Dobrý úmysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
9.8.16 08:40

@danik :mrgreen: paneboze :mrgreen: fakt takhle skaces a zakladas diskusi kvuli sunce??? 8o
250 Kc za kilo je normalni cena. Tak aspon maji decka neco kvalitniho, jednou jim to doprej a zhluboka dychej. Tady ti kazda napsala svuj nazor a ty se rozcilujes, jak kdyby se mel svet zborit. Chces tech 10 Kc nebo kolik jsi na tom prodelala poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
9.8.16 08:42
@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.

A nebo taky jinak. Nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit kupovat vodovatej humus. 25 kaček za 100g uzeniny mě nezruinuje.

Prodavačka se stejně tak mohla bát, že bys jí něco levnějšího omlátila o hlavu. Příště ať to teda manžel specifikuje. Svádět to zrovna na prodavačku (i za předpokladu, že její úmysly nebyly nejčistší) i mně přijde zcestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
9.8.16 08:59

Zakladatelko nechceš místo svých dětí na nákup mého přítele?

• Citovat
  • Upravit
10244
9.8.16 09:03

Zdá se vám šunka drahá? Jezte suchej chleba! :-) (Ideálně přejděte na prámickou stravu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.8.16 09:22

U položek, u kterých vím, že by děti nemusely vědět které koupit, tak je neposílám nakupovat. A zrovna šunka do toho patří, zejména v marketech, kde je jich na výběr plno, ale ne vždy mají stejný sortiment.
Jo, za nás to bylo lehčí, byl jeden druh šunky a jeden druh šunkového salámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
9.8.16 09:39

Příště dětem řekni ať koupí junior, ten je levnej a fakt „výbornej“ :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
9.8.16 10:03
@danik píše:
Holky, prosím o nezaujatý názor.
Včera poslal manžel děti nakoupit(6 a 8let, starší číst umí, ale neví, co kolik stojí -co je drahé, co je normální). A prodavačka (u nás na vesnici) jim prodala tu nejdražší šunku.
Já na to přišla až večer a fakt mě to vytočilo. Já si myslím, že využila toho, že tam byly malé děcka a dala to nejdražší!!!
Pochybuju, že myslela na zdraví dětí a dala jim to nejkvalitnější, spíš si myslím, že chtěla prodat to nejdražší.Vím, jaký sortiment mají, takže jim mohla dát kvalitní, ale za trochu levnější peníze.

Domněnka a předsudek, jak to můžeš vědět? :nevim: Nebyla jsi u toho.
Takový trochu vytvořený problém z ničeho, jen aby ses mohla na někoho naštvat.

Ano, protože šunka za 100,– kilo bude určitě kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
9.8.16 10:56

@danik A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.8.16 11:14

@danik Bych teda spíš zuřila, kdyby jim dala třeba obyčejnou 50%šunku, nebo junior(i to jsou někteří schopní vnímat jako šunku :poblion: ) Já na šunce nešetřím, klidně tu nejdražší, mám ale oblíbené, takže i příteli říkám specifikace, i když už moc nemusím, oblíbila jsem si lídlovskou vakuovanou, kvalita a nemusím riskovat neznalé prodavačky za pultem, když zapomenu specifikovat, nebo přítel jde po jen po cenně..

@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.Omlouvám se za založení tématu, příště budu řešit jen světový mít a zda po tuleníčku s manželíčkem můžu být těhulinka :lol:

Nemusíš se urážet, já třeba těch 25kč za šunku dávám. Někdy méně, ale jen když je ta kvalitní ve slevě, jinak ne.. Víš když už uzeninu, tak volit to nejmenší zlo. A té kvalitní se nemusí spořádat tolik, stačí 1-2 kolečka..A to chuť, to prostě se šunkou za 10kč neuděláš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
9.8.16 11:18
@danik píše:
Poslal je manžel, řekl jim „šunku“.
Já se nerozčiluju kvůli pár korunám, ale kvůli tomu, že prodavačka využila! toho, že byly nakoupit malé děti. Tohle mi přijde nefér.

Hele a víš co, být za pultem já, taky bych jim to dala, když vidím, co jiní lidé konzumují a pak to dávají dětem. Tím tě nechci shazovat, jsou to tvé děti, ale chci říct, že kdyby mi za pul přišli děti a neměli by od rodičů specifikaci, dala bych jim to nelepší a pokud to nebyla majitelka, tak jaký by asi měla důvod dávat to nejdražší? Mě tedy bylo v kšeftě jedno, jak draze kdo nakupoval. Moje práce byla pouze obsluha a zodpovědnost za zboží, nikoli co největší prodej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
9.8.16 11:19

A já vůbec netuším, kolik taková šunka stojí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.8.16 11:28

Bohuzel cena 250kc/kg sunky je naprosto bezna. U nekterych druhu/vyrobcu i nizka. Nenadelas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
9.8.16 11:29

@danik - ty jsi divná :lol: :mrgreen: :) :D Žasnu, co lidí dovedou založit za diskuze :D :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.8.16 11:34

Kdyz jsem byla jeste dite, mamka me poslala do obchodu koupit sunkovy salam- a ja koupila sunku…tehdy, za komancu, to byl velky rozdil, pocitala se kazda koruna- dodnes si vzpominam, jak jsem dostala od mamky vynadane a vzdy si pri nakupu sunky na to vzpomenu :lol: ale ze by vinila mamka prodavacku, to ji ani nenapadlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.8.16 11:36

@danik Nevím, o co ti jde. Za to si můžete s manželem sami. Děti (6 a 8 roků) těžko budou umět přesně specifikovat a vybírat šunku. Pokud jste chtěli nějakou konkrétní, tak jste jim to měli napsat. Můj syn (necelých 8 let) by taky ještě neuměl vybrat šunku - porovnat cenu, složení atd. a vzal by tu, která by se mu nejvíc líbila :mrgreen: To je normální. Dcera (11 let) už umí vybírat, ta už má zkušenosti a už jsem ji naučila, na co si dávat pozor a jak které potraviny vybrat. Jinak cena 25,– za 10 dkg kvalitní šunky tedy není přehnaná cena a šunka za tuto cenu není vůbec drahá. Nevím, proč se rozčiluješ, poučení pro vás pro příště a aspoň jste jednou nejedli nějakou napodobeninu šunky, vždyť ty levné jsou hnus :roll: Nebo jste kupovali několik kilo šunky a teď nemáte ani na chleba? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová