Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Suelika
Jj manžel dostane krabičku, ponožky s čápem a testy ![]()
Ostatní rodina až po potvrzení, že je uhnízděno správně.
Tak já dnes hlásím 3 dny zpoždění MS, spinim jenom na utření, není to ani na intimku. Jsem cca 9-10dpo na testu rano bílo. ![]()
Odpoledne šílené bolesti břicha snad horší než při MS. Dala jsem si i dva brufeny. ![]()
Jinak nervy v kýblu a cekam co bude zitra… ![]()
Ahoj všem holky, my se snažili druhy cyklus a v pondělí jsem objevila ducha na testu a dnes jsem to nedostala a clear mi ukazal 1-2 týden. Tak snad bude vše v pořádku! Až bych nevěřila že to půjde takhle rychle brala jsem hodně let antikoncepci a v dubnu jsem ji vysadila a začali jsme se snažit na zacatku listopadu a ejhle 😀. Držím všem palce!
@Tereza2892 tyyyjo, držím palecky! Nemáš fotku testů? Rada se na ne koukám a kochám a přeju
![]()
„@Tynulevrtule1“ jsem v zacatku takže se muže cokoli stát ale jsem rada aspoň za tohle i když to byl stres spinila jsem pátek sobota dneska už nic. A nedostala jsem to a mám strašný odpor k jídlu. No uvidíme co z toho bude ❤️️🍀
Příspěvek upraven 18.12.22 v 20:24
@Mgree držím palce ať vše vyjde jak má 🍀 a už pomalu gratuluju.. 🍀 ✨
Doufám, že i my budeme mít takové štěstí 🍀 Ja jsem cca 3-4 DPO. MS by měla dorazit kolem 25.12… naštěstí mám do té doby soustu akcí, jsou Vánoce a tak snad budou mé myšlenky jinde nez u tehotenskych testu… ![]()
Bohužel druhý cyklus co se snažíme mě ve dnech ovulace a dny pak chytl nejaky moribundus a tak se lecim… ![]()
Uvidime. Co se ma stat, tak se stane..pripadne dalsi cykly to jisti
Tak drzim vsem palecky 🍀
Je tu jeste nekdo kdo bude pripadne testovat hned po svatcich? ![]()
@Tereza2892 Tak to jsou krasne testiky, gratuluji. ![]()
@needtobreathe Ja nevydrzela a testovala uz 8 DPO a ani stin a o den pozdeji uz byla druha carecka. Drzim palce. Jo a v rannem tehu jsou virozy hodne caste. Taky jsem mela.
@Mgree já ji mám teď taky kašel rýma včera bohužel teploty vysoký.. taky jsem to chytla.
Taky jsem testovala brzy😀 v neděli nic nebylo a v pondělí už duch 😀
Postupně víc a víc tak uvidime. Držím palce.
Teď mě do toho drží ještě to nechutenství nemůžu vůbec nic do sebe dostat.. kde jsou ty časy bramburky večer k televizi oběd atd.. zatím proste nic a mám žaludek na vodě tak uvidíme
Krásný čárky! Já jdu zítra do lékárny vyzvednout testy, mám tam mamatest a Digi clearblue, tak uvidím, kdy se tam dostanu a jestli prubnu jeden už odpoledne 😎
@ranni_ptace držím moc moc moc palečky!!! Kdyžtak dej hned vedet! ![]()
@Lucie1209 pokud jsi 9-10 DPO a máš 3 dny zpoždění, tak bys měla lutealni fázi jen 6-7 dní, je tk vůbec možný?
To by byla sakra krátká doba na uhnízdění.
@LucieP90 taky nechápu.. Už mi to leze na mozek.. Vůbec nevím, co se se mnou děje. Je to divný všechno. 28.12. jdu k mudr. Na prevenci a mám v plánu to s ní probrat.. Už se snažíme asi 5 cyklů… Vždycky jsem mívala ovulaci později, ale tohle je už na palici, přijde mi, že se oddaluje čím dál víc.
![]()
@Lucie1209 a kolikátý den si měla ovulaci? Já jen, jestli si si jistá, že opravdu ten den byla 😊
@LucieP90 dělala jsem poprvé ovu testy a pozitivitu jsem úplně nezachytila, ale i podle obvyklých bolestí to bylo 21. nebo 22. DC
@Lucie1209 Mám to podobně, ovulace chodí čím dál později. Cykly jsem měla dlouhé 29 dní. Minulý měsíc po týdenním zpoždění (36 DC) došla MS (to bylo biochemické). Teď jsem měla ovulaci 8.-9.12. a ani vlastně nevím, kdy mám čekat MS
![]()