Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem to nevydržela a test jsem udělala dnes ( mamatest a z Dr. Maxe). Přemýšlím že zítra bych udělala ještě digitální. Teď už jen doufám že se nezvaná návštěva nedostaví 🙏 ![]()
@Štěpínek1 já taky dělala mama test, dr max a pak Digital. Mám 6 den zpoždění tak snad. 2.1 jdu na gyndu
@Tereza2892 moc ti to přeju
tak hlavně ať je vše v pořádku ❤️
Já uvidím co a jak a v úterý bych to obvolavala hlavně endokrinologii kvůli lékům co mám na štítnou žlázu, aby jsme to probraly co a jak dál, abych neubližovala sobě nebo miminku. Zkusila bych i gynekologii, ale tam si myslím že nikdo nebude, až po novém roce. Ale v koutku duše se raduji ![]()
@Štěpínek1 máš krásný čárky! Takže bych se taky pomalu začala radovat! Moc ti to taky přeju!
Však o Vánocích se maji plnit přání! Takže držím moc moc moc palečky ať je vše v poradku! Kdyžtak zkus ještě ten digital! A dej vědět! ![]()
@Tereza2892 děkuji ❤️ ten udělám zítra
teď ještě jedu do města něco zařídit a až se vrátím začne kolotoč 🤦🏼♀️ udělat bramborový salát, upéct vánočku, ozdobyt stromeček a v noci až Štěpík usne dozabalit dárky. Jak dlouho vydrží výsledek na tom digi než se ztratí?
@Štěpínek1 já dneska poslední den v práci (ve školce) ale končím ve 12. Pak nakoupit a až prijedu domu tak salát, hrachovou polévku.. no bude to zase masakr.
Hele prosimtě mě tam vydržel dva dny.
Teď jsem si radši zatím už žádný test nedělala. Počkám na toho 2.1. Kdyby něco tak ať nemám probdele Vánoce si říkám. Hlavně na sebe davej pozor! ![]()
Děkuju ❤️ ty na sebe taky. Chápu, ale myslím si, že už se nemusíš tolik bát ![]()
Ahoj holky. Gratuluji i testům, doufám, že jich tady přibude víc a víc.
Já už se těším až to řeknu doma. Začínám mít strach aby bylo vše v pořádku. Vím, že musím být hlavně v klidu, ale trochu to na mě dopadlo
tak se ponořím dneska taky do salátu a myšlenky utopím v majonéze
![]()
@Terka1702 Terezko, na mě to taky padlo včera, říkám si, až půjdu na tu gyndu aby vše bylo dobrý. Napadají mě ty nejhorší scénáře. Ono si reknes že člověk má být v klidu a nenervovat se ale v dnešní době to moc nejde 😀 🥹. Tak budu doufat že bude vše dobrý a holky i za vás se budu modlit!! Ať je vše v pořádku! ![]()
@Tereza2892
Já totiž dnes začala špinit, takže to na mě tak hezky dopadá
uvažuji jestli ještě koupit 1 digitální test. Dneska mám teoreticky 12 dní zpoždění a říkám si, jestli to nejde pryč. ![]()
@Terka1702 test bych si možná koupila pro klid, ale když jsem volala s doktorkou tak trosku špinit můžeš, ale nesmis krvácet a mít bolesti! Spinis hodně? Jakoze hnědý nebo krev?
@Tereza2892
Hnědý, krev to není, teda zatím. Bolesti nemám, ty jsem měla jen kolem termínu MS, teď už nic. No můj doktor tam právě není, doufám, že v to úterý tam bude, protože jestli to nepřejde, tak do 2.1 teda fakt nevydržím čekat. ![]()
@Terka1702 v klidu žádný stres. Dokud není krev nebo velké bolesti je to v pohodě. Mě bylo blbě taky kolem ms bolesti spinila jsem a pak to přestalo a teď už cítím jen prsa z boku docela hodně a obcas motani hlavy.
Ale tohle bude v klidu! Hlidej ať nekrvacis ale spineni je do 3 měsíců prý normální v menší míře!
@Tereza2892
Dobře, asi odejdu i z práce dříve a manželovi to asi řeknu už dneska. Každopádně zajdu pro digitální test a zkusím ještě otestovat, myslíš že to má smysl? Já se v tom fakt ztrácím ![]()
Moc děkuji za podporu
![]()