Těhu testování, jak počítat?

Anonymní
9.4.23 11:00

těhu testování

Zdarvím snažilky :-) S mužem se snažíme, dle kalendáře jsem měla mít ovu 7.4., sex byl 7. a 8., možná to podpoříme ještě dnes. Nemám pravidelnou MS. Každopádně jsem včera při utírání na WC měla 2× lehoulince růžové nitky… nevím co by to mohlo být, nemám s tím zkušenost… Co by to podle vás mělo být a kdy a hlavně jaký test udělat? Nevím jestli zvládnu počkat až do 21.4.kdy bych měla mít MS… vzhledem k tomu že jí nemám pravidelnou prostě nevím… Byla jsem též na schuzce v sanusu, tam řekli že si mám zavolat při další MS kvůli injekci na ovulaci (nebo něco takového) a že se mám muž nechat vyšetřit.. no jo.. jenže ten řekl, že se nechá vyšetřit až podle toho jestli nezabere ta injekce, že dítě už máme, takže v něm chyba není… a já ho prostě nemužu donutit… myslíte že to bude při další návštěvě sanusu velký problém? že nemáme vysledky ze sperma?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35765
9.4.23 11:25

Řídit se podle kalendáře je nesmysl, ještě když máš nepravidelnou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
9.4.23 11:56

Chudák chlap. :roll: Skákat na povel a ještě bys ho hnala na vyšetření. Proč tohle všechno? :roll: Jedno dítě už máte, tak co to prostě nechat volně plynout? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.4.23 11:56
@Anonymní píše:
Zdarvím snažilky :-) S mužem se snažíme, dle kalendáře jsem měla mít ovu 7.4., sex byl 7. a 8., možná to podpoříme ještě dnes. Nemám pravidelnou MS. Každopádně jsem včera při utírání na WC měla 2× lehoulince růžové nitky… nevím co by to mohlo být, nemám s tím zkušenost… Co by to podle vás mělo být a kdy a hlavně jaký test udělat? Nevím jestli zvládnu počkat až do 21.4.kdy bych měla mít MS… vzhledem k tomu že jí nemám pravidelnou prostě nevím… Byla jsem též na schuzce v sanusu, tam řekli že si mám zavolat při další MS kvůli injekci na ovulaci (nebo něco takového) a že se mám muž nechat vyšetřit.. no jo.. jenže ten řekl, že se nechá vyšetřit až podle toho jestli nezabere ta injekce, že dítě už máme, takže v něm chyba není… a já ho prostě nemužu donutit… myslíte že to bude při další návštěvě sanusu velký problém? že nemáme vysledky ze sperma?

No zas tak moc se tvůj muž nesnaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 12:19

@Šmoulice já ho nikam právě neženu… chápu ho že nechce jít, jen se ptám jestli to bude v sanusu problém

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.23 12:20

@hanka.br. sex byl i jindy, píšu jsem jen datum sexu dle možné ovulace

• Citovat
  • Upravit
30408
9.4.23 12:22
@Anonymní píše:
@hanka.br. sex byl i jindy, píšu jsem jen datum sexu dle možné ovulace

A je to nutný, aby všichni věděli datum vašeho sexu? Lidi jsou divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
9.4.23 12:24

A jak dlouho se teda snažíte když už chceš chlapa tahat po vyšetřeních, ale ovulaci si řídíš podle kalendáře. Nebylo by lepší nejdřív vysledovat kdy ji opravdu máš ovulacnimi testy nebo měřením bazální teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.4.23 20:02

Hlavně mít sex každý den je k ničemu. Sperma stejně min ty 2-4 dny vydrží a hlavně, když je sex každý den, je ho málo. Nejlepší je to tak každý třetí den za mě (nebo minimálně ten den mezipauzu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí