Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Měla jste některá vysokou děložní sliznici před ms? Mám to dostat za 2 dny, a dnes na utz dr naměřila děložní sliznici 22mm, a že prý je extrémní. Stalo se Vám některé? Docela se ns děsím… ![]()
Tak před menstruací má být vyšší sliznice, ne? Aby se mělo co odlučovat. Divné by to bylo po MS. Ale jestli je 22 mm extrém i před, fakt nevím. ![]()
@Nell94 Včera jsem se dozvěděla něco podobného.. dostat to mám ve čtvrtek a sliznici mám prý vysokou 18mm
… Mám očekávat silnou menstruaci, v tom lepším případě… Pokud se sama neodloučí, čeká mě výškrab sliznice… Jak si dopadla ty? ![]()
@cernobila01 Já měla cyklus nějakých 51 dnů, což normálně nemám, takže mu sliznice rostla fakt dlouho. Ale ms byla normální. U Tebe bych to spis viděla na těhu, pokud máš těsně před ms. 🙂
@Nell94 já mám cyklus dlouhý 31. Mám problém otěhotnět, takže se nijak nechranime. Ale říkám si, že to by na utz Dr něco viděla nebo je brzy? ![]()
@cernobila01 já by h to viděla na začátek těhotenství
chvíli po ovulaci ještě sliznice narůstá (max. Do 12-14 mm) a pak před ms zase klesá (jak se snižuje progesteron). Naopak v případě těhotenství roste dál
na Utz ještě teď před termínem ks nic neuvidí kromě právě vyšší sliznice. Na Utz je něco vidět až při 1000 HCG a výš, až tak 5-6 TT
možná už by na testu mohlo být něco vidět, za pár dní určitě ![]()
@bacova.mi děkuji za příspěvek.
Uvažuji udělat test v den očekávaný MS, pokud nedorazí dříve…
@Nell94 píše:
Ahoj holky.Měla jste některá vysokou děložní sliznici před ms? Mám to dostat za 2 dny, a dnes na utz dr naměřila děložní sliznici 22mm, a že prý je extrémní. Stalo se Vám některé? Docela se ns děsím…
Můžu se zeptat jak to dopadlo?
jsem po porodu 4 měsíce hned týden po porodu mi dělali kyretáž a od té doby pokaždé stejný nález před MS
jsem z toho už hotová všude se pusou samé karcinomy apod. U mě s tím nikdo nic nedělá jen mám PCOS a nepravidelné MS tak chodím co cyklus na vyvolání agolutinem a pokaždé na Ultrazvuku 22 mm sliznice