Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
10.12.22 18:05

@papousekkakadu zatím odolávám. Měla jsem to dostat včera nebo dnes a zatím nic, tak uvidíme. Každou chvíli běhám na wc, že už a mrcha nikde jen pocitově mokro, tak snad už nedorazí vůbec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.12.22 18:47

@MrsSnow no krásný zprávy, super, mám radost :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
10.12.22 19:18

Holky prosím o radu
Minulý cyklus jsem 23DC začala spinit a menstruace dorazila 26DC, tedy o dva dny dříve. V tomto cyklu mi paní doktorka kvůli tomu špinění napsala utrogestan, mám jej brát 15-25DC. 15DC jsem měla pozitivní ovu test a nyní 24DC opět spinim. Myslela jsem si, že mi to má ten utrogestan zastavit. Zitra jej mám vysazovat. V přívalovém letáku je, že způsobuje špinění. Jsem z toho tedy zmatená, jak to prosím tedy je? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.12.22 19:49

@papousekkakadu
Tak zítra teda udělám ještě test, no budu se modlit abych toho ducha zítra viděla i já, nebo už ty // ❤️️ Bude lepší hned ráno?

Jsem zvědavá, jestli už teda zítra testneš, tak hned sem s tím a ať tam vidíme //!! :lol:

Hodně štěstí všem Holky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.12.22 20:53

@Ajfa nejlépe z první ranní moči :wink:. Tak zítra, snad ráno nezapomenu ještě rozespalá nabrat vzorek 🤣 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.12.22 21:08

Tak kolik nás zítra bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.12.22 21:50
@deni2912 píše:
Já budu asi zítra 1DC, tak to máme zhruba stejně, též jsem po revizi v rijnu, tak jsme v tom spolu😄 ale už to bude druhá Ms, budete se snažit hned po te první jo?

Jojo, máme to od doktorky povolené a déle bych to stejně asi nevydržela, zvlášť takhle přes vánoce. :) V jakém týdnu jsi mela revizi, jestli můžu vědět? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.22 07:17

Tak já bílo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.12.22 07:18

Dobré ráno 👋
Holky tak celá nedočkavá dělám test jo, a pro změnu se tam neobjevila ani kontrolní čárka, proste vůbec nic 😆 asi nějaký vadný kus, tak si říkám, jestli jak jste viděli včera toho ducha, jestli to také nebyl vadný kus 🧐 takže musím jít dnes koupit další testy 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.12.22 08:27

Dobré ranko holky. Já na testu bílo jak lilie. A od rána už mám bolesti jako vždy před MS, takže tomu moc šancí nedávám. Holt ti plavci tam zřejmě těch pár dní nevydrželi 🥺
@Ajfa i bez kontrolní čárky? No to je vtipný 🙈
@Venesí budeš testovat zítra? Já asi počkám až do středy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.22 08:37

@papousekkakadu já už asi nebudu testovat počkám na MS co má dojít ve středu.
U syna už jsem měla krásnou čárku 3 dny před ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.12.22 08:38

Ahoj holky, já se k testu ani nedostala a hlásím 1DC. :roll: Tak snad v novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.12.22 09:06

Já počkám na zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.12.22 09:32
@Sundance1 píše:
Jojo, máme to od doktorky povolené a déle bych to stejně asi nevydržela, zvlášť takhle přes vánoce. :) V jakém týdnu jsi mela revizi, jestli můžu vědět? :)

Tak to jo, no já i po te druhé mám strach, aby už to bylo všechno tak nějak regenerované, ale to bude mít člověk už asi vzdycky že jo😄 zjistilo se to na kontrole 9+3 a hned druhy den jsem šla… ale v kterém tydnu zamlklo to nevím, 7+3 to ještě bylo ok. A ty?😕 a budeš testovat ovulaci? Ja prave asi nee, proste přes to plodný období to parkrat zkusíme a dej se vůle bozi, nechci tema testama se úplně stresovat 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.12.22 10:41

Tak to mě mrzí dnešní testování, snad u někoho se ještě ty // čárky objeví.🙏
Já dnes až první den ovulace, takže já testování až za dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí