Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten graf mi není úplně jasný. Nahaž data do fertility friend - ta je nejpřehlednější a dost spolehlivá.
Těch 100 mg pyridoxinu ti poradil kdo? To mi přijde jako hodně vysoká dávka. Ať si nepřivodíš neuropatie…
@Whitedog píše:
Ten graf mi není úplně jasný. Nahaž data do fertility friend - ta je nejpřehlednější a dost spolehlivá.
Těch 100 mg pyridoxinu ti poradil kdo? To mi přijde jako hodně vysoká dávka. Ať si nepřivodíš neuropatie…
už jsem to tam naházela, ukázalo to, že 6. 4. byla ovulace. Tulení bylo 3. a 5. 4, tak snad to vyšlo no. Ten Pyridoxin tu psaly holky, že se bere, předávkovat se jím nejde.
Ahoj všem
, vím, že tu podobných témat jsou mraky a já přísahám na holý pupík, že jsem si toho o ovulaci nastudovala opravdu hodně, nicméně stále nějak tápu v tom, kdy u mě ta ovulka teda proběhla.
Posílám foto grafu a foto ovulačních testů - pozitivní byly takhle 3 dny 3-5.4. (spodní je z 3.4.) Nejvíce pozitivní byl dle mě 4.4., to byla ta kontrolní čárka silnější, než kontrolní a naskočila téměř během pár sekund. No jenže ten graf docela dost lítá, nyní jsem 24 DC a cykly mám nyní dlouhé pouze 26 dní, tento měsíc jsem začala brát kombo na prodloužení luteální fáze - Nosifol forte + 100mg pyridoxinu denně. Stálo mě to ze začátku pěkný průjem a křeče v břiše, tak doufám, že to k něčemu bude
Všem moc děkuji za pomoc rozluštění mého cyklu