Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
20.12.22 12:55
@needtobreathe píše:
Holky, tak je tu někdo jako já, kdo teprve bude testovat? :dance:U mě by MS měla dorazit kolem 25., budu tedy testovat hned po svátcích jak bude aspoň trošku klidu.. :andel:

Ahoj, já jsem teď asi 8 DPO, MS by měla přijít kolem 24.12. (měla jsem dřív ovulaci, tak předpokládám, že i MS přijde dřív). Ale já nevydržím čekat s testováním až po svátcích… Mám tenhle měsíc pocit, že by to mohlo vyjít, ale bojím se, že budu zase o to víc zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.12.22 14:30
@needtobreathe píše:
Holky, tak je tu někdo jako já, kdo teprve bude testovat? :dance:U mě by MS měla dorazit kolem 25., budu tedy testovat hned po svátcích jak bude aspoň trošku klidu.. :andel:

@needtobreathe Ahoj, já jsem dnes teprv 1 DPO, takže MS čekám někdy kolem Silvestra nebo začátkem ledna. S testováním bych chtěla vydržet na 31.12 nebo 1.1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.12.22 15:21

@lucop tak držím palečky 🍀 dej určitě vědět, ať už to dopadne jakkkoliv.. :andel: nejsi v tom sama, ja to mam uplne stejne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.12.22 15:24

@Kacikac5659 tak držím palečky a dej nám určitě vědět 🍀

Já doufám, že tou dobou už snad budu vědět na čem jsem… jestli budem slavit a nebo se zas snažit :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.12.22 15:55

Děvčata, ráda bych řekla, že já taky, ale od rána mám bolesti břicha, tak asi co nejdříve přijde a já nebudu muset ani testovat tento měsíc ☹️.
Teď kolem těch Vánoc mě to tak semlelo, že jsme se už i doma domluvili, že se víc takhle psychicky nebudu trápit a půjdeme v lednu do CARu.
Tak držím palce ✊ ať se vám vydaří vánoční zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
20.12.22 17:04

@Karla22 hlavu vzhuru! Nezkousela jsi ten inofolic?
Já vím před Vánoci je bolavy vše ale neztrácej hlavu! Kdyby něco nápis jsem tu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
20.12.22 18:07

@Kacikac5659 Mě to také vychází na Silvestra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.12.22 18:45

@Simone K taky vidím!! 🤩 :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
20.12.22 19:03
@Karla22 píše:
Děvčata, ráda bych řekla, že já taky, ale od rána mám bolesti břicha, tak asi co nejdříve přijde a já nebudu muset ani testovat tento měsíc ☹️.
Teď kolem těch Vánoc mě to tak semlelo, že jsme se už i doma domluvili, že se víc takhle psychicky nebudu trápit a půjdeme v lednu do CARu.
Tak držím palce ✊ ať se vám vydaří vánoční zazrak

Pokud už to zkoušíte dyl, je fajn jít do CARu, my jsme šli po cca 7 měsících a bylo to vysvobození vědět kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.12.22 21:10

@Mámatří tak super, budu držet palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.12.22 21:16

Holky, myslíte si, že jsem ovulaci propásla? Spodní test je dnešní, 14 DC. Druhý ze shora mi přijde, že se nejvíc blíží pozitivitě, ale to jsem byla 7DC, to bych měla ovulaci hrozně brzo. Nebo myslíte, že by ještě mohla být? Mám první normální cyklus po revizi, tak nevím, co čekat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
20.12.22 21:40

@Sundance1 mozna by jeste mohla prijit? Ja ted mela pozitivni az 19. den. A to mam cykly 28 dni. Taky jsem si myslela, že jsem to už prošvihla a ono ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
20.12.22 21:42

@Karla22 jsem s tebou. Ja si ted vecer uz otevřela vino. Kluci moji spi, tak si tu smutnim sama. MS se mi tedy zatim nedostavila, pres den trochu ruzove spineni, ale cekam, ze v noci uz to prijde.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
21.12.22 06:10

@Tereza2892
Tak jsem to zabalila dnes, každopádně nejsem moc zručná, nápadů mám hafo, ale realizace občas pokulhává :D
A doručím tam je schválně, protože pracuju jako vedoucí na poště, tak je to takové tématické :D :lol:
Teď už to jen v sobotu nějak propašovat pod stromek.
My si totiž koupili na únor Wellness a domluvili jsme se, že to máme pod stromek, takže letos bez dárků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
21.12.22 06:12

@Karla22
Ahoj, to mě moc mrzí, dost těžce se to čte. Posílám aspoň vzdáleně podporu :hug: jestli se můžu zeptat, jak dlouho se snažíte?
Taky jsme měli v plánu v březnu si už nechat pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí