Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pudloslava píše:
@jessikka v Desne jsem ji kupovala i za 140Ale mas pravdu, v malych obchodech byva draz.
Tak to byla nějaká extra výrazná sleva nebo to ve skutečnosti až tak kvalitní šunka nebyla. Při ceně surové vepřové plece nebo kýty to je prostě nemožné.
@Narovnako píše:
@jessikka I v supráči bez akce mám pocit 19,90..Nikdo neofrňuje, ale pokud jim jde v potravinách prioritně o cenu, než kvalitu, tak s tím mají rodiče počítat a nechtít po prodavačce dedukci. Být na jejím místě, dám to nejlepší podle svého svědomí
ale jo, ale ta smrst kritiky k zakladatelce je taky premrstena. Vem to, jako by by si postezovala kamaradka u kafe. taky bys ji asi nezacala vseobecne moralne poucovat.
ono teda ta kritika pusobi jako premrstena pouhou pocetni prevahou, kazdej si prida male polinko do ohne a chudak zakladatelka ma pocit, ze ji hori barak.
@Pudloslava moc děkuju za pochopení
, téměř jediná jsi pochopila, o co mi jde
Už jsem nechtěla reagovat, opravdu jsem si po té smršti připadala jak největší socka, která kupuju dětem junior (junior opravdu nekupuju, kupuju jim Školáčka, Královskou šunku) a chtěla jsem na sebe poslat sociálku, že zatímco já „odpočívám“ v práci, chudáci děti musely na nákup do 150m vzdáleného obchodu.
Příspěvek upraven 09.08.16 v 13:18
@jessikka píše:
Tak to byla nějaká extra výrazná sleva nebo to ve skutečnosti až tak kvalitní šunka nebyla. Při ceně surové vepřové plece nebo kýty to je prostě nemožné.
byla to akce, ale surovou plec a kytu v poslednich letech kupuji kolem 70 kc/kg. Je vsemozne v akcich, ale u nas ve vsi je provoz, kde porcuji maso a par hodin v tydnu prodavaji verejnosti za ceny zrejme trosku nad nakupkou - zjevne to jde.
@Pudloslava No jo, ale tak přece jí nebudeme pochlebovat, když si to nemyslíme, ne? Holt prostě vidí, že je čím dál více lidí, kteří jsou hlavně po kvalitě..Ale i kdyby to teď nebylo o kvalitě a cenně, tak stejně jí většina řekla, že malým dětem u tohoto druhu potravin se musí specifikovat a může se zlobit akorát tak na manžela, ale ne na prodavačku, když ani u toho nebyla, takže nemůže vědět zda toho využila..Od toho je ale diskuze, já když si nějakou založím, tak proto, že chci více pohledů na věc a mnohdy když převažuje negativní, tak si z toho i něco vezmu.. ![]()
Postěžovala bych si tak příteli, reálné kamarádce, či ve skupince. A i té kamarádce bych řekla to stejné, možná citlivěji, ale řekla bych, co si myslím o kvalitě kupovaných věcí. Stejně jako jsem to řekla bratrovi, který se samo urazil, ale je to jeho věc, že dává psovi granule za 200 15kg a myslí si, kdoví co skvělého pro něj nedělá..
I když přiznávám, že něco mohlo být řečeno mírněji ![]()
@Narovnako píše:
@Pudloslava No jo, ale tak přece jí nebudeme pochlebovat, když si to nemyslíme, ne? Holt prostě vidí, že je čím dál více lidí, kteří jsou hlavně po kvalitě..Ale i kdyby to teď nebylo o kvalitě a cenně, tak stejně jí většina řekla, že malým dětem u tohoto druhu potravin se musí specifikovat a může se zlobit akorát tak na manžela, ale na prodavačku, když ani u toho nebyla, takže nemůže vědět zda toho využila..Od toho je ale diskuze, já když si nějakou založím, tak proto, že chci více pohledů na věc a mnohdy když převažuje negativní, tak si z toho i něco vezmu..
Postěžovala bych si tak příteli, reálné kamarádce, či ve skupince. A i té kamarádce bych řekla to stejné, možná citlivěji, ale řekla bych, co si myslím o kvalitě kupovaných věcí. Stejně jako jsem to řekla bratrovi, který se samo urazil, ale je to jeho věc, že dává psovi granule za 200 15kg a myslí si, kdoví co skvělého pro něj nedělá..
I když přiznávám, že něco mohlo být řečeno mírněji
ale jo, ja souhlasim a v to, m duchu jsem take napoprve reagovala. a postezovat si na emimino byla chyba, protoze emimino neni skupina kamaradek - jen nezkusena uzivatelka muze mit ten dojem.
Ale je to i trochu o sebekontrole, kdyz vidim, ze uz 5 lidi napsalo jednu vec, tak si muzu poseste to same usetrit, protoze to vypada jako lync - byt vsichni pisou hezky a zdvorile. Ale kdyz 30 lidi ma proste nutkavou potrebu napsat to same, tak se zase nemohou divit, kdyz to v zakladatelce vyvola obrannou reakci, protoze to je taky normalni. Proste vy ostatni se zase nemuzete divit, ze jen nespraskla usi a nenapsala prodavacce omluvny dopis za to, jak o ni smyslela. Je clovek.
@Pudloslava Vidíš, ale já jsem třeba diskuzi nečetla a rovnou reagovala, tak jako to dělám ve většině případů.. ![]()
@Pudloslava No ale na. sraná reakce přišla už na první straně, to ani těch 30lidí nebylo
Ale chápu, jak to myslíš… ![]()
@danik píše:
@Pudloslava moc děkuju za pochopení, téměř jediná jsi pochopila, o co mi jde
Už jsem nechtěla reagovat, opravdu jsem si po té smršti připadala jak největší socka, která kupuju dětem junior (junior opravdu nekupuju, kupuju jim Školáčka, Královskou šunku) a chtěla jsem na sebe poslat sociálku, že zatímco já „odpočívám“ v práci, chudáci děti musely na nákup do 150m vzdáleného obchodu.
Příspěvek upraven 09.08.16 v 13:18
Všichni pochopili, o co ti jde, ale jen jedna uživatelka napsala názor, který se ti líbí a dle tebe to znamená, že ona jediná pochopila…
Ty jsi fakt vtipná
.
@Pudloslava píše:
byla to akce, ale surovou plec a kytu v poslednich letech kupuji kolem 70 kc/kg. Je vsemozne v akcich, ale u nas ve vsi je provoz, kde porcuji maso a par hodin v tydnu prodavaji verejnosti za ceny zrejme trosku nad nakupkou - zjevne to jde.
U nás se pod 110 Kč/kg plece nedostanu, kýta bývá ještě o pár Kč dražší
jinak 250 Kč za kvalitní šunku je u nás běžná cena ![]()
@Pudloslava píše:
ale jo, ale ta smrst kritiky k zakladatelce je taky premrstena. Vem to, jako by by si postezovala kamaradka u kafe. taky bys ji asi nezacala vseobecne moralne poucovat.
ono teda ta kritika pusobi jako premrstena pouhou pocetni prevahou, kazdej si prida male polinko do ohne a chudak zakladatelka ma pocit, ze ji hori barak.
S dovolením se podepisuji.
@danik Jéé, tak buď ráda že jim neprodala žádnej hnus ale kvalitní šunku ne?
Příště jim napiš na lístek co přesně chceš a je to.
@Pudloslava pudli dik, uz js to sem chtela taky napsat… vyvinula se tady solidni davova potreba si kopnout…
![]()
Fajn, dav si podle některých sluníček kope
Napsat vlastní názor, který neodpovídá představám zakladatelky smí kolik diskutujících? Jaký je limit? Těch, co poplácá po ramenách, může být neomezený počet. Toto spíš jasně ukazuje, jak některým lidem chybí sebereflexe. Není spokojená s výsledkem nákupu? Jasně a proč, protože zadání bylo nedostatečné, nepřesné vstupní informace, nespecifikované parametry. Laicky… šunka je široký pojem, pokud chci některou konkrétní, musím to sdělit. Jednodušší je ale napadnout prodavačku, že to stejně udělala schválně, aby chudákům dětem prodala to nejdražší, co tam měla ![]()