Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5631
14.12.22 10:11

@papousekkakadu Tak to jsme úplně nastejno. MS očekávám dnes nebo zítra… ale je mi jasné že při mém štěstí dorazí až v pátek kdy máme firemní večírek…
Já testovala v pondělí, což bylo nějakých 12-13 dpo a taky sněhobílo. Mám delší LF, ale i tak už by tam něco bylo, tak čekám na ms.

Na ty čípky s ebudu muset kouknout, my zatím používáme jen ten conceive gel v aplikátorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
14.12.22 10:45

Chce to zkusit

Vaginální čípky s obsahem myoinositolu pro páry snažící se o početí. MYOovunelle vytváří optimální podmínky pro oplodnění vajíčka.
MYOovunelle zvyšuje pravděpodobnost oplodnění a otěhotnění ve spontánních nebo ve stimulovaných cyklech tím, že v poševním prostředí napomáhá vytvářet příznivé podmínky pro správnou funkčnost spermií. Používání MYOovunelle společně s pečlivým plánováním pohlavních styků tedy pomáhá párům v jejich snaze o početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
14.12.22 10:47

Ja je tento cyklus zkusila i s gelem a mozna to i vyslo, pokud nedojde ms. :think: :)

Jeste jsem do ovu kapala gravifit tinkturu, take drmek kapsle a sacek fertiprony vecer. Femibion beru uz rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
14.12.22 10:57

Tak 1DC. No nic, aspoň si večer dám panáka 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
14.12.22 11:01

@Mgree A užívala jsi k tomu i doplněk stravy/vitamíny s inositolem? Já právě už nějakou dobu beru čistý inositol, 4g denně, tak aby to nedělalo neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.12.22 12:01

@Gracetheworld Ahoooj, tak jak jsi na tom dneska? :mavam:

Já dnes takto. Měřeno v obvyklou dobu 6:00. Tak snad ta ovu byla teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
14.12.22 12:25

@CandyAn Hele, fakt zkus ty ovu testy. Pokud směnuješ, tak ty teploty asi budou všeljaký.
Já čekám na ms… Jsem děsně nafouklá a podrážděná, všechno mě se*re a tak, takže klasické PMS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
14.12.22 12:27

@Gracetheworld Neuzivala, jen jeden sacek fertiprony vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
14.12.22 12:48

Já čekám na zítřek, jak se to vyvrbí. Břicho mě stále pobolívá, tak jsem zvědavá. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
14.12.22 12:52

Tak jsem zkusila i digital a je to tam. Ms ma dojit za 2 dny, snad nedojde. :think: Priznaky zatim zadne. Jen, ze mam plet bez pupinku, ktere mam vzdy tyden pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.22 13:01

Ahoj holky, ráda se k vám přidám, jestli můžu 🙂
Taky teď čekám, co bude a nebude 😃

Dva dny před ovulací jsme měli styk, teď jsem 9 DPO. Za pět dní mi má přijít teta, tak jsem velice zvědavá, jestli budou // nebo jen /. Zatím netestuju, jelikož je ještě brzy. Jen teď poslední dva dny mi sem tam píchne v podbřišku a bolí mě hlava, ale to taky klidně může být jen signál blížící se MS.
No, tak uvidím a vám ostatním taky přeji mnoho štěstí a držím palce! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
14.12.22 13:05

@Mgree
Takže obě teď čekáme co bude dál, to je super, doufám, že to dobře dopadne, takže v pátek další test? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
14.12.22 13:20

@Terka1702 Jsem teprv 10 DPO, jinak dalsi test az v patek, zitra to nema smysl. Drzim palecky, aby ms uz nedosla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
14.12.22 13:24

@Mgree Tiše gratuluji a držím palce aby červená nedorazila a bublinka rostla! :hug: :hug:

@Summer05 Ahoj a vítej. Na testování je opravdu ještě brzy, zkus to nechat až na den ms. I když to testování má každá trochu jinak, některou to stresuje, ale mě třeba to uklidňuje. Dělám testy tak 2-3 dny před termínem ms, aby mě pak kdyžtak potvora nepřekvapila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.12.22 13:42

@Gracetheworld Ano, právě proto čekám na MS, jestli dorazí nebo ne. Nebudu se tím stresovat. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí