Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V listopadu vyndané tělísko. Nyní menzes a pak se začnem snažit
. Ovulace by měla být kolem vánoc
.
@Karla22 já budu testovat 24.12. mám mít mezi 24.-26. příchod menstruace, tak si moc přejeme, abychom si společně nadělili takhle dáreček ❤️️
@Tynulevrtule1 juuu, to byste měli krásný dárek pod stromeček! Přeji ať tam ty // najdeš ![]()
@Tynulevrtule1 tak to jsem ráda, že je tu někdo, koho to taky teprve čeká, tak snad ![]()
@Rezi06 kdepak, dnes jsem test nedělala. Včera jsem kvůli vytrvalé bolesti v podbřišku měla velké naděje a ten bílý test mě hodně mrzel, tak jsem na testování dneska neměla vůbec náladu.
Nechám si to na úterý/středu a když ani tam nebude nic, tak se připravím na příchod ms ![]()
Ahoj, ráda bych znala váš názor, ovulace přesně nevím kdy byla, zhruba minulý víkend…
MS by měla být 16.
Děkuji moc
Druhá čárka tedy krásně sílí! mám nepopsatelnou radost! Jinak žádné těhotenské příznaky nemám. Jen jsem šíleně nachlazená. Tak zítra by mohli být čárky stejně silné ![]()
@Ajfa
Je tak konečně i já slepoň můžu říct, že ji tam vidím.
![]()
Jak jsi na tom časově po ovu a před MS? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych znala váš názor, ovulace přesně nevím kdy byla, zhruba minulý víkend…
MS by měla být 16.
Děkuji moc
Já se omlouvám, ale já zrovna nejsem ducharsky typ, takže možná na prvním testu něco vidím, ale vlastně nevím 🤗. Jestli jsi 7 dní po ovulaci tak to je blbost vidět něco vyrazneho a 5 dní do MS je taky ještě dost. Určitě naživo je něco vidět více, takze jestli máš ducha tak přeji hodně štěstí ať za 5 dní MS nepřijde a máš za 5 dní hezkou druhou čárku
to byl omyl, špatná diskuze 😅
Příspěvek upraven 11.12.22 v 13:25
@Terka1702
Mám 11 - 12 DPO, ms jsem měla dostat 8. ale ovulaci jsem tento cyklus měla posunutou, takže ms by možná měla byt taky posunutá cca o týden. ![]()