Vysněná práce...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1069
7.6.16 13:03

Od dvou let jsem tvrdila (vždycky si všichni kvůli tomu ťukali na čelo), že budu fotografka a budu mít fotografický ateliér. Dnes, o skoro třicet let později, ho mám :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.22 21:55

Smím se zeptat, jestli tu někdo dělá vysněnou práci nebo si to v hlavě musel přeměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 22:10

Jsem ráda, že nakonec nedělám svou vysněnou práci (zdravotnictví), ale pracuji v jiné složce IZS, kterou miluji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.22 22:31
@Morrígan Ní_Boii píše:
Smím se zeptat, jestli tu někdo dělá vysněnou práci nebo si to v hlavě musel přeměnit?

Před maturitou na velmi neprestižním gymnáziu jsme vybírali, kam na vysokou. Já úplně průměrná studentka. Z celého dlouhého seznamu oborů se mi nehodilo vůbec nic, tak jsem nakonec vylučovací metodou nazdařbůh plácla, že budu překladatelka. Všichni jsme se tomu srdečně zasmáli - na oboru překladatelství bylo tehdy jen pár míst.
No a nakonec jsem překladatelka - osud mě tam zavál. A musím říct, že to opravdu vyhovuje mému naturelu a schopnostem, jenže mi to přijde strašně nudné :oops:.
Chtěla bych jezdit na konference nebo aspoň schůzovat a něco řesit - politiku, energetiku, veřejné zdraví, ale vůbec nejsem společenský typ a řečník a tlachání me unavuje :lol:.
Tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat