Vyšisovaný kočárek

9
10.10.05 21:19

Vyšisovaný kočárek

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Asi od května používám sporťák - trojkolku quinny - a stalo se to, co jsem myslela, že se u lepších kočárků nestane - na boudičce a madle se vyšisoval potah. Nebyli jsme s ním nikde u moře ani jsem potah neprala. Jsem z toho bezradná, počítala jsem s kočárkem ještě na druhé mimi, ale takhle nevím..... Máte některá zkušenost s podobnou reklamací? Díky moc za reakce.

Nico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
10.10.05 21:29

Nico, a co je to přesně za typ?

Zkus zavolat nebo napsat do Libfinu, jsou v hodně vstřícní a určitě ti poradí… stránky mají www.libfin.cz je to oficiální dovozce do ČR a kdo jiný by ti měl lépe poradit, no ne?

Hodně štěstí při vyřizování reklamace :wink:

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
10.10.05 21:57

Ahoj Nico,

taky mam Quinny, model 2003, stalo se mi to same, to co bylo cerne se vysisovalo :-( Ale nezkousela jsem to reklamovat nic, proste jsemse s tim smirila.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
10.10.05 22:29

Trochu pomůže přetřít potah octovou vodou. Oživ to barvy, ale určitě to nedobarví. Záleží na tom jak moc je to vyšisované. Rozhodně bych to nejdřív vyřizovala jako reklamaci a pak octovala =o)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.05 10:32

Podle mne se na vysisovani reklamace nevztahuje. Radsi se mrkni do zarucniho listu, aby pak s tebou v prodejne nevybehli. A kdyz uz budes reklamovat, tak v prodejne kde jsi kocar koupila. My mame taky Quinny a vysisoval se pouze lem boudicky, jinak barvu drzi perfektne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML