Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, ![]()
ráda bych se zeptala někoho kdo má více zkušeností… Byla jsem na gynekologii na preventivní prohlídce a na ultrazvuku mi dr. řekla že mam dost vysoko sliznici, jestli nejsem těhotná? Byla jsem v šoku protože nad tím jsem ani nepřemýšlela tak jsem řekla jen: nevim
Koukala jsem na ní s otevřenou pusou protože jsem opravdu nechapala o čem mluví a tak mi oznamila že sice graviditu nevidí ale to by takhle brzy stejně neviděla a že pokud moje ms není vyložene krve prolití (což není) tak ta sliznice je vysoko a tak se jako usmívala. Pak se mě zeptala kde jsem v cyklu tak jsem jí řekla že 13. den a ona: Aha, tak to bude tím že máte těsně před ms. A poslala mě domů.
Ale vždyť nejsem těsně před ms…
A moje otázka je tedy jaká je šance že bych byla těhotná? Nechápejte mne špatně, jsem 5let ve vztahu ale dítě jsme zatím neplánovali takže jsem velice zaskočená
Díky
Ps.: nevěděla jsem kam téma zařadit ![]()
@paja212 tak to vetsinou je, zvysena sliznice a za tyden treba uz mimi… tezko rict, udelej citlivy test, ten to zachyti, i kdyz na utz nic neni.
A ještě bych dodala že mě trochu bolí prsa ale to nevím zda není od toho jak si na ně neustále sahám, protože jsem četla že by to mohl být příznak těhotenství
![]()
@paja212 tehotenstvi to byt muze a nemusi…pred ms by mela byt vysoka sliznice, ktera pak s ms odejde…a nebo zustane, je to tehotenstvi a je tam, aby se zavrtalo oplodnene vajicko
zkus tehotensky test a pockej na ms, popripade muzes dojit jako samoplatce na odber krve - zjisti vysi hcg ![]()
@Vicky1 promiň asi zním jako trubka ale vážně sem tohle nikdy nemusela řešit
ale nemohlo to být třeba tí že jsem byla kolem ovulace?? I když to by mi asi dr řekla ne? Jsem z toho na nervy a ani nevím jestli v dobrým nebo špatným
není mi už asi 4 dny dobře a ještě tohle do toho ![]()
S přítelem se nechráníme
provozujeme přerušovanou soulož ( vím že to není ideál ale 4 roky to fungovalo/funguje). ![]()
@kukacka123
No ale před ms, jsem čekala že třeba pár sní a ne 2 týdny ne?? ![]()
Příspěvek upraven 07.12.17 v 20:47
@paja212 jakoze mas jeste 2 tydny do MS?
jak dlouhy mas cykly???
28 dní a byla jsem 13.den u dr… a ona mi řekla že je to taky možná tím že jsem těsně před ms.
Teď zpětně si řikám proč jsem sní víc nemluvila ale ja fakt koukala jak puk. ![]()
@paja212 hmm, to bych spis tipla na ovulaci…to je cca v pulce cyklu, ale mozna ji mas driv…zkus ten test a pockej, vic asi stejne neudelas… bylo by miminko problem? ![]()
Hm, asi úplně blba doktorka
13. Den rozhodne není těsně před MS ![]()
Miminko byl nebyl problém ale spíš že bych to vubec nečekala a radši bych 2 roky počkala…
Na druhou stranu už mam celkem věk na dítě takže..
No právě mě taky zarazilo že říkala že jsem těsně před ms
Ona mi řekla že podle ultrazvuku to vypadá že ovulace bude za 2 dny.