Vysněná práce...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@kofolkal Člověk si to tak idealisticky představuje, že? Míchat koktejly, bavit se s lidma, super hudba, opálení krasavci, moře, pláže, večer nějaké akce. No realita by asi byla taková, že za pár týdnů by mi vedro lezlo i ušima, ze solné vody bych se 5× sloupala a jen by někdo řekl slovo cocktail tak bych se osypala
A kdo ví třeba by mě to bavilo celý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásny povolání tady uvádíte. Zazněla tady i restaurace a o baru na pláži nemá smysl komentovat…brala bych hned takovou práci
. ale mít tak nějakou svou vinárnu ve které bych nešidila zákazníky a radila jim, nabízela doplňkový prodej kvalitních sýrů…jo to bych taky brala
. Já mám potravinářskou školu a je mi na pr.. Je toho hodně, ale ztotožňuji se s pracovní dobou, kterou bych si určila sama, taky nejsem líná, ale dřepět 12 hodin v obchodě bez lidí, je na palici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se vyucila tim co me bavi, nasla sem si praci ktera me bavila
bohuzel staci malo a je to v cudu
jedna pitoma vedouci a
tak me to opravdu mrzi ted delam uplne v jinem oboru a je to des ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych dělat vizážistku či něco v tomto směru, uvažovala jsem o kurzu a otevření salónu, ale u nás ve městečku bych se neuchytila a jinam nechci. Ale raky nemám práci co by mě nebavila. Svoji práci mám moc ráda a baví mě i když to je někdy na nervy
Ale kdybych práci nesnášela, udělala bych si ten kurz nebo dodělala třeba školu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pestovat rajcata a bylinky, chovat ovecky nebo kozy a delat syr a prodavat same kvalitni dobroty. Ale k domu se nikdy nedohrabu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady Bee píše:
Tak tady si myslím, že to je tak 50/50, v těhlech oborech je dost lidí, kteří to neocení, nebo to nedokážou ocenit, je to hodně psychicky náročné a demotivující práce, ale je to jen můj názor. Mě osobně by se líbilo mít svůj svatební salon, možná i nějakou agenturu na plánování svateb
S tím salonem jsme na tom stejně, jinak bych chtěla být fitness istruktorka, učitelka ve školce, architektka, designerka, kadeřnice, něco se šperky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to věděla už v těch patnácti, vlastně se to krystalizovalo už v dětství, když jsem přepínala krtečka na podstatně jiné pořady, zatím si za svým snem stále jdu, uvidíme, jestli se mi podaří jej dosáhnout
Udělala jsem si odbočku ke stavařině, kdyby to náhodou neklaplo ![]()
EDIT: Ale souhlas, přijde mi to v patnácti brzy, nicméně člověk, který na to má schopnosti může svůj směr změnit při výběru VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lady Bee já bych si taky přála mít svatební agenturu a organizovat svatby
. Podle mě to ale není úplně nereálný sen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kromě svateb by mě bavilo cokoliv spojené s designem. Pracuji v HR, tu práci mám ráda, je zajímavá a nejsem jen administrátor. Ale hned bych měnila např. s interiérovým designérem, nebo s tím svatebním koordinátorem. Čím dál tím víc uvažuji, že si to půjdu splnit a odejdu z HR
. Uvidíme
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fragollinna tak to máme stejný! A určitě nejsme samotné
Já jsem hrozně chtěla organizovat svatby, nebo spíš dělat jakoby dekorace a později si otevřít salon, to je podle mě náročnější. No snůůů máme teda každá milion ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fragollinna píše:
@Lady Bee já bych si taky přála mít svatební agenturu a organizovat svatby. Podle mě to ale není úplně nereálný sen.
Také mi nepřijde zas až tak nereálný, tak možná někdy v budoucnu
nicméně spíš záleží v jakém městě si to asi otevřeš. V mém rodném městě dvě svatební studia skončili, prostě se neuživili. Jak je to třeba v Praze netuším
tam toho bude asi zas moc. Ale od toho je průzkum trhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavilo by mě to co dělám teď (designérka), kdybych brala aspoň o 10 tisíc víc, a ne takovou almužnu! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lady Bee Je fakt, že v naší vesnici bych si agenturu asi otevřít nemohla
jedině ve větších městech. No jo, nevím jak to máte vy holky, ale prostě ten krok do neznáma… mě mrzí v mnoha věcech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit