Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, myslíte, že teplota měla jsem teda ted 38 ale jinak se to drží kolem 37 muže být příznak těhotenství? Dělala jsem si test ve čtvrtek ( ano vím, ze se nemá testovat před ms) ale už jsem to nevydržela clear blue a najelo mi 1-2 týden. Dneska nebo zítra to mám dostat a sem tam špinim hnědě ale jen po utreni.
![]()
@Mgree wau, moc gratuluji k //
já stále na toaletaku ruzovo.. Ale bez koagul
tak mi zase svítá trocha naděje. ![]()
@Natala543 tak co řešíš, když ti najel už clear blue, který má nižší citlivost? Pravděpodobně mate zaděláno. ![]()
@Veveromek píše:
Holky my se asi presouváme do nového roku…😊 Sice mám do MS cca týden ale i tak si myslím, že určitě nic 😊
A teď si začínám myslet, že bez dopomoci doktorů to prostě nepůjde 🙏 na UZ u doktora říkal, že vaječníky mají charakter polycystických tak uvidíme no 😔
Mám taky PCO a museli nám pomoct doktoři, ale stačila inseminace. Není to tak hrozné.
@Mgree Moc gratuluji ![]()
Holky krásný dárečky máte, snad nás bude víc ![]()
@Terka1702 Takže to oznámíš až na Vánoce? To bych nevydržela ani náhodou ![]()
Ja to oznamovat na Vanoce nebudu, pockam, az jak dopadne kontrola. Na Silvestra si dam max 1 pivko, abych nebyla podezrela. ![]()
Drzim palecky aj vam holkam, ktere jeste cekate. ![]()
@Mgree moc moc gratuluji a držím palce jak vám, co už jste // objevily, tak i nám, co teprve testovat budeme ![]()
Já jsem tenhle měsíc nemocná. Chytila jsem chřipku, takže s miminkem teď nepočítám. Snad to do Štědrého dne vyležím. Manžel zalehl dneska. Teploty okolo 39.
Modlím se za další Vaše mimi a zdravý průběh těhotenství u povedených. ![]()
Ahojte, tak já mám dnes dopoledne pozitivní OT, tak počítám, že cca zítra ovu proběhne. Včera a dnes jsme se snažili, tak držte palce ![]()