Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já psala ted v jiné diskusi, že unsá už dvakrát nahlásili lidi va co byli mimo karanténu..
jedna šla do obchodu a poznala ji prodavačka, a asi se tím netajila po okolí, že je v karanténě a pak muž, kterého poznali lidi a prodavačce to řekli, v obou případech zavolali polici a odvedli je..
Dneska mi to říkala kamarádka co v obchodě pracuje
Počkejte, ono je zakázáno přijít k někomu na návštěvu? to snad ne. Je to blbost těch lidí, to každopádně, ale zakázáno to snad není. Jak to může ohrozit sousedy? leda snad hlukem.
Prostě soukromá návštěva s čepovaným pivem, na co chceš volat policajty?
Doma si muzou udelat co chteji, pokud jich neni vic nez 30, taky nas dnesks zval tady jeden znamej ze u nich v garazi bude sud a nejaka hudba. Je to parta z hospody takze jich bude tak 16max ale my nejdeme, ikdyz me to mrzi
@ivašot. píše:
Jestli jich je míň než 30, tak to zakázané není
Přesně. Musí jich být pod 30 lidí.
Pokud budou dělat bordel po 22.00 - rušení nočního klidu.
Nic víc se dělat nedá.
Jsou to idioti
Čím víc budeme ty protiepidemiologické pravidla porušovat tím dýl bude ta epidemie trvat.
Příspěvek upraven 14.03.20 v 19:40
Tak teoreticky nemusis nikoho „bonzovat,“ staci treba na tu linku zavolat jen s dotazem a oni by ti meli odpovedet, zda neco porusuji, nebo ne.
Jestli bydlíte v bytě, a ty máš strach, že je potkáš na chodbě, šáhneš na stejnou kliku nebo nevím co? tak se jich 30 do bytu s lavicema asi těžko vleze. Jestli bydlíte v domě, tak to přece nepořádají u vás na zahradě? tak jak bys mohla něco chytnout?
Návštěvy zakázané nejsou, do 30 lidí, oslavy taky ne, svatby normálně běží dál…
@debra.morgan píše:
Jestli bydlíte v bytě, a ty máš strach, že je potkáš na chodbě, šáhneš na stejnou kliku nebo nevím co? tak se jich 30 do bytu s lavicema asi těžko vleze. Jestli bydlíte v domě, tak to přece nepořádají u vás na zahradě? tak jak bys mohla něco chytnout?Návštěvy zakázané nejsou, do 30 lidí, oslavy taky ne, svatby normálně běží dál…
a kde to ti lidé potom oslavují, když restaurace jsou zavřené?
@welovefashion píše:
a kde to ti lidé potom oslavují, když restaurace jsou zavřené?
netuším, já mluvila o obřadech, měla jsem to upřesnit pravda, btw pořád ještě jsou svatby, kde si jídlo zajišťují komplet sami, do 30 lidí to takový problém není.
Ahoj, můžu někde nahlásit anonymně porušení novely? Mají být zavřené hospody, a sousedi si udělali hospodu doma. Se vším všudy, stolky, lavice, pipa.. A už chodej lidi. Mám malý mimino a nerada bych něco chytla… Mám je rada, ale tohle se mi nelíbí. Pokud to udělá každý druhý tak opatření je k prdu…