Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tam sem to nevydržela večer sem si koupila testy na neděli
a samozřejmě bílo
9-10 dpo
@Venesí Tak si muzes rict, ze je jeste brzy.
Treba jeste vykoukne o 2 dny pozdeji. To by uz mohlo jit neco videt. ![]()
@Venesí To je ještě hrozně brzo, vydrž se mnou do soboty, nebo líp, neděle a to už se nám oběma třeba dušík objeví ![]()
@Venesí
Mě v noci a zatím do teď dost bolí břicho, typicky přes MS, tak já už nedoufám, dorazit má v pondělí, takže si myslím, že se přesunu zase do dalšího měsice ![]()
Tak si počkám na příští týden a na vaše výsledky
Ahoj holky 👋
Já teda nevím, ale přijde mi, že ms dnes přijde co nevidět 😒 bolí mě břicho jako před a při ms, dole je nějak “vlhko” tak od rána kontroluji, no zatím nic ale daleko určo není ☹️️
@Terka1702 teď jsem si všimla tvého příspěvku, tak jsme na tom asi podobně ![]()
@Ajfa
Jsem si říkala právě dneska a večer, že úplně typické jako každý měsíc. Takže vhůru do dalších dní no.
@Terka1702
Chtělo by to už vážně nějaký zázrak.
Kdyby nám zase nebylo přáno, tak snad příště. Já už s tím snad asi seknu, na můj vkus to trvá nějak dlouho 😤
@Ajfa
Mě to taky tak přijde. Hlavně i kvůli tomu, že v práci to je úplně na pytel a měnit jí teď rozhodně nemá smysl. Řekli jsme si s manželem, že to tak pěkně vyjde, ale hold plány jsou naše a příroda si rozhodne sama ![]()
Příspěvek upraven 09.12.22 v 10:58
@Terka1702 V tom s prací ti neskutečně rozumím. Máme rozestavěný dům s dokončením v březnu/dubnu. Plánovali jsme si jak to vyjde krásně, že půjdu na mateřskou a ještě před porodem se přestěhujem a nebudu muset řešit práci a tak (stavba je 100km od současného bydliště). No, člověk míní…
Teď doufám že se mi podaří otěhotnět do toho března, abych se kdyžtak s výpovědní lhůtou vešla do ochlranné doby a mohla stále mít mateřskou bez toho, abych si musela hledat práci v místě nového bydliště.
Ale už se připravuji i na variantu, že mě heldání nové práce v místě kde stavíme nemine…
@Gracetheworld
Ty jo, tak to máš úplně mazec. Já jsem tady prostě jen nespokojená s přístupem, financemi a vším a taky jsem si plánovala, jak prázdniny už budeme mít s dítětem a bude to super a zatím to tak vypadá, že prázdniny se mění na podzim ![]()
Nejhorší je, že včera i přísla nabídka na novou práci, ale to bych neudělala a příjde mi to nefér, tak snad toho nebudu litovat a bylo to třeba znamení. ![]()
@Lucie1209 píše:já už si připadám jako pitomec. Co to kruci znamená?
![]()
Kolikátý den cyklu jsi dnes? Už jsi skoro na konci, jestli si pamatuju? Ti říkám, testuj a sexujte dál, ono to klapne 😁 ![]()
Taky se mi některý měsíce stalo, že čárka na OT sílila, pak byl jednodenní pokles a pak během dvou dnů vrchol. Třeba se ti zrovna ovulace posunula ![]()