Vysoká děložní sliznice před menstruací

70
11.4.23 15:57

Vysoká děložní sliznice před ms

Ahoj holky.

Měla jste některá vysokou děložní sliznici před ms? Mám to dostat za 2 dny, a dnes na utz dr naměřila děložní sliznici 22mm, a že prý je extrémní. Stalo se Vám některé? Docela se ns děsím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24636
12.4.23 15:58

Tak před menstruací má být vyšší sliznice, ne? Aby se mělo co odlučovat. Divné by to bylo po MS. Ale jestli je 22 mm extrém i před, fakt nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.9.23 07:59

@Nell94 Včera jsem se dozvěděla něco podobného.. dostat to mám ve čtvrtek a sliznici mám prý vysokou 18mm :think:… Mám očekávat silnou menstruaci, v tom lepším případě… Pokud se sama neodloučí, čeká mě výškrab sliznice… Jak si dopadla ty? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.9.23 10:37

@cernobila01 Já měla cyklus nějakých 51 dnů, což normálně nemám, takže mu sliznice rostla fakt dlouho. Ale ms byla normální. U Tebe bych to spis viděla na těhu, pokud máš těsně před ms. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.9.23 10:52

@Nell94 já mám cyklus dlouhý 31. Mám problém otěhotnět, takže se nijak nechranime. Ale říkám si, že to by na utz Dr něco viděla nebo je brzy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15372
12.9.23 13:07

@cernobila01 já by h to viděla na začátek těhotenství ;) chvíli po ovulaci ještě sliznice narůstá (max. Do 12-14 mm) a pak před ms zase klesá (jak se snižuje progesteron). Naopak v případě těhotenství roste dál :palec: na Utz ještě teď před termínem ks nic neuvidí kromě právě vyšší sliznice. Na Utz je něco vidět až při 1000 HCG a výš, až tak 5-6 TT ;) možná už by na testu mohlo být něco vidět, za pár dní určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.9.23 14:03

@bacova.mi děkuji za příspěvek. :andel: Uvažuji udělat test v den očekávaný MS, pokud nedorazí dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.10.23 21:25
@Nell94 píše:
Ahoj holky.Měla jste některá vysokou děložní sliznici před ms? Mám to dostat za 2 dny, a dnes na utz dr naměřila děložní sliznici 22mm, a že prý je extrémní. Stalo se Vám některé? Docela se ns děsím… :think:

Můžu se zeptat jak to dopadlo? :zed: jsem po porodu 4 měsíce hned týden po porodu mi dělali kyretáž a od té doby pokaždé stejný nález před MS :think: jsem z toho už hotová všude se pusou samé karcinomy apod. U mě s tím nikdo nic nedělá jen mám PCOS a nepravidelné MS tak chodím co cyklus na vyvolání agolutinem a pokaždé na Ultrazvuku 22 mm sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí