Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děti bývají většinou někde mezi rodiči, ale třeba můj muž je vyšší než všichni z rodiny.
Když si žena 170 cm najde chlapa s výškou 165 cm, tak jim asi čahoun nevyroste no
. Ale pokud má žena třeba 180 cm a muž 175 cm, tak jim vyroste výškou „normální“ dítě.
Výšku vás obou neber vůbec v potaz, jak bylo psáno, postavu může zdědit, třeba po dědkovi ![]()
To je sázka do loterie tohle. Třeba moji rodiče nebyli nijak vysocí, mamka 159 a taťka 175 a brácha má nějakých 185 cm. A manželovi rodiče byli ještě menší matka cca 160 a otec 168 a manžel má skoro 190 cm. Záhada.
Trochu jste me uklidnili. Hledam darce. Zkoušela jsem s muzi, kteří meli 185 cm. Bohuzel to nevyslo. Ted se mi nabidl mladý kluk, ale je mensi nez ja. Tak ja do toho asi půjdu. Nechci si v 60 vyčítat, ze jsem kvůli výšce prosvihla mit dite. Zas na druhou stranu mam nejraději vysoké lidi. ![]()
@Anonymní píše:
Výšku vás obou neber vůbec v potaz, jak bylo psáno, postavu může zdědit, třeba po dědkovi
Dobře. Nebudu tedy resit. ![]()
@Judithkaj píše:
Soused je počítám vysoký
Hele brácha je povahou a v ksichtu čím dál víc celý táta. Jen tu výšku nevím kde pobral.Jak stárne a jde do let je tátovi neuvěřitelně podobný.
Můj muž má 175 cm, jeho ex asi tak stejně. Jejich třináctiletý syn právě taťku dorostl a šestnáctiletý už ho přerostl o 10 cm.
@Judithkaj píše:
Spis než výšku bych prověřila inteligenci.
A ta se prověřuje jak? ![]()
@Aduš8 píše:
Můj muž má 175 cm, jeho ex asi tak stejně. Jejich třináctiletý syn právě taťku dorostl a šestnáctiletý už ho přerostl o 10 cm.
To máš ještě relativně vysokeho muze.
Ale ano, rika se, ze deti bývají vyssi nez rodice. Tak snad je to pravda. ![]()
@Judithkaj píše:
Debila poznáš, ne?
Debil to nebude. Je to pohodový kluk.
@Anonymní píše:
Debil to nebude. Je to pohodový kluk.
a proč nemáš dítě normálně? to toho dárce znáš? já bych se bála teda ![]()
@Doe_Jane píše:
a proč nemáš dítě normálně? to toho dárce znáš? já bych se bála teda
Protože žiju se ženou. Ceho by ses bala? Pohlavních nemocí? Jak důkladně bych ho měla znat? Je to muj bývalý kolega.
@Anonymní píše:
Protože žiju se ženou. Ceho by ses bala? Pohlavních nemocí? Jak důkladně bych ho měla znat? Je to muj bývalý kolega.
aha
tak to jo, já bych se bála že by to byl nějaký šmejd co o sobě na internetu navykládal že je vysokoškolák s vysokým iq… v tom případě jo
i když ten test na pohl. nemoci by si udělat mohl ať máš klid ne ![]()
a s tou výškou to je tak jak psaly holky, neboj
Nevím, jak to nejlépe napsat. Tak stručně. Je tady nějaká žena, která je vyšší postavy a ma dítě s menším mužem než je ona sama? Bude nutně potomek také menšího vzrůstu?
Prosím anonym.