Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. ![]()
Jsem skoro v 18tt těhotenství a dnes mě začalo šílené bolet břicho jako při MS..
Samozřejmě k doktorvi jsem šla dostala 4 různý prášky. A z krve mi pak bylo řečeno vysoké RCP..
má stím tady někdo zkušenost a vše dobře dopadlo prosím?
![]()
@RenaTTkaa píše:
Ahoj holky.
Jsem skoro v 18tt těhotenství a dnes mě začalo šílené bolet břicho jako při MS..
Samozřejmě k doktorvi jsem šla dostala 4 různý prášky. A z krve mi pak bylo řečeno vysoké RCP..
má stím tady někdo zkušenost a vše dobře dopadlo prosím?![]()
Nějaké konkrétní info by nebylo? Jaký prášky, kolik CRP a co zbyla vyšetření?
@Lama Lama
Určitě určitě ![]()
Dal mi to jako prevenci že nasadí antibiotika kdybych tam měla zánět, a když sem volala na výsledky bohužel vysoká hodnota.
V úterý bych se měla dozvědět jak dopadly stěry.
Hlavně u mě je ještě to že spinim po vstrebaném hematomu takže do toho beru ascorutin.
@ka2ka
To je to co mi neřekla, pouze mi bylo řečeno vysoká hodnota.
@RenaTTkaa dal ti jen to co se těhulím dává, máš tam dva druhy hořčíku
@ka2ka
Já se jen ptám jestli tu je někdo kdo to měl taky. A bolelo ho u toho bříško.
Bylo mi řečeno že to k tomu patří ale je to moje první těhotenství takže sem ze všeho úplně mimo. ![]()
Hořčík vím.. pak je antibiotika a plus nějaký globule do pochvy. ![]()
@RenaTTkaa břicho mě bolelo celý těhotenství povolují vazy, hořčík ti to zmírní
@RenaTTkaa píše:
Ahoj holky.
má stím tady někdo zkušenost a vše dobře dopadlo prosím?![]()
Ve 14 tt jsem jela na pohotovost s silenou bolesti bricha, myslela jsem, ze mi praskl slepak. Tri dny jsem litala po vysetrenich, CRP 100, nakonec mi byl zjisten pouze zanet mocaku a nasazen Amoksiklav jako tobe. Bolest postupne presla, po dobrani ATB vse ok. Takze zadny stresy ![]()
@Snehurkaa7trpasliku
Bohužel jsem o to po šílených bolestech včera přišla. ![]()