Vysněná práce...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od dvou let jsem tvrdila (vždycky si všichni kvůli tomu ťukali na čelo), že budu fotografka a budu mít fotografický ateliér. Dnes, o skoro třicet let později, ho mám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smím se zeptat, jestli tu někdo dělá vysněnou práci nebo si to v hlavě musel přeměnit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem ráda, že nakonec nedělám svou vysněnou práci (zdravotnictví), ale pracuji v jiné složce IZS, kterou miluji.
- Citovat
- Upravit
@Morrígan Ní_Boii píše:
Smím se zeptat, jestli tu někdo dělá vysněnou práci nebo si to v hlavě musel přeměnit?
Před maturitou na velmi neprestižním gymnáziu jsme vybírali, kam na vysokou. Já úplně průměrná studentka. Z celého dlouhého seznamu oborů se mi nehodilo vůbec nic, tak jsem nakonec vylučovací metodou nazdařbůh plácla, že budu překladatelka. Všichni jsme se tomu srdečně zasmáli - na oboru překladatelství bylo tehdy jen pár míst.
No a nakonec jsem překladatelka - osud mě tam zavál. A musím říct, že to opravdu vyhovuje mému naturelu a schopnostem, jenže mi to přijde strašně nudné
.
Chtěla bych jezdit na konference nebo aspoň schůzovat a něco řesit - politiku, energetiku, veřejné zdraví, ale vůbec nejsem společenský typ a řečník a tlachání me unavuje
.
Tak nevím ![]()
- Citovat
- Upravit