Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nejedná se o žádné důležité téma, píši spíše ze zvědavosti.
![]()
Holka se 167cm vám přijde vysoká a nebo malá? Nebo tak akorát?
Setkávám se totiž často s řečmi typu „ty jsi tak vysoká“ apod. Přitom si teda nějak vysoká nepřijdu.
Je to zvláštní, protože pak zase slýchám, že někdo je malinkej, přitom má jen třeba o 3cm míň než já. A pozor, to je názor například od jednoho člověka. ![]()
Tak mě zajímá váš názor, dámy ![]()
No, vysoká fakt tedy nejsi
brala bych to asi jako takovou relativně normální výšku nebo ještě přesněji jako lehce podprůměrnou, ale zas vyloženě jako malou taky ne.
Ja bych rekla, ze tak akorat, ale spis mala nez vysoka
ja mam sama 167 cm a zda se mi to celkem malo, a nikdo mi nikdy nerekl, ze bych byla vysoka, spis naopak, ale je fakt ze hodne holek/zen kolem je i mensich nez ja takze zas tak malo 167 asi neni ![]()
Za me bys byla vysoka, ale ja mam 153
. Dle tabulek jsi mirne (ale opravdu jen mirne) nadprumerna.
Mám 168 a přijdu si jako naprostý průměr teda:-) a myslím, že to tak tedy i je, že mezi 165-170 jde o nejčastější výšku..u žen samozřejmě.-)
Zalezi, jrstli mas v pomeru k telu dlouhy nohy… ja merim 165 a mam jezevcikovy nozicky (tj kratky) a pripadam si vecnevjako prtous ![]()
Mamka má 168 cm a byla brána za vysokou, i protože tak prostě působila. Přitom je to dnešní průměr.
Já bych řekla, že je to normální výška. Já mám 175cm a nepřijdu si nijak vysoká ![]()
Řekla bych tak normál, akorát, vysoká určitě ne… já mám 163 a vždy jsem byla tak lehký podprůměr…na focení nás řadili dle velikosti- většinou jsem stála v prostřední řadě ![]()
@jijisan píše:
Zalezi, jrstli mas v pomeru k telu dlouhy nohy… ja merim 165 a mam jezevcikovy nozicky (tj kratky) a pripadam si vecnevjako prtous
dlouhý nohy docela mám
tak možná to je tím ![]()
Prumer. A kdybych se mela priklonit k jedne variante, tak spis mala. Ale je to podle me krasny prumer, takova akoratni vyska ![]()
Me by to zajimalo i naopak - u chlapu. Jakeho chlapa povazujete za prcka, jakeho za akoratni vysku a jakeho za obra…?
@Anonymka33 pro mne jsi malá, ale já mám 190. Podle mého je holka vysoká až od 180.
@Tate a u chlapa. Co je pod 190 je malý. Do 200ok a obři maj nad 200. ![]()
@Tate vzhledem k mé výšce je v mých očich chlap prcek od cca 175 a méně. ![]()