Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karla22 píše:
A ty máš MS už 11 dní? 😱 ☹️️
Vetsinou po teto carce uz to mam tak za dva dny pozitivni… Jo. Je to moje druha menstruace po potratu a je to takhle divny.. cekala jsem ze budu teda uz srovnana, ale nejsem a vubec se mi to nelibi.
@Adelaiida já už slyšela o holkách který počaly hned po MS, tak to třeba bude i tvůj případ ✊
@needtobreathe já jsem brala inofolic a přítel folandrol sice na obalu je napsáno úspěšnost až po 3 měsících co to člověk bere a my jsme brali fakt par sáčku ale nám se zadarilo po 2 cyklu. Nevím zda je to tím nebo ne ale jsou na to dobré pozitivní věci.
@needtobreathe Tento cyklus jsem pouzila cipky myoovunelle a gel na podporu poceti.
Z vitaminu od 1 DC po ovu kapky gravifit, 2 kapsle drmek rano a sacek fertiprony vecer. V dobe ovu jsem vse vysadila. ![]()
Tezko rict, co z toho pomohlo nejvic.
@Karla22 no nevim, to ta sliznice nema ani sanci narust. Asi radsi skocim na ambulanci jestli je to normalni a neni tam neco spatne. ![]()
Ahoj, jen sleduju, tak se ted taky sverim. Jedno dite uz mame. Ted se snazime od jara. Po 5 měsících se zadarilo, ale v rijnu revize. Ted zkousime poprve znovu. Ovulacni test jsem mela vzdy pozitivni 15 az 18DC. Ted byl pozitivní az 19DC. Cykly mam 28 dni. Včera jsem mela termín MS. Zatim nic. Ale uz dva dny me strasne boli bricho jako vzdy pred MS. Test negativni.. dnes jsem 10dpo. Nevim, spis to dostanu. Vánoční zázrak se asi konat nebude..
@Asijetotu nevěš hlavu! Třeba se stane zázrak a ten vánoční dárek tam bude! Držím palce! ![]()
Tak já dnes zkoušela mamatest a nic. Ale mám jeste 4-5 dní do MS. Možná jooo kdybych se echt snažila, tak bych tam nějakýho neviditelnyho ducha našla. Ale nechci to hrotit, manžel s tím tenhle měsíc ani nepočítá 😎 😂
@Tereza2892 kez by, ale moc tomu nevěřím. Kdyz jsem byla tehotna se synem, tak ten začátek mel úplně jiný průběh. Moc se mi nezdaji ty MS bolesti, i kdyz vim, ze je ma hodně žen na začátku těhotenství.
Ahoj holky, tak já tenhle měsíc asi nic. Ráno jsem si zkusila udělat jen tak pro zajímavost test a cistej jak slovo boží. Ach jo, no nic a to jsem byla tento měsíc přesvědčena, že to vyšlo ![]()
@Adelaiida
Jj jdu zítra ráno na krev a k doktorovi kdoví kdy ![]()
@Asijetotu já mám třeba bolesti ale menší. Ale naopak jsem úplně na zacatku ze nic není ještě jasný a už mám ranní nevolnosti hold každý to má jinak bohužel.
@ranni_ptace @Tynulevrtule1 Holky, jeste se muze ukazat a pokud ne, tak pristi rok to vyjde. ![]()