Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Proč by si přes respirátor brala roušku? Ani ty brýle nejsou vidět. Respirátor a štít vypadají takhle:
@Litta píše:
Proč by si přes respirátor brala roušku? Ani ty brýle nejsou vidět. Respirátor a štít vypadají takhle:
Zeptej se jí. ![]()
Tady to máš vidět líp
@Bábrdl Jo tady jo, dík.
Akorát na tamtěch fotkách se zdá namalovaná, jak někdo jiný, asi photoshop, aby jí to slušelo. ![]()
Prosím vás, kam jste volali, že jste se dovolali, aby vás otestovali? Maminka se včera vrátila z práce v Německu. Je samozřejmě v karanténě. A večer se dozvěděla, že byla v kontaktu s potvrzeným nakaženým. Je trochu nachlazená zatím jenom. Na číslech hygieny je beznadějně obsazeno. Nepanikaříme, ale raději bychom věděli… Má po rakovině a operaci, má astma…
@Anonymní píše:
Prosím vás, kam jste volali, že jste se dovolali, aby vás otestovali? Maminka se včera vrátila z práce v Německu. Je samozřejmě v karanténě. A večer se dozvěděla, že byla v kontaktu s potvrzeným nakaženým. Je trochu nachlazená zatím jenom. Na číslech hygieny je beznadějně obsazeno. Nepanikaříme, ale raději bychom věděli… Má po rakovině a operaci, má astma…
Upřímně, teď už je to asi jedno. ![]()
Maminka by měla být va karanténě a snažit se to vyležet. A s nikým se nestýkat. A volat v případě, že dostane horečku nebo bude dušná.
Když se budou chtít nechat otestovat všichni nachlazení, tak pak nebudou kapacity pro ty, co se budou dusit, mít horečky atd. ![]()
@Anonymní píše:
Zatím klid a nohy v teple. Počkejte alespoň ten týden, nemusela by ani být brzy pozitivní. Kdyby měla horečky, tak pak řešte. ![]()
@Bábrdl píše:
Zklidni vášně. Pod ústenkou má samozřejmě respirátor a přes oči má štít.
obojí z neviditelného materiálu
To přesně dělá. Oni by s ní teď už stejně při lehkém průběhu nic nedělali, žejo? Tak bude doma čekat na případné zhoršení… Já totiž žiju v zahraničí, tak se snažím jí pomoct aspoň na dálku. Kamarádka jí za dveřmi nechala nákup a tak…
@Borrealis píše:
obojí z neviditelného materiálu
Určitě na najvětší infekční klinice v zemi potřebuju poradit od epipi, jak se chránit…
@Bábrdl píše:
Zeptej se jí.Tady to máš vidět líp
až na to, že tohle je úplně někdo jiný
tamta má bílou čepici, tato zelenou, tamta má jen dvě modré roušky - a tato roušku s červeným proužkem ![]()
@stinga píše:
až na to, že tohle je úplně někdo jinýtamta má bílou čepici, tato zelenou, tamta má jen dvě modré roušky - a tato roušku s červeným proužkem
Je to fotka že stejně série, odběry na Bulovce v mobilním kontejneru.
Tuhle jsem tipla proto, že je z detailu patrné, že mají pod těmi ustenkami respiratory. Protože téhle se ta ustenka posunula.
U tamte jsou vidět popruhy respiratoru pod uchem, jinam ho kryje ta ustenka.
@stinga píše:
až na to, že tohle je úplně někdo jinýtamta má bílou čepici, tato zelenou, tamta má jen dvě modré roušky - a tato roušku s červeným proužkem
Stit uplne nevidim, ale respirator tam ocividne ma, je to videt uprostred rousky (kolecko).
@Kukacka123 píše:
Stit uplne nevidim, ale respirator tam ocividne ma, je to videt uprostred rousky (kolecko).
https://prazsky.denik.cz/…0200315.html
Taky je originál té náhledové fotky a je vidět nejen kolečko filtru, ale i štít.
To je teda debata ![]()
@Bábrdl píše:
https://prazsky.denik.cz/…0200315.htmlTaky je originál té náhledové fotky a je vidět nejen kolečko filtru, ale i štít.
To je teda debata
Ale ja se nedohadovala, naopak jsem ten filtr videla
stit - jen na te fotce jsem to nevidela. Tady uz ho vidim taky. Ja jsem ale kapku naslepla, s brylema bych asi videla i na prvni ![]()
No, kapku to zbehlo ![]()