Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mgree jsme n a tom úplně stejně, dnes den MS a začínám lehce růžovo na toaletaku
ale já už jsem smirena, že asi nic. A od zítra začínám brát kyselinu listovou a pyridoxin. Měla jsem nejspis lutealni fázi jenom tak 7 dnů cca.. To je dost málo. ![]()
@Lucie1209 Ja jsem mela vcera den ms a take jsem lehce spinila. Ale zatim nic. Hodne holek to tak ma pri zavrtavani vajicka do delohy, to zpusobuje i spineni. A jestli mas kratkou lut. fazi, poresila bych to s doktorkou. A co dnes, jak jsi na tom?
Příspěvek upraven 17.12.22 v 13:07
@Mgree furt stejně, myslím, že se rozjede MS. Budu ti držet pěsti, ať se udrží bublinka ![]()
@Terka1702 Moc gratuluji a přeju ať je vše v pořádku, což určitě bude ![]()
@Mgree Přesně u prvního těhotenství jsem měla okolo termínu menstruace narůžovělý hlen po ránu na toaleťáku. Dokonce jsem pak i při větší námaze zašpinila, ale nebylo to nic závažného. Takže držííím pěsti ![]()
Holky, mám takovej hloupej dotaz. MS by měla dojít zhruba za 6-7 dní, dnes jsem spíš že zvědavosti dělala test. Byl bílej, tak jsem ho ohla a hodila do koše. Jenže po limitu se objevila čárka. Ale podařilo se mi to ohnout zrovna v místě, kde se objevuje právě ta druhá čárka. 🙈 Manžel tvrdí, že se tam // objevila kvůli tomu ohnutí, ale mně to přijde jako nesmysl, že by ohnutí udělalo druhou čárku? 😁 Nemáte některá zkušenost?
@Terka1702 Moc moc gratuluji k bublince
![]()
Můžu se zeptat kolik dpo jsi?
Já jsem teď 10DPO a jsem zvědavá zda 24.12 ta mrcha přijde.
Snad ne. Prsa mě bolí, podbřišek a kříže taky šíleně. A jsem nafoukla. U mě klasické pms. Přemýšlím, že budu testovat tak 23.12. To bych byla už 16DPO.. Dřív nevím zda má cenu testovat. A kdyby se objevily // tak bych to dala pod stromeček chlapovi ![]()
@ranni_ptace zkus to sem vyfotit, ale myslím, ze to bude spíš chyba i tím, že to bylo po limitu. Pro jistotu muzes zkusit za dva dny znova test. ![]()
@Suelika já právě minulý těhotenství taky měla nejdřív čárku po limitu, o pár dní později už byla normálně v limitu. Testovat za pár dní budu znovu, ale říkala jsem si, jestli to vypadá dobře a nebo je to jen tím ohnutím 😎 koš už mám vynesenej na vyfocení, takže to bohužel nic 😁
@ranni_ptace tak budu myslet a držet palce. MS by tedy měla termín kolem 23.12.? Já mám termín 25.12. Tak budu testovat asi 23. nebo 24.
@Tynulevrtule1 ano ano, kolem 23.12., měla jsem teď první MS po revizi, takže aktuálně moc nevím, jak dlouhý mám cyklus a tak. Ale předtím jsem měla pravidelně 29 dní, takže se odrážím od toho 😁 a další test zkusím asi 19. Nebo 20., přemýšlela jsem nad digitálním od clearblue, ten by to už zachytit mohl a nemusím hledat duchy 🤷🏼♀️
@Anonymní píše:
@Terka1702 Moc moc gratuluji k bublince![]()
Můžu se zeptat kolik dpo jsi?
Já jsem teď 10DPO a jsem zvědavá zda 24.12 ta mrcha přijde.
Snad ne. Prsa mě bolí, podbřišek a kříže taky šíleně. A jsem nafoukla. U mě klasické pms. Přemýšlím, že budu testovat tak 23.12. To bych byla už 16DPO.. Dřív nevím zda má cenu testovat. A kdyby se objevily // tak bych to dala pod stromeček chlapovi
Ahojky. Zatím tiše děkuji, doktora mám až 2.1 teď má dovolenou, tak tam pak hned naklušu.
Každopádně k tvému dotazu. Ovulace dle testů začala cca kolem 29.11, a MS měla přijít 12.12, to jsem měla hodně slabou čárku, včera už byla výrazná.
Jinak břicho mě bolelo již 4 dny před MS, myslela jsem si, že typicky nájezd a zatím ono nic
jinak pobolívá mě pořád, ale to prý je normální, ale stejně s každým zabolenín letím na WC
příští středu si zajdu na krev, abych podle toho věděla co a jak a výsledky pak dám pod stromeček manželovi
pro kontrolu je vezmu k doktorovi
a taky je hodím tady, dost mě uklidňuje, jak se tady radí a budu ráda když na to někdo koukne i svým okem a nejen strejda Google
![]()
@Mgree
Ahoj držím pěsti na zítra na testování, to čekání je strašné, teď tě úplně chápu ![]()
Holky my se asi presouváme do nového roku…😊 Sice mám do MS cca týden ale i tak si myslím, že určitě nic 😊
A teď si začínám myslet, že bez dopomoci doktorů to prostě nepůjde 🙏 na UZ u doktora říkal, že vaječníky mají charakter polycystických tak uvidíme no 😔
Ja testla uz dnes. Pro porovnani test z 11 DPO a dnes 13 DPO.
Snad uz se ms nerozjede.
Ahoj holky, myslíte, že teplota měla jsem teda ted 38 ale jinak se to drží kolem 37 muže být příznak těhotenství? Dělala jsem si test ve čtvrtek ( ano vím, ze se nemá testovat před ms) ale už jsem to nevydržela clear blue a najelo mi 1-2 týden. Dneska nebo zítra to mám dostat a sem tam špinim hnědě ale jen po utreni.
Příspěvek upraven 17.12.22 v 19:02