Vysněná práce...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
6.6.16 18:24

@Acnelka jééé, bar na pláži jsem též chtěla :D S latino hudbou :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.6.16 18:28

@kofolkal Člověk si to tak idealisticky představuje, že? Míchat koktejly, bavit se s lidma, super hudba, opálení krasavci, moře, pláže, večer nějaké akce. No realita by asi byla taková, že za pár týdnů by mi vedro lezlo i ušima, ze solné vody bych se 5× sloupala a jen by někdo řekl slovo cocktail tak bych se osypala :mrgreen: A kdo ví třeba by mě to bavilo celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
6.6.16 18:30

Krásny povolání tady uvádíte. Zazněla tady i restaurace a o baru na pláži nemá smysl komentovat…brala bych hned takovou práci 8). ale mít tak nějakou svou vinárnu ve které bych nešidila zákazníky a radila jim, nabízela doplňkový prodej kvalitních sýrů…jo to bych taky brala :palec:. Já mám potravinářskou školu a je mi na pr.. Je toho hodně, ale ztotožňuji se s pracovní dobou, kterou bych si určila sama, taky nejsem líná, ale dřepět 12 hodin v obchodě bez lidí, je na palici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.6.16 18:30

@Acnelka jojoooo :D asi tak nějak, kdo vííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
6.6.16 18:37

Ja se vyucila tim co me bavi, nasla sem si praci ktera me bavila :srdce: bohuzel staci malo a je to v cudu :,( jedna pitoma vedouci a :pocitac: tak me to opravdu mrzi ted delam uplne v jinem oboru a je to des :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
6.6.16 18:44

Chtěla bych dělat vizážistku či něco v tomto směru, uvažovala jsem o kurzu a otevření salónu, ale u nás ve městečku bych se neuchytila a jinam nechci. Ale raky nemám práci co by mě nebavila. Svoji práci mám moc ráda a baví mě i když to je někdy na nervy :) Ale kdybych práci nesnášela, udělala bych si ten kurz nebo dodělala třeba školu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
6.6.16 18:52

Pestovat rajcata a bylinky, chovat ovecky nebo kozy a delat syr a prodavat same kvalitni dobroty. Ale k domu se nikdy nedohrabu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
6.6.16 19:31
@Lady Bee píše:
Tak tady si myslím, že to je tak 50/50, v těhlech oborech je dost lidí, kteří to neocení, nebo to nedokážou ocenit, je to hodně psychicky náročné a demotivující práce, ale je to jen můj názor. Mě osobně by se líbilo mít svůj svatební salon, možná i nějakou agenturu na plánování svateb :)

S tím salonem jsme na tom stejně, jinak bych chtěla být fitness istruktorka, učitelka ve školce, architektka, designerka, kadeřnice, něco se šperky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.6.16 19:39

Tak já to věděla už v těch patnácti, vlastně se to krystalizovalo už v dětství, když jsem přepínala krtečka na podstatně jiné pořady, zatím si za svým snem stále jdu, uvidíme, jestli se mi podaří jej dosáhnout :kytka: Udělala jsem si odbočku ke stavařině, kdyby to náhodou neklaplo :lol:

EDIT: Ale souhlas, přijde mi to v patnácti brzy, nicméně člověk, který na to má schopnosti může svůj směr změnit při výběru VŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
6.6.16 20:24

@Lady Bee já bych si taky přála mít svatební agenturu a organizovat svatby :-). Podle mě to ale není úplně nereálný sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
6.6.16 20:25

Jinak kromě svateb by mě bavilo cokoliv spojené s designem. Pracuji v HR, tu práci mám ráda, je zajímavá a nejsem jen administrátor. Ale hned bych měnila např. s interiérovým designérem, nebo s tím svatebním koordinátorem. Čím dál tím víc uvažuji, že si to půjdu splnit a odejdu z HR :-). Uvidíme ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.6.16 21:28

@fragollinna tak to máme stejný! A určitě nejsme samotné :) Já jsem hrozně chtěla organizovat svatby, nebo spíš dělat jakoby dekorace a později si otevřít salon, to je podle mě náročnější. No snůůů máme teda každá milion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.6.16 07:45
@fragollinna píše:
@Lady Bee já bych si taky přála mít svatební agenturu a organizovat svatby :-). Podle mě to ale není úplně nereálný sen.

Také mi nepřijde zas až tak nereálný, tak možná někdy v budoucnu :) nicméně spíš záleží v jakém městě si to asi otevřeš. V mém rodném městě dvě svatební studia skončili, prostě se neuživili. Jak je to třeba v Praze netuším :nevim: tam toho bude asi zas moc. Ale od toho je průzkum trhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.16 09:23

Bavilo by mě to co dělám teď (designérka), kdybych brala aspoň o 10 tisíc víc, a ne takovou almužnu! :zed:

• Citovat
  • Upravit
118
7.6.16 09:24

@Lady Bee Je fakt, že v naší vesnici bych si agenturu asi otevřít nemohla :D jedině ve větších městech. No jo, nevím jak to máte vy holky, ale prostě ten krok do neznáma… mě mrzí v mnoha věcech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat