Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajfa píše:
@Mgree dobře děkuji, já ani nevěděla, že něco takového existuje
Ja zkousela ted poprve, ale vysledek jeste nevim. ![]()
@Mgree gel jsme taky teď poprvý použili. Jsem ale koupila to veliký balení, bez aplikátoru. Použili ho jako klasickej lubrikační gel, jen zvenku. Když máš ten aplikátor, tak jsi ho asi část použila i vnitřně?
@Ajfa píše:
Jsem zvědavá na výsledky holky!Já si pro jistotu dávám jen cibuli s medem na ten krk, není to tak špatný. Čekala jsem, že to bude hnus
Cibule s medem je skvělá medicína ❤️️👍
Holky, já mám nějaký vaginální zánět, fakt super
to asi nebude moc šance, ze by se to povedlo, co? To je fakt na palici. Jinak jsem tak 6DPO.
@furious_s ty jo, zánět? ![]()
I když pokud jsou projevy pálení v pochvě, nebo podobná bolest jako při zánětu močových cest, tak by mohlo jít o nidaci. Četla jsem, že spousta holek si myslelo že mají zánět, ale vyklubalo se z toho těhotenství.
Držím palce aby to byl tvůj případ a ne opravdový zánět.
@Venesí Jojo to já taky. Ono i když se člověk snaží, tak je to hrozně těžké se mezi ovulací a ms nesledovat. Já si plně uvědomuji že se pozoruji víc, ale taky všechny příznaky beru tak že můžou být vsugerované ![]()
Budeš testovat už v pátek?
@Gracetheworld myslím, ze tohle bude fakt zánět, na nidacni bylo ještě brzy, mám to už dva dny. Každopádně vám všem držím pěsti, doufám, ze to aspoň někomu na Vánoce vyjde
bude to ten nejlepší dárek
@furious_s ale neee, když jsi psala že jsi 6dpo, tak mi to na tu nidaci časově seděli. Pokud ale už to pár dní trvá, tak to fakt vypadá spíš na ten zánět ![]()
To mě mrzí, snad se toho brzy zbavíš a bude to ok na další snažení.
Ahoj holky, přidávám se i sem k vam ☺️️ dnes jsem 1 DC a jdeme do druhého měsíce pořádného snažení😀, je mi 30 a snaha o první. Jinak jsem si objednala fertirponu, mate s tím některá zkušenost? Jeste sem chtela i čistý Inositol od myproteinu ale mají ho tam vyprodany, tak počkám.
@Mgree píše:
Treba ani uz nedojde. Testik jsi nezkousela? Nebo cekas na vynechani.
Určo dojde, leda by zazrak 😂 nemeli jsme žádný nechráněný😄
Tak se ozývám po několika dnech s ovu testy.. A už mi z toho asi jebne.. (cykly 26 dní) ![]()
@Lucie1209 to je zvláštní, ale zkus testovat dál… Někdo má náběh a pokles hrozně rychlej. Jestli jsou zkratky O, V, N odpo, večer, noc, zkus nějaký dopo