Vysoké Mýto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
včelička Mája
24.9.13 11:45
@nepr.neprihlasena píše:
To jo, v Mýtě dost nějaká kavárna chyběla… Smé je fajn pro maminky, a pak se mi moc líbí v La Casa :-) Ale je fakt, že jsem pražský kavárenský flákač, a dítě už taky :-))) Ví dobře, že když má maminka na stole kafe a dortík, musí být hodnej :lol:

to je pravda, místa na kočárek tam je mraky a prostředí příjemný.

• Citovat
  • Upravit
7119
24.9.13 12:17

Taky do smé chodíme rádi, ale u mě je to tím, že u smékalu dělá můj taťka a já tam dělala v pekárně v prodejně ped mateřskou :mrgreen: joooo tak mého raracha nezajímá jestli mám kafe na stole nebo ne :lol: je schopnej vlítnou i do cukrárny a do skladu tam :D ale u něj je to podmíněno tím, že ho tam děda bere. tak mi teď víc navštěvujeme bereniku, když mají dětský koutek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
24.9.13 12:22
@Kacenka020 píše:
Taky do smé chodíme rádi, ale u mě je to tím, že u smékalu dělá můj taťka a já tam dělala v pekárně v prodejně ped mateřskou :mrgreen: joooo tak mého raracha nezajímá jestli mám kafe na stole nebo ne :lol: je schopnej vlítnou i do cukrárny a do skladu tam :D ale u něj je to podmíněno tím, že ho tam děda bere. tak mi teď víc navštěvujeme bereniku, když mají dětský koutek

Tak mému synkovi je zatím jen 8,5 měsíce, navíc je naučený, že tady chodím na kafčo skoro každý den, už se naučil, že má kukuřičnou křupku, hračky, a balí servírky :mrgreen:

Jojo, naši na Bereniku koukají z okna kuchyně, taky je to tam fajn. Ale když my jezdíme s manželem do VM hlavně o víkendu, zůstávám tam i sama se synem přes týden, především tedy v létě, když bylo teplo, tak na chalupě za VM… a o víkendu je Berenika zavřená, takže tam moc nechodím. A je pravda, že už jsem majitelům Smé říkala, že mi tam moc chybí přebalovák a dětský koutek, ale moc ho stejně nemají kam dát… ale přímo v tom sídlišti hodně něco takového chybělo, no :-)

Já měla od Smékalů svatební dort, sice jsem ani neochutnala, ale svatebčané mooc pochvalovali :-) Ale je pravda, že my se dobře známe právě s majiteli, tak i proto jsem tam, pokud jsme v Mýtě, dvakrát denně, a pak i pro kafe s sebou :lol:

• Citovat
  • Upravit
7119
24.9.13 12:41
@nepr.neprihlasena píše:
Tak mému synkovi je zatím jen 8,5 měsíce, navíc je naučený, že tady chodím na kafčo skoro každý den, už se naučil, že má kukuřičnou křupku, hračky, a balí servírky :mrgreen:

Jojo, naši na Bereniku koukají z okna kuchyně, taky je to tam fajn. Ale když my jezdíme s manželem do VM hlavně o víkendu, zůstávám tam i sama se synem přes týden, především tedy v létě, když bylo teplo, tak na chalupě za VM… a o víkendu je Berenika zavřená, takže tam moc nechodím. A je pravda, že už jsem majitelům Smé říkala, že mi tam moc chybí přebalovák a dětský koutek, ale moc ho stejně nemají kam dát… ale přímo v tom sídlišti hodně něco takového chybělo, no :-)

Já měla od Smékalů svatební dort, sice jsem ani neochutnala, ale svatebčané mooc pochvalovali :-) Ale je pravda, že my se dobře známe právě s majiteli, tak i proto jsem tam, pokud jsme v Mýtě, dvakrát denně, a pak i pro kafe s sebou :lol:

ty jo nejsem si jistá, ale já myslím bya v Berenice i o víkendu. no tak to je i možné, že sme se někdy potkaly :lol: no jooo y máte všechny ještě prcky :mrgreen: nám budouza 4 měsíce dva roky a těžko ho udržím na prdeli :lol: nevydrží sedět ani 5 vteřin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
24.9.13 15:27

My v berenice ještě nebyly :mrgreen: ale taky jsme asi nejmenší :-)) budeme mít teprv 3.měsíce :)

• Citovat
  • Upravit
24.9.13 18:02

Holky prosim nevite? nejsou tady v mejte jesle, soukr. skolka, cokoliv kam bych mohla dat od roka maleho? treba i jen na par hodin tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 18:18

@nejvíczoufalá ty jooo hele to tu asi není. jedině si najít nějakou jinou maminku na mateřský co by ti pohlídala. já si teď dávala inzerát, že bych si takhle přividělala nějakou korunu, tak si myslím, že někoho určo najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 18:28

Ty taky nekoho hledas? a jake mas pozadavky? ja nutne potrebuju rozbit stereotyp, jinak se z toho zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 18:29

Je ja to blbe precetla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 18:42

@nejvíczoufalá v pohodě. já hledám jako přívýdělek no, mám jen mateřskou a tak se peníze na víc hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 18:44

A jen tak orientacne-kolik tak by sis predstavovala dejme tomu na hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 18:58

Ty jo, tak to nevím, ještě se mi nikdo neozval tak jsem nad tím ještě nepřemýšlela. no asi by pak záleželo na vzájemné domluvě a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 19:15

Tak me ber jako potencionalni prvni:-) potrebuju zjistit jaky mam moznosti v hlidani a pak teprve muzu zjistovat jaka by byla moznost prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 19:21

@nejvíczoufalá dobře :) klidně si o tom můžeme popsat v SZ nebo pokud máš tak klidně na FB. Teď jsem nachcípaná, ale pak se můžeme sejít a v klidu to probrat :) klidně u mě u kafe a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
24.9.13 19:25

@nejvíczoufalá Co vím od mamky (pracuje ve VM ve školství), tak soukromá školka byla, ale skoro hned po zavedení ji zrušili - drahá a ve VM o to nebyl proto potřebný zájem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová