Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já budu testovat asi už 22. To budu cca 12 DPO, ale nějak vnitřně cítím že z toho zase nic nebude
necháme se překvapit ![]()
@Terka1702 píše:
@Adelaiida
Děkuji. Já jen právě nevím co s tou bolestí, to mi docela dává respekt, tak do čtvrtka už snad bude jasno
Na zacatku tehotenstvi muzes mit uplne stejne bolesti jako pri PMS. Tak to vypada dobre.
@Tynulevrtule1 píše:
@Terka1702 při začátku těhotenství je to úplně normální, takový divny pocity, jako když to mas dostat. Já při předchozím těhotenství na začátku kupovala v lekarne zároveň testy i tampony, protože duch, ale zároveň tak nějak divny bolesti jako před MS. Je to normální. Držím palecky a budu čekat na další testy
Ty testy a tampony, já testy a Avanti😂
@Štěpínek1 píše:
Já budu testovat asi už 22. To budu cca 12 DPO, ale nějak vnitřně cítím že z toho zase nic nebudenecháme se překvapit
Já taky tak, MS by měla dorazit 23.-24.12., tak ať to kdyžtak můžu hezky říct manželovi u stromečku 😁
@Štěpínek1
Držím pěsti ať můžeme rozdávat radost pod stromeček ![]()
Tento měsíc jsem měla MS nějakou strašně slabou. Máte to taky tak?
@ranni_ptace Taky čekám MS 23.12, teda raději nečekám ![]()
@AnnaJanova Já jsem poslední MS měla první den v běžné intenzitě od půlky druhého dne jsem jen špinila
takže taky byla jiná než obvykle, ale čím to bylo, nevím.
@AnnaJanova Zatím těžko říct, mrchu očekávám zítra nebo pozítří… ![]()
Zdravím všechny ![]()
Můžu se tu k Vám upichnout? Kdysi jsem tu měla založený účet, ale nějak se mi nedařilo se přihlásit, takže jsem se dnes rozhodla založit nový, byť jsem tu už druhý cyklus tichý pozorovatel ![]()
S partnerem jsme se rozhodli do toho praštit a pokusit se založit rodinu. ![]()
Minulý cyklus, nevyšel. Momentálně jsem podle všeho 4 dpo. Ovulaci poznám podle bolestí + hlen. Jen teda tento cyklus to bylo nějaké divočejší a bolesti jsem měla snad týden v kuse. Nicméně tento cyklus jsem se rozhodla sledovat BT a zaznamenávat do FF.
Je tu prosím někdo, kdo se vyzná v grafech a případně by byl ochotný na ten můj mrknout? Ovu mi graf vyznačil, nicméně mám kolem pár nejasností..
No a nakonec, je tu někdo taky 4DPO? ![]()
@CandyAn Ahoj a vítej!
Jsme tu všechny a jedné lodi a mně osobně tohle sdílení neskutečné pomáhá ![]()
Co se týče grafu BT, tak snad ti tu někdo poradí, a pokud ne, zkus skupinu Snažilky 2022, tam holky grafy hodně řeší.
Já zatím používám pouze OT, zjistila jsem totiž, že podle příznaků, jsem vždycky tak 2 dny mimo ![]()
Přeji ať se vám brzy zadaří! My se nechráníme tak od dubna a opravdu sleduji ovulaci a časujeme styk od září a furt nic ![]()
@CandyAn
Ahoj, taky tě vítám. Já jsem tady od listopadové skupiny a musím říct, že jsem za to neskutečně ráda. Já měla mít MS včera, zatím (klepu na dřevo) nepřišla a včera jsem měla, pokud jsi nejela diskuzi, pro mě zatím lehce pozitivní test
tak čekám do čtvrtku, jak se to vyvrbí, ale už jsem dostala pár rad a uklidnění, tak zatím tiše vyčkávám ![]()
Každopádně k tvému dotazu, s grafem ti bohužel neporadím, já používám jen OT. ![]()
Držím pěsti, ať to brzo klapne.
@Gracetheworld minimálně si člověk krátí chvíle, co?
Já si tady tak právě krátila chvíle čtením
![]()
Tak hodila jsem dotaz i do těch snažilek ![]()
Držím ti palce, ať se podaří ![]()
@Terka1702 Jé, tak to je paráda, určitě půjde vše dobře ![]()
Ja dnes rano zkusila. Jsem teprve 9 DPO a ms ma dojit o vikendu. Duchove hned v limitu, ale jeste se neraduji, muze to odejit. Priznaky zadne.
Nicmene jsem tento cyklus zkusila cipky pro vytvoreni optimalniho prostredi pro spermosky a gel. Sex byl jeden a to den pred pozit. ovu testem.