Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymka33 pro mne jsi malá, ale já mám 190. Podle mého je holka vysoká až od 180.
@Tate a u chlapa. Co je pod 190 je malý. Do 200ok a obři maj nad 200. ![]()
@Tate vzhledem k mé výšce je v mých očich chlap prcek od cca 175 a méně. ![]()
@Tate píše:
Prumer. A kdybych se mela priklonit k jedne variante, tak spis mala. Ale je to podle me krasny prumer, takova akoratni vyskaMe by to zajimalo i naopak - u chlapu. Jakeho chlapa povazujete za prcka, jakeho za akoratni vysku a jakeho za obra…?
U chlapa to vidím tak, že pod těch 175cm je malej. Nelíbí se mi, když jsem skoro vysoká jak chlap
Vyloženě vysokej tak 190 a výš.
Ten můj měří asi 188cm a ještě mi to přijde v pohodě výška. Ale možná je to tím, že jsem na to zvyklá ![]()
Za me prumer. Ja mam 160. Holky 170 a vys uz mi pripadaji vysoke ![]()
U holky 167 tak prumer. Ja mam s odrenyma usima 160, tak to se fakt pocitam za malou.
U chlapa asi do 175 prcek, od 185 vysoky.
Takze my jsme s muzem oba takovi spis mali, ale co je maly, to je hezky, ne?
Nikdy mi to teda nevadilo, jsem takhle spokojena.
Mam 171cm a v Evrope jsi prijdu prumerna. Staci ale vyjet nekde, kde je hodne Azijatu, a hned jsem obr ![]()
@MyDestinka píše:
Mám 182cm a vysoká si přijdu
já mám 183 cm, tak to ty jsi ještě prťous
![]()
@Anonymka33 - ja bych rekla ze jsi prumer. Ja mam 166cm a prijdu si akorat. Segra ma 168 cm a jedinej kdo ji rika ze je hrozne vysoka, je jeji pritel, ktery meri stejne jako ona.
A on si proste nenecha vysvetlit ze on je mensiho vzrustu. Podle nej on je normalni a ostatni okolo jsou hrozne vysocí.
Nastesti to berou oba s humorem.
Já si myslím, že 165 cm, je uváděn průměr, tak si myslím, a pod je malá nad je větší ![]()
Já vím, že holky co měly např. 163 cm, už fakt působily, že jsou menší, jakože jim okolí říkalo..
Já třeba ženě nad 170 cm řeknu, že je vysoká.. což si myslím, že je, jaká by jinak měla být ![]()
Já měřím 178, ale vzdycky jsem si připadala dost vysoká.. takže 167 je dle mě akorát.. a u chlapů-kdo je menší než já, je malý ![]()
@Anonymka33 píše:
Ahoj holky,
nejedná se o žádné důležité téma, píši spíše ze zvědavosti.![]()
Holka se 167cm vám přijde vysoká a nebo malá? Nebo tak akorát?
Setkávám se totiž často s řečmi typu „ty jsi tak vysoká“ apod. Přitom si teda nějak vysoká nepřijdu.Je to zvláštní, protože pak zase slýchám, že někdo je malinkej, přitom má jen třeba o 3cm míň než já. A pozor, to je názor například od jednoho člověka.
Tak mě zajímá váš názor, dámy
pro mne relativně malá, ale z pohledu většiny jsi v průměru.. vysoká opravdu neee ![]()