Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pokial sa len vzrusil a neurobil, tak nie. a ake boli presne?
Rekli nam,ze nejsou uplne cele,že jsou deformovane a bez hlavicek jen 20% je jich v poradku. Slo jen o vzruseni,ale mela jsem strach jestli jsme neovlivnili ty vysledky.
Anonymní píše:
Rekli nam,ze nejsou uplne cele,že jsou deformovane a bez hlavicek jen 20% je jich v poradku. Slo jen o vzruseni,ale mela jsem strach jestli jsme neovlivnili ty vysledky.
Ne,ne,tohle by vysledky nemělo určitě ovlivnit.
aha, takze mate zlu morfolgiu. ta je vacsinou vrodena. a nevies aky mate pocet? 30% dobrych spermii je normospermiogram, takze 20% nie je extra zle cislo, to by malo v pohode vydat na normalne oplodnenie, teda, ak nie je aj ten pocet zly.
No na prirozene oplodeni tam bylo napsano 30% umele oplodneni 50% A metodou icsi 90% Už jsem 3× po zamlk.potratu pry je to tim,ze me vzdy oplodnila ta spatna spermie
Genetiku hematologii mame hotovou me nasli mutaci leiden,ale i pred inekce claxan se miminko nevyvyjelo. ![]()
a co zkusit třeba inseminaci? tam ty spermie nějak „pročistí“ a měly by zůstat ty nejlepší a nebo pak jít do Ivf, můj manža má spermiogram hodně mizernej, krom špatné morfologie je má hodně líný, šli jsme do IVF ICSI a ted čekám chlapečku a jsme v 7 měsíci,jestli jsi už 3 měla zamlklý potrat, tak by asi bylo lepší to řešit přes asistovanou reprodukci, ještě mě napadlo, co zkusit také imunologické vyšetření?
hodně štěstí
Dobrý den, dnes byl manžel na spergiogramu a zatím mi jenom volal, že mu řekli, že neplodný není, ale místo 15 mil / ml má pouze 10 mil /ml a něco místo 30 má 22
ještě jsem nebyla doma a neviděla papíry. Prosím poraďte, zda se dá i s těmito výsledky otěhotnět? Děkuji
@stepankakv píše:
Dobrý den, dnes byl manžel na spergiogramu a zatím mi jenom volal, že mu řekli, že neplodný není, ale místo 15 mil / ml má pouze 10 mil /ml a něco místo 30 má 22ještě jsem nebyla doma a neviděla papíry. Prosím poraďte, zda se dá i s těmito výsledky otěhotnět? Děkuji
Mrkni třeba sem http://www.fertilovit.com/…%C3%A4t.aspx, až budeš mít před sebou jeho výsledky, budeš chytřejší.
Ahoj holky,
objednala jsem partnera na spermiogram, myslíte, že ho tam mám poslat samotného nebo jít s ním?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
objednala jsem partnera na spermiogram, myslíte, že ho tam mám poslat samotného nebo jít s ním?
Klidně ho pošli samotného, on trefí. Ale samozřejmě, pokud by měl nějaké trauma, tak tě pustí většina slušných podniků do kabinky s ním. Někam je také možné dovézt sperma z domova - pokud jste blízko - v Anglii se prý tyhle převozy dělají zásadně se vzorkem v lahvičce v podprsence.
Mají být v teple.
Ale může to mít trochu vliv na kvalitu. Zeptejte se.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Drtivá většina můžů to zvládá líp sama, navíc vzorek nesmí být kontaminován poševním sekretem ani slinami
Muži obecně častěji masturbují než ženy, takže to mají zmáknuté, nic se neboj. Často si chválí třeba oblíbené video do mobilu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Možná by ses měla zeptat spíš muže jestli Tě tam chce ![]()
Dobry den mame s manzelem takovy problem byli jsme na spermiogramu a nevysli nam moc dobre vysledky
Ale behem ty dvoudeni abstinenci se manzel nekolikrat vzrusil nemuze se stat,ze to ma vliv na vysledky? dekuji za odpovedi