Sexuální abstinence a výsledky spermiogramu

Anonymní
8.1.11 12:09

vysledky spermiogramu

Dobry den mame s manzelem takovy problem byli jsme na spermiogramu a nevysli nam moc dobre vysledky :-( Ale behem ty dvoudeni abstinenci se manzel nekolikrat vzrusil nemuze se stat,ze to ma vliv na vysledky? dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
8.1.11 12:11

pokial sa len vzrusil a neurobil, tak nie. a ake boli presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.11 12:19

Rekli nam,ze nejsou uplne cele,že jsou deformovane a bez hlavicek jen 20% je jich v poradku. Slo jen o vzruseni,ale mela jsem strach jestli jsme neovlivnili ty vysledky.

• Citovat
  • Upravit
1825
8.1.11 12:20
Anonymní píše:
Rekli nam,ze nejsou uplne cele,že jsou deformovane a bez hlavicek jen 20% je jich v poradku. Slo jen o vzruseni,ale mela jsem strach jestli jsme neovlivnili ty vysledky.

Ne,ne,tohle by vysledky nemělo určitě ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.1.11 12:24

aha, takze mate zlu morfolgiu. ta je vacsinou vrodena. a nevies aky mate pocet? 30% dobrych spermii je normospermiogram, takze 20% nie je extra zle cislo, to by malo v pohode vydat na normalne oplodnenie, teda, ak nie je aj ten pocet zly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.11 12:39

No na prirozene oplodeni tam bylo napsano 30% umele oplodneni 50% A metodou icsi 90% Už jsem 3× po zamlk.potratu pry je to tim,ze me vzdy oplodnila ta spatna spermie :cry: Genetiku hematologii mame hotovou me nasli mutaci leiden,ale i pred inekce claxan se miminko nevyvyjelo. :cry:

• Citovat
  • Upravit
14046
8.1.11 12:40

jj morfologie, s tim se nic neda delat, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.1.11 13:02

a co zkusit třeba inseminaci? tam ty spermie nějak „pročistí“ a měly by zůstat ty nejlepší a nebo pak jít do Ivf, můj manža má spermiogram hodně mizernej, krom špatné morfologie je má hodně líný, šli jsme do IVF ICSI a ted čekám chlapečku a jsme v 7 měsíci,jestli jsi už 3 měla zamlklý potrat, tak by asi bylo lepší to řešit přes asistovanou reprodukci, ještě mě napadlo, co zkusit také imunologické vyšetření?
hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankakv
3.10.13 13:18

Dobrý den, dnes byl manžel na spergiogramu a zatím mi jenom volal, že mu řekli, že neplodný není, ale místo 15 mil / ml má pouze 10 mil /ml a něco místo 30 má 22 :( ještě jsem nebyla doma a neviděla papíry. Prosím poraďte, zda se dá i s těmito výsledky otěhotnět? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
ad spermiogram
3.10.13 16:11
@stepankakv píše:
Dobrý den, dnes byl manžel na spergiogramu a zatím mi jenom volal, že mu řekli, že neplodný není, ale místo 15 mil / ml má pouze 10 mil /ml a něco místo 30 má 22 :( ještě jsem nebyla doma a neviděla papíry. Prosím poraďte, zda se dá i s těmito výsledky otěhotnět? Děkuji

Mrkni třeba sem http://www.fertilovit.com/…%C3%A4t.aspx, až budeš mít před sebou jeho výsledky, budeš chytřejší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.13 15:49

Ahoj holky,
objednala jsem partnera na spermiogram, myslíte, že ho tam mám poslat samotného nebo jít s ním?

• Citovat
  • Upravit
14691
5.12.13 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
objednala jsem partnera na spermiogram, myslíte, že ho tam mám poslat samotného nebo jít s ním?

Klidně ho pošli samotného, on trefí. Ale samozřejmě, pokud by měl nějaké trauma, tak tě pustí většina slušných podniků do kabinky s ním. Někam je také možné dovézt sperma z domova - pokud jste blízko - v Anglii se prý tyhle převozy dělají zásadně se vzorkem v lahvičce v podprsence. :D Mají být v teple. :mrgreen: Ale může to mít trochu vliv na kvalitu. Zeptejte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
5.12.13 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Drtivá většina můžů to zvládá líp sama, navíc vzorek nesmí být kontaminován poševním sekretem ani slinami ;) Muži obecně častěji masturbují než ženy, takže to mají zmáknuté, nic se neboj. Často si chválí třeba oblíbené video do mobilu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
5.12.13 17:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Možná by ses měla zeptat spíš muže jestli Tě tam chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital