Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4793
12.12.22 19:34

Já budu testovat asi už 22. To budu cca 12 DPO, ale nějak vnitřně cítím že z toho zase nic nebude :nevim: necháme se překvapit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
12.12.22 19:41
@Terka1702 píše:
@Adelaiida
Děkuji. Já jen právě nevím co s tou bolestí, to mi docela dává respekt, tak do čtvrtka už snad bude jasno :andel:

Na zacatku tehotenstvi muzes mit uplne stejne bolesti jako pri PMS. Tak to vypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.12.22 20:12
@Tynulevrtule1 píše:
@Terka1702 při začátku těhotenství je to úplně normální, takový divny pocity, jako když to mas dostat. Já při předchozím těhotenství na začátku kupovala v lekarne zároveň testy i tampony, protože duch, ale zároveň tak nějak divny bolesti jako před MS. Je to normální. Držím palecky a budu čekat na další testy :srdce:

Ty testy a tampony, já testy a Avanti😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.12.22 20:29
@Štěpínek1 píše:
Já budu testovat asi už 22. To budu cca 12 DPO, ale nějak vnitřně cítím že z toho zase nic nebude :nevim: necháme se překvapit :srdce:

Já taky tak, MS by měla dorazit 23.-24.12., tak ať to kdyžtak můžu hezky říct manželovi u stromečku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
13.12.22 04:02

@Adelaiida
@Tynulevrtule1

Holky díky aspoň takto za uklidnění :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
13.12.22 04:02

@Štěpínek1
Držím pěsti ať můžeme rozdávat radost pod stromeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
13.12.22 09:01

Tento měsíc jsem měla MS nějakou strašně slabou. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.12.22 09:32

@ranni_ptace Taky čekám MS 23.12, teda raději nečekám :lol:

@AnnaJanova Já jsem poslední MS měla první den v běžné intenzitě od půlky druhého dne jsem jen špinila :think: takže taky byla jiná než obvykle, ale čím to bylo, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
13.12.22 09:33

@AnnaJanova Zatím těžko říct, mrchu očekávám zítra nebo pozítří… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.12.22 09:48

Můžu se k Vám doufám přidat :)

Zdravím všechny :mavam:

Můžu se tu k Vám upichnout? Kdysi jsem tu měla založený účet, ale nějak se mi nedařilo se přihlásit, takže jsem se dnes rozhodla založit nový, byť jsem tu už druhý cyklus tichý pozorovatel :lol:

S partnerem jsme se rozhodli do toho praštit a pokusit se založit rodinu. :dance:

Minulý cyklus, nevyšel. Momentálně jsem podle všeho 4 dpo. Ovulaci poznám podle bolestí + hlen. Jen teda tento cyklus to bylo nějaké divočejší a bolesti jsem měla snad týden v kuse. Nicméně tento cyklus jsem se rozhodla sledovat BT a zaznamenávat do FF.
Je tu prosím někdo, kdo se vyzná v grafech a případně by byl ochotný na ten můj mrknout? Ovu mi graf vyznačil, nicméně mám kolem pár nejasností..

No a nakonec, je tu někdo taky 4DPO? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
13.12.22 09:59

@CandyAn Ahoj a vítej!
Jsme tu všechny a jedné lodi a mně osobně tohle sdílení neskutečné pomáhá :-)
Co se týče grafu BT, tak snad ti tu někdo poradí, a pokud ne, zkus skupinu Snažilky 2022, tam holky grafy hodně řeší.
Já zatím používám pouze OT, zjistila jsem totiž, že podle příznaků, jsem vždycky tak 2 dny mimo :lol:
Přeji ať se vám brzy zadaří! My se nechráníme tak od dubna a opravdu sleduji ovulaci a časujeme styk od září a furt nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
13.12.22 10:06

@CandyAn
Ahoj, taky tě vítám. Já jsem tady od listopadové skupiny a musím říct, že jsem za to neskutečně ráda. Já měla mít MS včera, zatím (klepu na dřevo) nepřišla a včera jsem měla, pokud jsi nejela diskuzi, pro mě zatím lehce pozitivní test :D tak čekám do čtvrtku, jak se to vyvrbí, ale už jsem dostala pár rad a uklidnění, tak zatím tiše vyčkávám :lol:
Každopádně k tvému dotazu, s grafem ti bohužel neporadím, já používám jen OT. :nevim:
Držím pěsti, ať to brzo klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.12.22 10:29

@Gracetheworld minimálně si člověk krátí chvíle, co? :lol: :lol: Já si tady tak právě krátila chvíle čtením :D :D

Tak hodila jsem dotaz i do těch snažilek :palec:

Držím ti palce, ať se podaří :kytka:

@Terka1702 Jé, tak to je paráda, určitě půjde vše dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.12.22 10:31

@Terka1702 Ještě si přečtu zpětně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
13.12.22 11:26

Ja dnes rano zkusila. Jsem teprve 9 DPO a ms ma dojit o vikendu. Duchove hned v limitu, ale jeste se neraduji, muze to odejit. Priznaky zadne.

Nicmene jsem tento cyklus zkusila cipky pro vytvoreni optimalniho prostredi pro spermosky a gel. Sex byl jeden a to den pred pozit. ovu testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí