Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2968
11.12.22 19:41
@Venesí píše:
Děkuji holky :srdce:

Ja zkusim take zitra, ale budu teprve 8 DPO, takze jeste brzy. Mam silenou rymu. :? Drzim palce, at ta druha zitra vykoukne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
11.12.22 20:22

@Mgree tak ta rýma by mohla být i ku prospěchu věci. Četla jsem, že když tělo bojuje s nějakou virózou, tak je větší šance na to, že se oplodněné vajíčko zavrtá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
11.12.22 20:42

Ahoj :mavam: Přesunuji se do prosince. V listopadu to vypadalo nadějně, ale ms přišla. Máte někdo podobnou zkušenost u testů Pepino a mamatest? Prý dělají takovéhle falešňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.22 21:13

@Mámatří ano mně mamatest před 2ma cykly a teď pepino, ale zítra se rozhodne na maxovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.12.22 21:16

Mama test určitě falešnej protože sem pak dělala ze stejné moci i jiný testy a bílo.. A o pepino se rozhodne zítra no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.12.22 21:56

@Mámatří Takto jsem to měla začátkem listopadu. První se něco ukazovalo jen na pepinu, pak na mamatestu, ale později ukazovaly všechny další testy druhou čárku (dr max, livsane, in time..). V mém případě šlo o biochemko, MS stála vážne za to. Bohužel jsem na to byla moc upnutá a tento cyklus jsem se na to vykašlala včetně sledování ovu.

Držím palce, aby to tento měsíc všem vyšlo :srdce:

Jinak zdravím všechny, doufám, že neva, že se připojím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.12.22 22:58
@Sundance1 píše:
Já to zjistila na první kontrole v 7+3, byl tam pouze jen prázdný gestační váček, to bylo pondělí, ve středu jsem byla objednaná na revizi, ale doktor mě přemluvil k dvě tabletkám mispregnolu, to bylo úplně šílený, potrat se nespustil, takže za dva dny jsem šla pro další tabletky a nakonec si vydupala rovnou revizi. 😒 Budu testovat ovulaci, chtěla bych i vědět, že jestli vůbec po té revizi bude a taky pro ten pocit, že jsem udělala vše pro to, aby se to na podruhé povedlo co nejdřív. :D

Ahaaa, to mě mrzí.. my měli i srdíčko a za ty dva týdny říkal mudr: no srdeční akce zatím není, říkám no ale před 14 dny jste říkal, že jo🤷🏼‍♀️ a bylo jasno. Ja jsem se na ty tabletky ptala a doktorka mi řekla, že to uz nejde, že je to moc velké. No nic, tak ať nám to brzy výjde 😊 dávej vědět jak to pokračuje😄 my letime v lednu do Anglie, tak si říkám, ze to teď nebudu upone hrotit, že kdyby to hned nevyšlo, ze to zas tak nevadí, že si to aspoň v klidu užiju😂 🍺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
11.12.22 23:50

Ahoj holky, tak se k Vám přidám. Tento měsíc jsme se domluvili, že zkusíme 2 mimco. Prvního syna máme z IUI tak je otázka jestli se nám to povede bez doktorů, ale chceme to zkusit. Jsem teď 10 DC. Tak snad ovulace dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.12.22 04:59

Tak bílo, takže pepino falešný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.22 05:30

Ahoj holky, prosím o názor nebo zkušenosti. Jsem na začátku cyklu a mám nejspíš covid. V době ovulace budu už snad ok. Může mít covid vliv na případný vývoj plodu? Jako následky covidu nebo imunitní reakce, atd. Nebo před otěhotněním to vůbec nemá spojitost? Případně bych to o měsíc posunula, než se dám dohromady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.22 05:32

Myslím tím, jestli třeba covid může mít vliv na vývoj vajíček ve folikulu atd.

• Citovat
  • Upravit
2239
12.12.22 06:23

Ahoj holky. Dneska jsem to měla dostat a říkám 12.12.2022 krásný datum tak testnu. A tam tohle 8o do toho teď čtu od vás jak mamatest dělá falešné duchy :D tak teď babo raď :D :D :D tak teď asi počkám že a testu tak ve středu, pokud MS nedojde? Ovšem břicho už mě 3 dny právě bolí jako přesně před MS. Omlouvám se za zmatky, ale tohle vidím prvně, teda u sebe a teď nevím co dál :D jo a Ovu zhruba kolem 29 nebo 30.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.12.22 06:50

@Terka1702 To je přece čárka a ne duch :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.12.22 06:52

@Venesí To mě mrzí, ony se ty pepino rády po limitu vybarvují 8o Kdy máš termín MS? Mně včera taky po limitu ukázal

Příspěvek upraven 12.12.22 v 06:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.12.22 06:54

@Simone K
Tož já právě nevím :D jsem z toho celá nějaká zmatená, vůbec nevím co mám teď dělat, chodím po bytě tam a zpátky a řeším jestli koupit další testy jiné značky a tak :D já se fakt omlouvám, ale tohle je moje poprvé a teď jsem z toho srnec jelen daněk :oops: :lol: :lol: :lol:
Jako testovala jsem jen kvůli datu, tak si říkám, že manželovi to asi ještě neřeknu, co kdyby dorazila MS, ale zas na druhou stranu.
Ano holky jančím, říkáte si to správně :P :lol: :palec: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital