Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych znala váš názor, ovulace přesně nevím kdy byla, zhruba minulý víkend…
MS by měla být 16.
Děkuji moc
Ahoj anonymní, na první vidím stínek. Přeju ať sílí
!!!
@Venesí píše:
Fotka toho ranního testu.. Ale po limitu no
Něco vidím!!! Sice po limitu, ale vidim to nadějně
![]()
@Venesí kolik po limitu to je foceno? A v limitu nic? Já to raději po 15 min vyhodila. Byl vidět jen šedej stínek, tzn riska ☹️️
@papousekkakadu asi 4 hodiny.. Ale viděla sem to právě až na denním světle, ráno byla tma ![]()
@Karla22 já budu testovat 24.12. mám mít mezi 24.-26. příchod menstruace, tak si moc přejeme, abychom si společně nadělili takhle dáreček ❤️️
@Karla22 já čekám ovu asi kolem 24.12 pokud by to bylo jako minulý měsíc, ale to jsem měla teprve první cyklus, tak nevím jestli ji čekat stejně nebo už testovat tento týden
dneska jsem 11DC. Ten minulý byl 36 dní a ovu byl 24DC. Tak těhu budu testovat nejspíš až na konci měsíce nebo začátek ledna.
@deni2912 píše:
Tak to jo, no já i po te druhé mám strach, aby už to bylo všechno tak nějak regenerované, ale to bude mít člověk už asi vzdycky že jo😄 zjistilo se to na kontrole 9+3 a hned druhy den jsem šla… ale v kterém tydnu zamlklo to nevím, 7+3 to ještě bylo ok. A ty?😕 a budeš testovat ovulaci? Ja prave asi nee, proste přes to plodný období to parkrat zkusíme a dej se vůle bozi, nechci tema testama se úplně stresovat 😄
Já to zjistila na první kontrole v 7+3, byl tam pouze jen prázdný gestační váček, to bylo pondělí, ve středu jsem byla objednaná na revizi, ale doktor mě přemluvil k dvě tabletkám mispregnolu, to bylo úplně šílený, potrat se nespustil, takže za dva dny jsem šla pro další tabletky a nakonec si vydupala rovnou revizi. 😒 Budu testovat ovulaci, chtěla bych i vědět, že jestli vůbec po té revizi bude a taky pro ten pocit, že jsem udělala vše pro to, aby se to na podruhé povedlo co nejdřív. ![]()
@Venesí Měla jsem taky na pepinu dvakrat čárku po limitu a těhotná jsem nebyla. Snad to ale není tvůj případ a přeju, aby to vyšlo. ![]()
@Sundance1 už mám na zítra dr Maxe, zítra se rozhodne.. budu 12 dpo
@Venesí 12DPO už by mohla být krásná čárka, tak držím palce ![]()
@Venesí Taky držím palce.
Já budu testovat taky zítra, ale bolesti břicha nepřestávají a zítra to mám dostat, takže si nedělám žádné naděje. ![]()