Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Asi od května používám sporťák - trojkolku quinny - a stalo se to, co jsem myslela, že se u lepších kočárků nestane - na boudičce a madle se vyšisoval potah. Nebyli jsme s ním nikde u moře ani jsem potah neprala. Jsem z toho bezradná, počítala jsem s kočárkem ještě na druhé mimi, ale takhle nevím..... Máte některá zkušenost s podobnou reklamací? Díky moc za reakce.
Nico
Nico, a co je to přesně za typ?
Zkus zavolat nebo napsat do Libfinu, jsou v hodně vstřícní a určitě ti poradí… stránky mají www.libfin.cz je to oficiální dovozce do ČR a kdo jiný by ti měl lépe poradit, no ne?
Hodně štěstí při vyřizování reklamace ![]()
Zuzka
Ahoj Nico,
taky mam Quinny, model 2003, stalo se mi to same, to co bylo cerne se vysisovalo
Ale nezkousela jsem to reklamovat nic, proste jsemse s tim smirila.
Mata
Trochu pomůže přetřít potah octovou vodou. Oživ to barvy, ale určitě to nedobarví. Záleží na tom jak moc je to vyšisované. Rozhodně bych to nejdřív vyřizovala jako reklamaci a pak octovala =o)
Podle mne se na vysisovani reklamace nevztahuje. Radsi se mrkni do zarucniho listu, aby pak s tebou v prodejne nevybehli. A kdyz uz budes reklamovat, tak v prodejne kde jsi kocar koupila. My mame taky Quinny a vysisoval se pouze lem boudicky, jinak barvu drzi perfektne…