Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
16.12.22 21:28

@Mgree jsme n a tom úplně stejně, dnes den MS a začínám lehce růžovo na toaletaku :think: ale já už jsem smirena, že asi nic. A od zítra začínám brát kyselinu listovou a pyridoxin. Měla jsem nejspis lutealni fázi jenom tak 7 dnů cca.. To je dost málo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
17.12.22 10:19

@Lucie1209 Ja jsem mela vcera den ms a take jsem lehce spinila. Ale zatim nic. Hodne holek to tak ma pri zavrtavani vajicka do delohy, to zpusobuje i spineni. A jestli mas kratkou lut. fazi, poresila bych to s doktorkou. A co dnes, jak jsi na tom?

Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.12.22 11:16

@Mgree furt stejně, myslím, že se rozjede MS. Budu ti držet pěsti, ať se udrží bublinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.12.22 11:20

@Terka1702 Moc gratuluji a přeju ať je vše v pořádku, což určitě bude :srdce:

@Mgree Přesně u prvního těhotenství jsem měla okolo termínu menstruace narůžovělý hlen po ránu na toaleťáku. Dokonce jsem pak i při větší námaze zašpinila, ale nebylo to nic závažného. Takže držííím pěsti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.12.22 12:11

Holky, mám takovej hloupej dotaz. MS by měla dojít zhruba za 6-7 dní, dnes jsem spíš že zvědavosti dělala test. Byl bílej, tak jsem ho ohla a hodila do koše. Jenže po limitu se objevila čárka. Ale podařilo se mi to ohnout zrovna v místě, kde se objevuje právě ta druhá čárka. 🙈 Manžel tvrdí, že se tam // objevila kvůli tomu ohnutí, ale mně to přijde jako nesmysl, že by ohnutí udělalo druhou čárku? 😁 Nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.22 12:54

@Terka1702 Moc moc gratuluji k bublince :hug: :srdce:
Můžu se zeptat kolik dpo jsi?
Já jsem teď 10DPO a jsem zvědavá zda 24.12 ta mrcha přijde.
Snad ne. Prsa mě bolí, podbřišek a kříže taky šíleně. A jsem nafoukla. U mě klasické pms. Přemýšlím, že budu testovat tak 23.12. To bych byla už 16DPO.. Dřív nevím zda má cenu testovat. A kdyby se objevily // tak bych to dala pod stromeček chlapovi :D

• Citovat
  • Upravit
52
17.12.22 13:16

@ranni_ptace zkus to sem vyfotit, ale myslím, ze to bude spíš chyba i tím, že to bylo po limitu. Pro jistotu muzes zkusit za dva dny znova test. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.12.22 13:46

@Suelika já právě minulý těhotenství taky měla nejdřív čárku po limitu, o pár dní později už byla normálně v limitu. Testovat za pár dní budu znovu, ale říkala jsem si, jestli to vypadá dobře a nebo je to jen tím ohnutím 😎 koš už mám vynesenej na vyfocení, takže to bohužel nic 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.12.22 13:49

@ranni_ptace tak budu myslet a držet palce. MS by tedy měla termín kolem 23.12.? Já mám termín 25.12. Tak budu testovat asi 23. nebo 24.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.12.22 14:28

@Tynulevrtule1 ano ano, kolem 23.12., měla jsem teď první MS po revizi, takže aktuálně moc nevím, jak dlouhý mám cyklus a tak. Ale předtím jsem měla pravidelně 29 dní, takže se odrážím od toho 😁 a další test zkusím asi 19. Nebo 20., přemýšlela jsem nad digitálním od clearblue, ten by to už zachytit mohl a nemusím hledat duchy 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.12.22 15:50
@Anonymní píše:
@Terka1702 Moc moc gratuluji k bublince :hug: :srdce:
Můžu se zeptat kolik dpo jsi?
Já jsem teď 10DPO a jsem zvědavá zda 24.12 ta mrcha přijde.
Snad ne. Prsa mě bolí, podbřišek a kříže taky šíleně. A jsem nafoukla. U mě klasické pms. Přemýšlím, že budu testovat tak 23.12. To bych byla už 16DPO.. Dřív nevím zda má cenu testovat. A kdyby se objevily // tak bych to dala pod stromeček chlapovi :D

Ahojky. Zatím tiše děkuji, doktora mám až 2.1 teď má dovolenou, tak tam pak hned naklušu.
Každopádně k tvému dotazu. Ovulace dle testů začala cca kolem 29.11, a MS měla přijít 12.12, to jsem měla hodně slabou čárku, včera už byla výrazná.
Jinak břicho mě bolelo již 4 dny před MS, myslela jsem si, že typicky nájezd a zatím ono nic :D jinak pobolívá mě pořád, ale to prý je normální, ale stejně s každým zabolenín letím na WC :roll: :D :D :D příští středu si zajdu na krev, abych podle toho věděla co a jak a výsledky pak dám pod stromeček manželovi :srdce: pro kontrolu je vezmu k doktorovi :D a taky je hodím tady, dost mě uklidňuje, jak se tady radí a budu ráda když na to někdo koukne i svým okem a nejen strejda Google :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.12.22 15:51

@Mgree
Ahoj držím pěsti na zítra na testování, to čekání je strašné, teď tě úplně chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.12.22 18:05

Holky my se asi presouváme do nového roku…😊 Sice mám do MS cca týden ale i tak si myslím, že určitě nic 😊
A teď si začínám myslet, že bez dopomoci doktorů to prostě nepůjde 🙏 na UZ u doktora říkal, že vaječníky mají charakter polycystických tak uvidíme no 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
17.12.22 18:29

Ja testla uz dnes. Pro porovnani test z 11 DPO a dnes 13 DPO. :srdce: Snad uz se ms nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.12.22 18:37

:( :( Ahoj holky, myslíte, že teplota měla jsem teda ted 38 ale jinak se to drží kolem 37 muže být příznak těhotenství? Dělala jsem si test ve čtvrtek ( ano vím, ze se nemá testovat před ms) ale už jsem to nevydržela clear blue a najelo mi 1-2 týden. Dneska nebo zítra to mám dostat a sem tam špinim hnědě ale jen po utreni.

Příspěvek upraven 17.12.22 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital