Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.
věř tomu, že ne všichni mají tolik peněz, ale máme dostatek rozumu a víme, že takhle malé dítě nemá soudnost, co se týče cen. Příště dětem PŘESNĚ napiš co chceš a bude po problému.
@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.Omlouvám se za založení tématu, příště budu řešit jen světový mít a zda po tuleníčku s manželíčkem můžu být těhulinka
Jak ja silene zavidim lidem jako ty. Kdybych mela pouze starosti jako ty, skakala bych do nebe.
@danik píše:
NO, vidím, že tady mají všichni peníze na to, aby kupovali šunku za 250kč/kg, takže jim to přijde normální.Omlouvám se za založení tématu, příště budu řešit jen světový mít a zda po tuleníčku s manželíčkem můžu být těhulinka
Většině přijde normální, že když pošlu nakupovat děti, počítám s rizikem, že přinesou nejdražší, co lze pořídit. Pokud je pro tebe důležitá úspora na 10 dkg šunky, pak neposílej děti samotné.
A i kdyby to udelala schvalne, tak co? je to proste obchod a ona potrebuje vydelat. Vase chyba, ze jste nespecifikovali jakou sunku maji deti prinest.
Já být prodavačka, tak dám dětem taky tu nejlepší, co tam budou mít. A 25,–Kč za 10 dkg šunky mi teda nepřijde jako majlant. Nejspíš toho děti nepřinesly kilo, ne? A třeba moje děti jinou nechtějí. Mají raději tu, kde je hodně masa (mně teda moc nechutná, ale je to pro ně, tak jim to koupím).
A 250 korun za kilo sunky ti prijde moc?
no aspon jste si jednou dali neco lepsiho
My bychom se s manželem doma zasmáli, že jsme se díky dětem zase jednou rozšoupli
A za pár let z toho bude veselá historka, na kterou budou všichni vzpomínat.
Když nejde o život, jde o h.vno. Nehledej tragédie, tam kde se vlastně nic nestalo. Nebo kvůli troše šunky nebudete týden jíst? Pokud ne, tak bych to vydýchala a neřešila. Je to ponaučení pro všechny strany. Příště napiš dětem přesný seznam a je to. Nebo je posílejte pro něco, kde se nic nedá zkazit.
Já čekala nějakou sušenou šunku, kde stojí 80 g 110 Kč.
@danik Ať tak či tak, vina je to tvoje. Pokud jsi natolik inteligentní a víš že po „tuleníčku s manželíčkem můžeš být těhulinka“ tak jistě víš že snad každá prodavačka chce prodat, je od toho placená. Pokud se ti to nelíbí zvedni příště p…l a běž nakoupit sama. Při tom té hrozné potvoře co celou vaši rodinu okradla to pěkně předevšemi lidmi řekni. To si uděláš hezkou vizitku.
By mě zajímalo kolik té šunky bylo, a taky jakou cenu si za šunku představuješ…
Není lepší příště koupit gothaj? Na tom vás neošulí…
@Anonymní píše:
@danik Ať tak či tak, vina je to tvoje. Pokud jsi natolik inteligentní a víš že po „tuleníčku s manželíčkem můžeš být těhulinka“ tak jistě víš že snad každá prodavačka chce prodat, je od toho placená. Pokud se ti to nelíbí zvedni příště p…l a běž nakoupit sama. Při tom té hrozné potvoře co celou vaši rodinu okradla to pěkně předevšemi lidmi řekni. To si uděláš hezkou vizitku.
By mě zajímalo kolik té šunky bylo, a taky jakou cenu si za šunku představuješ…
Není lepší příště koupit gothaj? Na tom vás neošulí…
Anonymní hrdinka!!!, co neumí číst!
Díky za urážky, vidím, že všechny jste uvědomělé a máte peněz na rozhazování a vás nerozhodí absolutně nic.
A všechny jste mezi řádky četly, že jsem vběhla do obchodu a udělala tam šílenou scénu, napsala stížnost minimálně na ministerstvo zemědělství atd.
Děti tam poslal manžel, já si odpočívala v práci.
Ukončuju diskuzi.
@danik píše:
Anonymní hrdinka!!!, co neumí číst!
Díky za urážky, vidím, že všechny jste uvědomělé a máte peněz na rozhazování a vás nerozhodí absolutně nic.
A všechny jste mezi řádky četly, že jsem vběhla do obchodu a udělala tam šílenou scénu, napsala stížnost minimálně na ministerstvo zemědělství atd.Děti tam poslal manžel, já si odpočívala v práci.
Ukončuju diskuzi.
tady nejsi na FB, abys ukončila diskuzi
jako o co Ti jde, o pár kaček? Já to fakt nechápu… copak toho salámu donesly kilo? možná jsi tam nešla udělat scénu, ale tady se tak chováš ![]()
@danik píše:
Poslal je manžel, řekl jim „šunku“.
Já se nerozčiluju kvůli pár korunám, ale kvůli tomu, že prodavačka využila! toho, že byly nakoupit malé děti. Tohle mi přijde nefér.
@danik píše:
To tedy nevypadá, že se nerozčiluješ kvůli pár korunám.
Chtěla jsi nezaujatý názor, dostala jsi ho a teď se Ti nelíbí, že se neshoduje s tvým, opravdu vtipné.
Btw. Nevím, jakou cenu by sis představovala za šunku.
Příspěvek upraven 09.08.16 v 08:03
Tohle je tvoje vina, pokud nespecifikuješ, tak prodavačka vybere, nejspíš tu nejdražší, protože chce prodat. Nemá třetí oko, aby věděla, jako jíte…
Tohle mi přijde na hlavu
, promiň.
@blabla123 píše:
Tohle je tvoje vina, pokud nespecifikuješ, tak prodavačka vybere, nejspíš tu nejdražší, protože chce prodat. Nemá třetí oko, aby věděla, jako jíte…
Tohle mi přijde na hlavu, promiň.
Souhlas. ![]()
@danik
Hele to je těžké ![]()
Pokud vás prodavačka nezná a neberete tam šunku pravidelně nějakou konkrétní tak si představ tu situaci. Dvě malé děti přijdou do krámu a poručí si: „šunku“
Já být prodavačkou tak jim asi taky dám raději tu nejkvalitnější aby právě pak doma maminka nepeskovala, že dětem prodala nějakej blaf. ![]()
Taky se mohlo stát, že se prodavačka zeptala jakou… a dětičky si logicky ukázali na tu nejkrásnější, že jo. Což si myslím, že je dost pravděpodobné. ![]()
Nicméně pokud vás prodavačka dobře zná a ví, že berete jen tu či onu - měla dát tu samou. A v tom příadě bych to asi brala jako úmysl. Ale pokud jste jí cizí nebo jste běžný občasný zákazník, nemůže si přeci pamatovat a tohle bych ji vůbec neměla za zlé.
@danik tohle mi přijde opravdu zbytečné rozčilování se někde, kde o nic nejde. Zasměj se tomu. Ono to mohlo být o tom, že se prodavačka dětí zeptala, jestli kupujete kvalitní a ony řekly, že ano. Kdyby přinesly šunku místo gothaje, tak bych pěnila, ale tohle bych přešla a příště upřesnila, co mají koupit.