Výška sliznice před menstruací

Anonymní
12.4.22 13:28

Výška sliznice pred menstruaci

Ahoj, dnes jsem byla na gynde, test negativní 9 dní zpozdeni, na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale prý mám vysokou sliznici 13 mm.
Jak má prosím být vysoká sliznice pred menstruací? Těhotná nejspíš nebudu když test negativní ale ta vyska sliznice jestli je před menstruaci normální. dekuji moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
12.4.22 13:58

A dal ti dr vyvolávací injekci na ms? Nebo odebral krev na hcg? Vysoká muze byt I pred ms.

• Citovat
  • Upravit
59
12.4.22 14:31

A co si myslíš, že je menstruace? Odloučená sliznice s krví, tvoří se každý měsíc, co kdyby jsi otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3930
12.4.22 15:45

Jo, taky jsem to tak jednou měla. Teda nemyslela jsem si, že jsem těhotná ale bylo to po šestinedělí, co mi hlásil vysokou sliznici. Ale mm si nejsem jistá. Tenhle údaj mě nikdy moc nezajímal, protože jsem s ním nikdy neměla problém.

Nevidím důvod proč by to nemělo být normální. Naopak, takovou sliznici potřebuješ, aby jsi jednou mohla otěhotnět. Pokud by byla moc malá, vajíčko se v ní nezahnízdí.

Je možné, že jsi prodělala biochemické těhotenství - vajíčko přišlo, zanořilo se, ale tím to skončilo. Máš vyšší sliznici, negativní test a zpožděnou menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.22 07:40

Ahoj, holky! Máte nějakou babskou radu, jak vyvolat menstruaci? Už tři týdny špiním, poslední dva dny se to zpustilo (byla jsem na cestách, tak tampóny, na vložce teď už zase jen trochu, je to tmavší a dost husté), ale teď zase útlum a hrozně mě bolí v podbřišku. Na utz jsem byla asi před týdnem a byla tam vysoká sliznice, všechno v pořádku, ukázkové, že jsem před ms, těhotenské testy negativní. Antikoncepci neberu. Prostě, ať už to odteče, jsem teď na dovolené tady v Česku a shánět nějaké hormony se mi opravdu nechce. Zajdu si pro kontryhel a čím to ještě podpořit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3930
14.4.22 13:53

@Sidheag Mi vždycky pomohlo si pořádně prohřát bedra - horká vana, nebo horký parafín. Nebo pak šalvěj, třezalka, zázvor. Většinou mi stačila ale ta horká vana. Navíc to byl vždycky takový fajn relax - a uvolnění se taky pomůže. Stres někdy může ms zpozdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.22 03:21

@LilyJane Díky za tipy, LilyJane! 🌷 Třezalku jsem haluzově nakoupila s kontryhelem, zkusím zázvor a šalvěj, vanu už nemám k dispozici, ale před odjezdem byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.22 14:47

Ahoj všem!
Stalo se nějaké z vás, že vám bylo řečeno od gynekologa, že máte vysokou sliznici? Pokud ano, co to u vás znamenalo?
Mě to předevčírem řekla na preventivní prohlídce moje lékařka a k tomu ještě dodala, že takhle vypadá sliznice než jde vidět na ultrazvuku těhotenství. Dále ještě dodala že ale tím nechce říct, že těhotná jsem. Vůbec jsem se nezmohla na slovo, takže jsem se ani nezeptala co to znamená atd.. O dítě se s partnerem nesnažíme, když by ale bylo, tak si ho samozřejmě necháme. Mám extrémně dlouhé cykly (klidně i 60 dní a více) kvůli nízké váze, vše s doktorkou řeším. Vždy, když menstruace sama nedorazí, dostávám vyvolávačku, na které jsem byla dnes. Ovulaci jsem měla 12.4.,těhotenský test je negativní a asi 5 dní mám takové divné bolesti v podbříšku jako právě před menstruací, prsa mám citlivější ale bolí mě jen jedno prso, což teda moc nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.22 17:05

@Michaelka7 taky jsem měla…nakonec měsíčky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat