Dobrý úmysl?

2398
9.8.16 07:08

Dobrý úmysl??

Holky, prosím o nezaujatý názor.
Včera poslal manžel děti nakoupit(6 a 8let, starší číst umí, ale neví, co kolik stojí -co je drahé, co je normální). A prodavačka (u nás na vesnici) jim prodala tu nejdražší šunku.
Já na to přišla až večer a fakt mě to vytočilo. Já si myslím, že využila toho, že tam byly malé děcka a dala to nejdražší!!!
Pochybuju, že myslela na zdraví dětí a dala jim to nejkvalitnější, spíš si myslím, že chtěla prodat to nejdražší.

Vím, jaký sortiment mají, takže jim mohla dát kvalitní, ale za trochu levnější peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
9.8.16 07:10

Kdyz poslu takhle male deti na nakup, tak jim presne napisu jaky druh sunky chci, ne? Ponauceni pro priste. jinak rozcilovat se kvuli par korunam na sunce fakt nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
9.8.16 07:13

No já Teda zrovna šunku kupují vždycky tu nejkvalitnější… syna taky posílám s nákupem, má 6 let a to jen občas a přesně tam napíšu, co chci. Kvůli šunce vítr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.8.16 07:13

Bych byla naopak ráda, že aspoň nepřinesly žádný humáč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.8.16 07:15

Poslal je manžel, řekl jim „šunku“.
Já se nerozčiluju kvůli pár korunám, ale kvůli tomu, že prodavačka využila! toho, že byly nakoupit malé děti. Tohle mi přijde nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.16 07:16

@danik řešíš kraviny.. pro příště to děckám víc specifikuj a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
9.8.16 07:23

@danik A taková situace Tě vytočí? Jak mohla prodavačka vědět, jakou šunku chtějí?
Tak buď neposílat nakupovat děti, nebo jim přesně napsat, co mají koupit, když víš, jaký sortiment tam mají.
Jednoznačně vaše chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.8.16 07:24

A i kdyby… Co udelas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.8.16 07:27

:roll: a třeba jim chtěla dát to nejlepší když viděla malé děti.. Tvoje starosti bych fakt chtěla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
9.8.16 07:29

Ponaučení pro příště. Napsat přesně co mají koupit a neřesila bys teď úplnou kravinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
9.8.16 07:32

Taky moc nechapu, proc obvinujes prodavacku? Treba se bala, ze bys ji tam nabehla, kdyby jim dala levnejsi sunku, ze jim chtela prodat shit.
Bud jim napis nazev nebo si nakupuj sama. Jako ta prodavacka asi nema vesteckou kouli..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.8.16 07:40

NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.

Omlouvám se za založení tématu, příště budu řešit jen světový mít a zda po tuleníčku s manželíčkem můžu být těhulinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
9.8.16 07:43

:nevim: těžko říct jak to bylo, třeba malá konkrétně ukázala na danou šunku, s tím že chce tu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.8.16 07:45
@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.Omlouvám se za založení tématu, příště budu řešit jen světový mít a zda po tuleníčku s manželíčkem můžu být těhulinka :lol:

když pošlu kluka, přesně mu specifikuju, pokud ne, tak se nedivim, že vezme třeba to nejdražší.. děcka v tomhle nemají míru.. nějak ale nechápu, proč se tak rozčiluješ, toho salámu bylo kilo, že Tě to tak bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
9.8.16 07:47

No ono z cizího krev neteče. Možná to udělala schválně. Asi bych už chodila nakupovat s nima a nebo bych prodavačku příště upozornila, že až holky půjdou nakupovat samy, tak ať jim prodá danou šunku, kterou třeba právě kupujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová