Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mgree a @Lucie1209 potichu gratuluji k pozitivním TT a držím vám palce, ať vše probíhá dobře ❤️️
@Holula jsem na tom stejně, dnes 8 DPO, MS podle kalendáře bych měla mít za dva dny, ale jelikož se mi tento cyklus soupla ovulace o dva dny a někde jsem četla, že luteální fáze zůstává stejná tak možná MS až za 4 dny. Ale taky jsem lehla s chřipkou, tak tomu moc bohužel naději tento měsíc nedávám. ☹️️
@Tereza2892 Gratuluji, testy krásně silný ![]()
Tak zatím se ve skupince celkem daří, doufám, že v tom budeme pokračovat. Já bych měla testovat nejdříve v pátek, chtěla bych to vydržet.
@ranni_ptace Určitě hned napiš, jsem zvedavá.
@Tereza2892
Ahojky, to jsme na tom úplně stejně
já byla týden před plánovanou MS nemocná, rýma, strašná bolest v krku, ovšem taková až pálivá, říkám ty jo, tak to teď nic a snažila jsem se dát do kupy a pak začala bolest břícha, říkám ok MS dojde, tak co už a někdo mi tady psal, že je občas lepší být po oplodnění nemocná, protože tělo bojuje s virózou a ne s uhnízděním
ve středu jdu na krev a kupodivu můj gynekolog vypsal na úterý 27.12 otevřenou ordinaci, asi ho už nebaví dovolená
tak tam naklušu. Mám totiž autoimunitní zánět štítné žlázy se sníženou funkcí a musím hned naklusat i na endokrinologii, ale nechci tam chodit dříve, než budu mít potvrzeno, že je správně uhnízděno.
@Mgree
Ahojky, testovala jsi včera? Nějak jsem se tady přes víkend nedostala a těch zpráv je tolik
![]()
Takže jestli dobře čtu, tak kolem Vánoc tady máme další vlnu testování? ![]()
@Terka1702 Jojo testovala, uplne vyrazna jak kontrolni neni, ale to mozna ani nebude.
Priznaky, az na citliva prsa zadne. ![]()
@Mgree
Jeee tak super
ta moje není ani 7 den zpoždění silná jako kontrolní
Takže se šetří už i na barvivech
K doktorovi se chystáš teda až po Silvestru, jestli jsem dobře četla ![]()
@Terka1702 Budu teprve volat pristi tyden a pujdu asi nekdy v lednu.
Snad bude vse v poho, co ty?
Já jsem dneska volala a pokud nebudu špinit nebo krvácet tak jdu holky 2.1. Na gyndu ![]()
@Mgree
Já si tam zajdu toho 27.12 jestli tam bude, jinak ordinuje až od 2.1 ale potřebuju co nejdříve kvůli štítné žlázy
Ahoj holky, tak jsem dnes zkoušela test a negativní.
Jsem 12DPO a ms má dojít 24.12. Vím, že 12DPO se ještě ukázat nemusí, ale prsa mě bolí o dost více než obvykle tak jsem to chtěla jen zkusit.
Maximálně počkám zda ms vynechá nebo ne a pak budu dělat další test ![]()
A chci se zeptat LF má být pořád stejně dlouhá nebo se může lišit? Někde jsem četla, že má být prý stejná. Tak děkuji za odpověď ![]()
Anonym E
@Anonymní: mně to takhle bylo taky řečeno. A je fakt,
že když jsem měla jeden měsíc pozitivní OT 16. den, tak MS přišla 27. A v jeden měsíc, kdy bylo OT pozitivní 15. den, tak MS přišla už 26. den. Teď ji mám soupnutou o dva dny dozadu, tak jsem sama zvědavá, zda to bude opět platit. Doufám, že ano, jinak kdyby byla luteální fáze dlouhá jenom 9 dní, tak bych měla problem ☹️️😊
@Karla22 Děkuju za odpoveď.
No teď jsem to počítala a každý měsíc od pozitivního OT jsem měla 13 dní.
Ale minulý měsíc mi to přišlo o dva dny později s tím, že jsem jen spinila 4 dny jinak nic. A tento měsíc mi to vychází, že bych to měla dostat až 24.12.
Ale podle LF těch 13dni bych to měla dostat už 21.12. ![]()
Snad ta mrcha nepříjde..
Anonym E
@Terka1702 píše:
@Mgree
Já si tam zajdu toho 27.12 jestli tam bude, jinak ordinuje až od 2.1 ale potřebuju co nejdříve kvůli štítné žlázy
Ahojda, mne doktorka na endo rekla, ze nemam v zadnem pripade cekat na potvrzeni od gyndy a rovnou za ni na krev a zvysovat davky leku. Ted jsem to tu rychle proletla tak nevim od kdy mas pozitivni test. Ale asi bych moc dlouho necekala.