Výsledky 1. screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14614
26.1.17 17:10

Děkuju holky, držím se hlavně díky dcerce, to je moje sluníčko. Dnes naměřili NT přes 6 mm, takže jsou si všichni víceméně jistí. Nosní kůstka ale byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.2.17 18:29

@Michelle_M Ahoj, tak už asi víš výsledky z plodovky, viď? Jak to dopadlo? Pořád jsem ti držela palce, aby to přes to všechno nakonec dobře dopadlo. Já jsem teď v podobné situaci, screening mi sice vyšel dobře největší riziko bylo u downa a to cca 1:15000, ale tripple mi teď vyšel naprosto katastrofálně a po přepočtení všech hodnot mi vyšlo riziko na downa 1:800 a riziko dalších chromozonálních vad 1:240. Takže jsem na prášky, poslední ultrazvuk jsem měla 13.12. od té doby nic, další bude až screening 15.2., a do té doby asi zešílím. Zítra jdu do Gennetu na konzultaci a počítám s tím, že mi doporučí plodovku, které se ale bojím a tak si asi pro klid duše zaplatím prenascen a na plodovku bych šla jen pokud by to vyšlo špatně. Doufám, že to bude v pořádku, ale nervy pracují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
1.2.17 20:28

@zuzka.1988 Ahoj, je mi líto, že si tím taky procházíš :hug: Ano, bohužel vše se potvrdilo i z plodovky, včera jsem se už vrátila z nemocnice, rozhodli jsme se pro přerušení… Ty testy si určitě zaplať, já bych po mých zkušenostech nelitovala ani těch peněz (ačkoliv já to měla zdarma) a na plodovku šla jen v případě pozitivních krevních testů. Doktor v nemocnici mi říkal, že se jim ještě za celou dobu nestalo, aby ty testy vyšly falešně, ať tak nebo tak. Kdybys chtěla, tak ti cokoliv podrobnějšího můžu napsat do SZ. Drž se, u tebe to určitě bude v pořádku, víš jak je to s triply a jejich spolehlivostí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.2.17 21:15

Ahoj, je mi moc líto, jak to dopadlo! Hlavně, že už jsi v pořádku doma, přeju ti vše jen to dobré, musí to být pro vás teď náročné. Já vím, že triply jsou do určité míry nespolehlivé, ale takovýhle sešup jsem teda nečekala… Fakt dopadly šíleně. No snad to nakonec dobře dopadne, jsem z toho na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
1.2.17 22:47

Mně proti černým myšlenkám nejvíc pomáhalo staré profláknuté klišé „mysli pozitivně“ - ale velmi konkrétně, přesně jsem si představovala, jak zazvoní telefon s dobrou zprávou, co mi řekne sestřička a jakým slovy to potom já budu tlumočit manželovi a rodině… těch 14 dní, kdy jsem čekala na výsledky, se mi nakonec podařilo přežít v relativní duševní pohodě. Věci, co následovaly, už nemá smysl rozebírat, tvůj příběh bude mít jiné pokračování ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
1.2.17 23:10

@Michelle_M ahoj moc mě mrzí jak to dopadlo :,( tady je vidět že i bohužel 1.screening může vyjít falešně :( podle mě jsi měla dobré negativní výsledky, nam vyšlo riziko ne na DS ale ty ostatní 1:120 díky krvi a triply úplně katastrofálně zas pro změnu na Ds tak to už mi přišlo nemožný a nakonec jsem byla šťastná za plodovku a ten klid.. drž se, příště to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí