Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka1702 píše:
Tak 200 v koši![]()
![]()
Co to znamená? Nikdy jsem digi test nedelala, tak nevim
@Tynulevrtule1 Ja zatim bez priznaku, tento vikend jeste cekam, zda ms dorazi nebo ne. Testovat budu az v nedeli. ![]()
Nemela si ten test kratce namoceny? Zkus ho znovu namocit, je spatne citelny.
@Tynulevrtule1
Chyba testování
buď se ukážou týdny, negativita a nebo chyba, tak jsem vyhrála chybu a teď se mi samozřejmě nechce na wc a klasický jsem nezkusila, takže můžu do lékárny pro nový digitální a čekat až se mi bude chtít
![]()
@Terka1702 držím palečky, klidně utikej pro nový. S 4 denním spozdenim (jestli jsem dobře zaregistrovala v diskusi) už výsledek bude na tom digitálním i z moči v průběhu dne 🍀 držím pěstičky! Dej vědět 🙏🏻 🙏🏻
@Terka1702 Mne se to tak jednou stalo s tim digi ovulacnim. Nechej ho namoceny alespon 15 vterin a pak uvidis presipaci hodiny. ![]()
@Mgree neboj hodiny byly, vše bylo, paní v lékárně mi řekla, že ho můžeme poslat na reklamaci, tak byla hodná, ale odmítla jsem
![]()
Takže druhý pokus jsem byla chytřejší a vzala i Mamatest
![]()
Srovnávací je nahoře dnešní a dole z pondělí.
@Tynulevrtule1
Zatím tiše děkuji, doktor bude zpět až 2.1.2023, takže si příští týden zajdu na krev jako samoplátce, chtěla jsem jít v pondělí, ale nechám to až na středu.
Jinak sranda, jsem testovala tajně v práci, takže to nešlo ani pořádně vyfotit na tom wc, čárka je na „živo“ dokonce výraznější než na foto.
Dnes začínám 5 den zpoždění.