Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den. Nebo spíše už večer.
Mám takovej dotaz. Kde se nejlépe seznámit s nějakou rodinkou, se kterou bychom mohli podnikat různě dovolené, výlety a třeba i návštěvy. Kamarádů a známých máme opravdu hodně, ale nikdo z nich nemá ještě miminko. Pro nás by to problém nebyl, alle oni by rádi svůj klid na dovolené ( jestli mi rozumíte) a naprosto je chápu. Máme i kamaráda, který je sám, ale ten s námi nechce jezdit kůli tomu, že by nám prý dělal křena. No a moje nejlepší kamarádka tak ta by s námi jezdila, jenže můj muž a její se naprosto nesnášejí a nedopadlo by to dobře.
Budu ráda za jakékoli rady. Děkuji moc a hezký večer ![]()
@Veronika146 zkuste lide.cz Je to pod správou seznamu a mají různé kategorie chatu Proč nejedete sami do rodineho penzionu, tam budou rodiny s dětmi, tudíž pro děti zábava a pro vás trochu relax ve dvou
@melitea jo jo taky mě to napadlo. je to až za dlouho až příští rok, takže času dost. Jen jsem si myslela, jestli se třeba nekonají nějaké srazy maminek ![]()
@mumisek79 Popravdě ani nevím, zda něco takového funguje
děkuji za radu
@blabla123 Zkusím, ale vůbec nevím, jak
jak to mám napsat atd
jsem děsná ![]()
Strazy rodin určitě budou, u nás je pořádá centrum pro rodinu a sociální péči. Zkuste třeba rodinná centra pokud nemají, mohli by poradit, jsou i cestovky co se specializují na pobyty rodin s malými dětmi, nebo pokud jste věřící, tak ti také mají své spolky kde jsou nejen maminky.
@smudlinky super nápad. rodinná centra tady máme 2. Věřící nejsme
O té cestovce slyším prvně. Můžeš prosím napsat jaká cestovka to npř. je?
děkuji moc
@Veronika146 taky doporučuji emimino, já tady taky našla hodně dobrou kamarádku ![]()
@Veronika146
My jsme nedaleko od Pardubic
pokud chceš, napiš sz.