Vyšetření v I. trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.2.11 12:32

Vyšetření v I. trimestru

Ahoj, ráda bych se někoho zeptala, zda-li se setkal s tímto,,Genetické ultrazvukové vyšetření v I. trimestru - 800,– Kč (nehradí zdravotní pojišťovna) v Krči ?.,, V Lednu se ještě nic nehradilo a máme únor a už po nás chtějí 800 Kč ?. Je tohle možné. ? 8-o Prosím, řešil to někdo ? Musí se to platit? Je možné si vyžádat screening někde jinde? Koukala jsem a nikde jinde po Praze (porodnicích) se to totiž neplatí. Pouze v Krči ? 8-o Děkuji Vám všem za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
21.2.11 12:36
Malý Píďa píše:
Ahoj, ráda bych se někoho zeptala, zda-li se setkal s tímto,,Genetické ultrazvukové vyšetření v I. trimestru - 800,– Kč (nehradí zdravotní pojišťovna) v Krči ?.,, V Lednu se ještě nic nehradilo a máme únor a už po nás chtějí 800 Kč ?. Je tohle možné. ? 8-o Prosím, řešil to někdo ? Musí se to platit? Je možné si vyžádat screening někde jinde? Koukala jsem a nikde jinde po Praze (porodnicích) se to totiž neplatí. Pouze v Krči ? 8-o Děkuji Vám všem za odpověď :-)

To je spíš levné. Třeba v Gennetu stojí 1100 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 12:41

Já platila 1500,– za gen.krev + NT UZV. Kdo vám řekl, že se nic neplatilo? Nemysleli ty klasický triple testy? Ty pojišťovnou hrazené jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
21.2.11 12:48

já teda nejsem z Prahy ani okolí, ale v 1 trimestru jsme vyšetření taky platili, protže je to nepovinné. stálo nás to 1500. tak myslím, že je to tak všude ne?

• Citovat
  • Upravit
7213
21.2.11 12:55

ja mela na vyber bud genetika u nas v centru a u neho by to bylo za 800Kc,ale mel dovcu v tydnu kdy to potrebuji,pak jeden genetik dokonce za 1500KC,ale jdu nakonec do nemocnice,kde to budu mit zdarma,jen za regulacni poplatek 30KC a bavim se o screningu a jsem z Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.2.11 12:59

Pokud myslíš NT screening v I.trimestru, tak ten se platí všude, protože nepovinný je a je jen na budoucí mamince, zda si ho udělat nechá nebo ne. Hrazené jsou až triple testy v 16.týdnu. Ta částka je na každém pracovišti jiná, mě to stálo ve FN v Brně 1tis.KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.2.11 13:01

tak ja nevim,ja vazne nemam platit nic,jeste me na to upozornovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.2.11 13:01

Byla jsem třikrát těhotná a ani jednou jsem prvotrimestrální screening ve 12. tt neplatila - jednou v Gyncentru v Praze Holoubětíně před 4 mi roky, podruhé u soukr. gynekologa před rokem, a potřetí u Apolináře v září 2010. :-) triply v 16. týdnu jsem měla zadarmo ve všech třech případech taky :kytka:

ještě dodám, že jsem na všechny měla doporučení od svého dr.

Příspěvek upraven 21.02.11 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.2.11 13:03

Ve FN Hradec Králové jsem platila za odběr krve(u své gyndařky) 860Kč + utz 360Kč. Co já vím, tak jsem ještě neslyšela aby se někde toto vyšetření neplatilo-je,ale dobrovolné a můžeš ho odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 13:05

Tak to tedy koukám 8-o A neplatili jste něco jako těhotenský balíček? Vím, že někteří dr. mají ceník pro těhotné, že na začátku zaplatí určitou sumu a pak už nic. Pokud ne, tak můžu jen tiše závidět :oops: :lol: Ale přeju vám to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.2.11 13:07
Uju píše:
Ve FN Hradec Králové jsem platila za odběr krve(u své gyndařky) 860Kč + utz 360Kč. Co já vím, tak jsem ještě neslyšela aby se někde toto vyšetření neplatilo-je,ale dobrovolné a můžeš ho odmítnout.

tak ja se hlasim…jdu v petek ve 12hodin na krev,kterou budou mit za dve hodky hotovou a pak jdu na utz,kde to vse zkompletuji… a nejsem jedina,co neplatila ve FN Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.2.11 13:09
Kakika píše:
Tak to tedy koukám 8-o A neplatili jste něco jako těhotenský balíček? Vím, že někteří dr. mají ceník pro těhotné, že na začátku zaplatí určitou sumu a pak už nic. Pokud ne, tak můžu jen tiše závidět :oops: :lol: Ale přeju vám to :hug:

ja neplatila ani za nejaky takovy balicek…chodim do takoveho paradniho centra,kde se strida hodne doktoru a nic takoveho mi nenabidli…kdyz mam problem,tak prijdu automaticky utz,vysetreni bez kecu..platim jen za fotku a to 100KC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka

ja screening v 1. trimestru pri prvnim tehotenstvi neplatila, ted podruhe uz jo (cca 1100,–), vzdy v Gennetu v Praze
na dotaz doktorky, jak je to mozne mi rekla, ze tenkrat meli v Gennetu asi nejaky grant, ze ktereho to hradili a ten uz vyprsel
takte treba neco podobneho maji ted v Olomouci

Příspěvek upraven 21.02.11 v 13:10

• Citovat
  • Upravit
16694
RadanaH píše:
Uju píše:
tak ja se hlasim…jdu v petek ve 12hodin na krev,kterou budou mit za dve hodky hotovou a pak jdu na utz,kde to vse zkompletuji… a nejsem jedina,co neplatila ve FN Olomouc

Hotovo už za 2 hoďky? Tak to je mazec. Myslela jsem, že to vyhodnocení trvá o dost déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.2.11 13:15

no, taky koukám 8-o Mě nabrala krev v nějakým asi 11tt vyhodnocení krve bylo za týden a teprv ve 13tt si mne pozval Mudr do HK na utz.
Jinak o žádným balíčku jsem neslyšela, nikdo mi nic takového nenabídl. Za celé těhu jsem platila akorát prvních 30Kč na gyndě(potom poradnu už ne) screning ve 13týdnu a za fotku 50Kč,ale ty já dostávám na genetice(zdarma),kam jsem jezdila (operace v těhu a vv v rodinně), jinak tedy zatím nic( jsem 33tt)Ono asi jinej kraj,jinej mrav :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková