Kdy proběhla dle grafu ovulace ?

Anonymní
11.4.23 13:58

Kdy proběhla dle grafu ovulace ?

Ahoj všem :mavam:, vím, že tu podobných témat jsou mraky a já přísahám na holý pupík, že jsem si toho o ovulaci nastudovala opravdu hodně, nicméně stále nějak tápu v tom, kdy u mě ta ovulka teda proběhla.
Posílám foto grafu a foto ovulačních testů - pozitivní byly takhle 3 dny 3-5.4. (spodní je z 3.4.) Nejvíce pozitivní byl dle mě 4.4., to byla ta kontrolní čárka silnější, než kontrolní a naskočila téměř během pár sekund. No jenže ten graf docela dost lítá, nyní jsem 24 DC a cykly mám nyní dlouhé pouze 26 dní, tento měsíc jsem začala brát kombo na prodloužení luteální fáze - Nosifol forte + 100mg pyridoxinu denně. Stálo mě to ze začátku pěkný průjem a křeče v břiše, tak doufám, že to k něčemu bude :cert:

Všem moc děkuji za pomoc rozluštění mého cyklu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
11.4.23 14:33

Ten graf mi není úplně jasný. Nahaž data do fertility friend - ta je nejpřehlednější a dost spolehlivá.
Těch 100 mg pyridoxinu ti poradil kdo? To mi přijde jako hodně vysoká dávka. Ať si nepřivodíš neuropatie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.4.23 14:42
@Whitedog píše:
Ten graf mi není úplně jasný. Nahaž data do fertility friend - ta je nejpřehlednější a dost spolehlivá.
Těch 100 mg pyridoxinu ti poradil kdo? To mi přijde jako hodně vysoká dávka. Ať si nepřivodíš neuropatie…

už jsem to tam naházela, ukázalo to, že 6. 4. byla ovulace. Tulení bylo 3. a 5. 4, tak snad to vyšlo no. Ten Pyridoxin tu psaly holky, že se bere, předávkovat se jím nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí