jsem pošlu ti fotku jestli chceš… Ale teď už bych se nato vyprdla a čekala ms, pochybuji že s takovými cykly bude ještě ovulace.
@Ajfa
Já právě dělám taky vedoucí a tak vím, že lepší by bylo otěhotnět a pak hledat a případně se moci vrátit, ale jako opravdu mě ta práce už dost sere, omlouvám se za výraz ![]()
Manažer v listopadu vyzvídal, jestli má hledat náhradu, ale on neví, že tu práci už nechci dělat, pokud se tedy výrazně nezmění platové a ostatní podmínky
tak jsem mu říkala, že ještě ne, že mu dám vědět, tak se hned omlouval, že bude vypisovat výběrové řízení a jen chtěl vědět, jestli si má někoho nechat rovnou i za mě
Chudák se asi bál, že ho někde udám za osobní otázky
![]()
Každopádně si tak říkám, jak závidím těm, co to měli hladké „a hned“. Během tohoto týdne jsem zjistila další 2 kamarádky, které otěhotněly, samozřejmě žádná to neplánovala
a 1 dokonce v den mé svatby, kde byla jako host, tak to je už úplně haluz
![]()
@Terka1702 Úplně chápu, člověk nemůže byt stále slušný
ale tak se chtěl na jednu stránku informovat, jsem zvědavá kdy budou chtít info o mě z mé práce
jinak okolí a těhotné kamarádky, dost znám
jedna a druhá otěhotněla první a druhý měsíc našeho snažení, treti otěhotněla 4 měsíc našeho snažení a ta jedna predevcirem porodila krásného chlapečka
krásný dáreček na Vánoce ![]()
Nás všechny teprve ten dáreček čeká, neboj!!! ![]()
@Ajfa
Jo věřím, že naše dárečky brzo přijdou, ale jak mi řekla, jeeee nám se to vymklo jak jsme přijeli z vaší svatby, tak to potěšilo fakt
![]()
@Terka1702 To jsou přesně ty situace, kdy to člověk tomu druhému děsně závidí a pak si připadá jako největší mrcha, protože jim to zároveň i přeje
@Gracetheworld
Ano ano, přiznám se, že jsem dokonce upustila slzu, protože přeci sakra my chceme miminko a naše svatba to byla, ale pak jsem si dala virtuální facku
a moc jim to přeju samozřejmě, ale jak říkáš, v tu chvíli jsem se cítila jak neskutečná mrcha
Dobré ráno,
Tak mě bohužel začíná pobolívat břicho jako před MS a jinak nemám žádný jiný příznak. Tipuju, ze to v pondělí dostanu.
Asi budu muset k doktorce, protože mi přijde, ze mám hrozne krátkou lutealni fázi cca 8-9 dni. Nevíte co s tím?
jinak ostatním držím pěsti a doufám, že se v lednu s nikým nepotkam ![]()
Já dnes netestuji, včera jsme byli na firemním večírku a měla jsem pár malých piv a prolivala to perlivou vodou
takže nemá cenu když sem tak pila. Ale zítra zkusím to už by tam ale mělo by něco být 11-12 dpo
@Venesí no, test jsem dělala, ale je bílý jak padlý sníh.
Měla bych být 11dpo, ale taky to může být 10dpo ![]()
Ovu test jsem měla pozitivní 28.11. Kolem sedmé večer, tak těžko říct.
Každopádně mě pořád bolí v podbřišku, tak jsem zvědavá co se z toho vyklube. Doufám že je ještě brzy a čárka se do středy, kdy mám dostat MS, ještě objeví.
@Gracetheworld tak uvidíš no, já tomu vždycky dávám do 12dpo.. Pak už tomu moc nevěřím
tak uvidíme zítra, zítra budu testovat stebou
já jsem taky 10-11 dneska